🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 176
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
Ами аз като мъже за харесване все още не ги харесвам, но като цяло са добре сложени, просто като лица не са това, което харесвам у един мъж. Но не изключвам заради качества да ги захаресвам. Ето, Боби се очертава един мил човек, интелигентен, спокоен - все качества, които са добри.

# 481
  • Варна/Амстердам
Здравейте, скъпа компания! 💗💗💗
Тази година малко късно се включвам, но поради работни ангажименти не ми остана време за “Фермата”. Тези дни гледах няколко епизода, но забелязвам, че фокусът отново пада върху няколко участници, които в моите очи не изпъкват като положителни образи. Не знам, може и да греша, ще върна първите епизоди и ще чета вашите коментари! ☘

# 482
Боби е много симпатичен, излъчва някаква ведрост и спокойствие, дори когато не е имал най-добрия си ден. Твърдо съм за него и утре. Виктор също ми е симпатичен. Коцето като рибка се метна в балата, обаче и като цяло ми е рибка....хлъзгава. Не мога да го харесам, не знам защо. Още не различавам всички мъже, има един-двама, на които бъркам имената. Но не бързам, ще ги науча. Хубавото е, че никой във фермата не ме дразни.

# 483
  • София
Коцето се държи като недорасъл пубер. Някак не отива на 40 годишен мъж.

# 484
  • Вестерос
Сийка е мега дразнеща!
Добре бе, нали думата на фермера е закон, голямо врякане срещу Цоньо, Ивайло и той 🙄..

Аз пак гледам на запис и видях, че бяха написали Цоньо срещу Костадин 🤦🤦

# 485
  • Велико Търново
Аз пак гледам на запис и видях, че бяха написали Цоньо срещу Костадин 🤦🤦
Това съм го пропуснала. Може ли ориентир към коя минута е било?

# 486
Коцето се държи като недорасъл пубер. Някак не отива на 40 годишен мъж.
Съгласна.
И освен това забелязах, че често и самият той си се определя като по-млад. Няколко пъти ми направи впечатление, че натъртва "ние младите". Също така се обръща към Цоньо с "чичо", макар че имат 10 години разлика.
Това съм го пропуснала. Може ли ориентир към коя минута е било?
Точно преди началото на първата битка, мисля.

# 487
  • Велико Търново
О, това с "чичо"-то направо ме убива. Някой друг казва ли така на Цоньо? Аз даже и Лора и Цвети не съм чувала.

# 488
Никой друг. Някои понякога казват бат Цоньо. Но никой друг не го чичосва.

# 489
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 18 (01.10.2021)

.

# 490
А всъщност какъв му е проблема на Коцето с Цоньо? Уж все гледам, пък съм пропуснала и все се чудя защо така му се кани?

# 491
  • Варна
Мисля, че Коцето го казва нарочно, защото Цоньо го избра за ратай с мотива че дава път на младите. Затова иронизира че е млад и Цоньо му е чичо.

# 492
  • Велико Търново
Точно. Обаче с 10 години по-младият Коце го прави. Може и малко повече да са, ама чак за "чичо"... Rolling Eyes

Хексе, аз съм останала с впечатлението, че той му казваше така и преди тази седмица.

Leona_, защото го изпрати ратай Satisfied Но без да спази принципа за най-младите и при избора на мъжете. Защото ако беше го спазил, тогава нямаше да са те двамата с Боби.
А Цоньо всъщност наистина много сглупи с този си избор.

# 493
  • Варна
Коцето е с обратна ориентация и затова злобата струи от него изобилно. Не го харесвам и това е.

# 494
Още в първите епизоди, когато излъчиха това с Коцето и мишката ми се стори, че се обръща към Цоньо с "чичо".

esstela Не се ли изтърка вече това с ориентацията?

А за тези, които не видяха обърканото промо за дуела.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт