🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 169
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Само че в която и да е социална мрежа или пък в чат гафът може да бъде махнат, а тук това е невъзможно. Че даже и който не го е видял, може да го види до 30 дни след излъчването.

# 661
Браво на Коцето, направо отвя Боби! Жалко за последния, харесвах го, но няма как.
Коцето с йога ли се занимаваше? Ако да, нищо чудно не виждам.  Йогата не изгражда мускули като буци, но култивира много ценни качества, като сила, издържливост,  баланс, гъвкавост и концентрация.
Лудичък си е Коце, но в добрия смисъл. Подозирам обаче, че от тук насетне мъжете хич няма да го обичат.

# 662
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 19 (02.10.2021)

Борислав и Костадин

# 663
То и миналата година имаше спойлери в промото преди дуел.
Чакам ги като наследство и тая година, ама а де... кво се случва?🤨

# 664
Аз малко със закъснение гледах, та чак сега приключих.
Браво на Коцето,много хъс и желание за победа,докато при Боби някак вяло представяне на почти всички игри. Симпатичен ми е ,но или съвсем се беше отказал или просто няма капчица спортна злоба. Залагам да предложи Цвети за фермер Grinning

# 665
  • Другата България
Аз искам Любомир фермер.
Или всеки друг, който критикуваше Цоньо. Да ги видим.
А Коци ....без коментар.
Заслужена победа, но поведението му не е ок.
Сега ако тръгне да отмъщава както се силеше, съвсем ще ми изпадне от класацията.

# 666
  • Sunshine state
Аз се радвам, че Коцето спечели. Да, странен е, но пък им (ни) показа, че не трябва да подценяват(-ме) никого. Смятам, че Боби ще посочи Любо за фермер.
Ивайло ми става все по-антипатичен със заядливото си и грубо поведение. За мен той не е директен, а заядлив и невъзпитан.

# 667
  • София
Хубав дуел се получи, защото и двамата се раздадоха. Очаквах повече от Боби и съм изненадан от загубата му, но пък се би мъжката и си тръгва с достойнство според мен. Просто това са възможностите му. Жалко, че загуби, но от друга страна се радвам за Коцето, защото е колоритен участник, който може да даде още на Фермата и да я направи по-интересна. И двамата са симпатични, може би трябваше да оставят Боби заради Мариян, но може би ще го върнат по-късно заедно с други отпаднали участници, нещо като последен шанс за тях, както стана миналата година с Милена, а и по принцип си имат такава традиция във Фермата.
Това което изяде главата на Боби бе припряността му. От друга страна завидно самообладание от страна на Коцето.

# 668
  • София
Поздравления за Коцето! Заслужено победи. Явно е много по-подготвен, отколкото подсказва тялото му. Много мотивиран и концентриран беше и допусна много по-малко грешки от Боби.

Напрежението изби когато се разплака. Той не плачеше за Боби - много ясно, а от облекчение. И от радост.

Жалко за Боби. Постара  се. Не мога да кажа, че не е имал воля или желание за победа. Липсваше му концентрацията на Коцето.

Забелязахте ли Коцето как си говореше сам, когато минаваше с кобилицата по гредата? Нещо като “Моля, не говорете”? Това беше към Иван и Андрей, които не млъкват и разсейват и пречат ужасно на състезателите.

# 669
  • София
Точно това и аз влязох да напиша, но Виви ме изпревари.
Коцето изобщо не плачеше за Боби.
Това е емоционален плач, от натрупаното напрежение и притеснение.

# 670
  • София
Животът зад Фермата. Епизод 10: Какво е пернишки бобслей?

# 671
  • София
Любо ако е фермер на седмицата, ще му мине много добре фермерството, на него няма да му подскачат като на Цоньо за всичко.

# 672
Поздравления за Коцето! Заслужено победи. Явно е много по-подготвен, отколкото подсказва тялото му. Много мотивиран и концентриран беше и допусна много по-малко грешки от Боби.

Напрежението изби когато се разплака. Той не плачеше за Боби - много ясно, а от облекчение. И от радост.

Жалко за Боби. Постара  се. Не мога да кажа, че не е имал воля или желание за победа. Липсваше му концентрацията на Коцето.

Забелязахте ли Коцето как си говореше сам, когато минаваше с кобилицата по гредата? Нещо като “Моля, не говорете”? Това беше към Иван и Андрей, които не млъкват и разсейват и пречат ужасно на състезателите.

Коцето ронеше сълзи и хлипаше и си говореше - Не мога да повярвам, че Боби го няма. Това си беше театро. Облекчение, че е победил, бих приела, ако  монолога беше друг, че той все пак е успял, че е доказал.......

# 673
  • София
Да. Това “не мога да повярвам, че Боби го няма” ми прозвуча все едно е умрял.
Позьор е Коцето. Не мога да го харесам.

# 674
Ако е Любо фермер, определено ще му се получат по-добре нещата. Със сигурност е по-приятен за повечето във фермата.  С готовност ще му изпълняват нарежданията, особено Сийчето... То да ръководиш трябва си цял набор от качества, че и някаква харизма също не излишна. Не казвам, че Любо е притежател на всичко това, но поне на женското съсловие, че и на мъжкото е симпатичен. Пък нали бизнесмен го раздава, сигурно умее да ръководи.
 Не му пречи да си покаже рогата, де. Ще гледаме...

Общи условия

Активация на акаунт