🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 168
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Тя е от Шумен както Петър майка и е бивш общински съветник , баща й не знам с какво се занимава.
Ясно.
Значи съм на прав път.
Не знам майката с какво се занимава, но ако това е бащата - а съм почти сигурна, че е това, то явно Лорчето не е "тръгнала от нулата" с бизнеса си.
https://www.instagram.com/v_colov/

# 706
Главен инженер на пристанище Варна? Гледам, че е обиколил света.
Лорчето от 7 години имала бизнес, сега е на 24, значи бизнесът е стартирал като е била на 17. Пестеливо момиче, от закуските е... 😃

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 18:29 от Анонимен

# 707
Тя е от Шумен както Петър майка и е бивш общински съветник , баща й не знам с какво се занимава.
Ясно.
Значи съм на прав път.
Не знам майката с какво се занимава, но ако това е бащата - а съм почти сигурна, че е това, то явно Лорчето не е "тръгнала от нулата" с бизнеса си.
https://www.instagram.com/v_colov/

Може би не се изразих правилно майката на Лора бивш общински съветник в града иначе не знам с какво се занимава тя в момента.

# 708
И какво лошо родителите ти да си дали финансов старт в живота, след като имат средства. Кой не го прави. Не ме интересува кой я спонсорира, ако е читав човек и наистина сама си развива бизнеса... Гледам я във Фермата с качествата, които притежава и показва, реакциите и в определени ситуации. Хич, не ме интересува каква е навън, а каква е тук. След Фермата няма да я търся или следвам. Кой и как се опитва да се задържи на повърхността на собствената си житейска локва си е негова работа. Не мога да съдя хората за това, че са богати или се стремят към богатство. Стига стремежът им да не минава през престъпления и да е в разрез с моралните и правните закони.
Всеки е влязъл за нещо вътре, един за тръпка, друг за реклама, трети за кауза... и т.н. Гледам конкретни ситуации и реакции на хората според тяхната ценностна система и характер. Това, което виждам, това коментирам.

# 709
  • Велико Търново
Аз пък не виждам проблем в това Лора да не е започнала сама нещото, с което се занимава. Имали са възможности да ѝ помогнат родителите ѝ, помогнали са. Едва ли са първите, нито пък ще са последните. Не виждам защо този факт трябва да е дразнещ.
wiwala75, като натиснах "Публикувай", видях, че и ти си написала същото.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 18:42 от DamaPika

# 710
  • Другата България
Всеки в темата коментира това, което намери за добре.
Без да дава наклон и уклон на коментарите на останалите.
Никъде, по никакъв повод не съм написала, че нещо "ме дразни" или нещо е "дразнещо".
Абсолютно безразлично ми е.

За мен поведение и реакции вътре са пряко свързани и зависими от и с поведение и реакции навън.
Ако не е така, то е лицемерие и поза, за пред камерите и заради едни 100к.

# 711
  • Пловдив
Ни Лора ми харесва, ни Цвети..Не съм си представяла, че някой може да чете писмо за пристигнала крава с такава превзета интонация. Да не говорим пък за клишето "На мен не ми трябва любов..." И тук като рицари същи пристигат проточили лиги мъже, било там на място, било тук в темата. Trollface

# 712
  • Велико Търново
Merri_An, аз просто също изказвам мнение. Уклон не давам.

# 713
Цвети, като видях майка и, вече не ми.харесва. Т. е красива е, но маниерничи, превзема се.

# 714
За мен поведение и реакции вътре са пряко свързани и зависими от и с поведение и реакции навън.
Затова и компромата удари Боби толкова силно миналата година, дам.

# 715
  • Другата България
Затова и компромата удари Боби толкова силно миналата година, дам.
Именно, точно това имам предвид.

# 716
Като споменахте Боби, тази година етническия елемент не е застъпен май, няма македонец, ром...

# 717
  • Велико Търново
Ооо, то е достатъчно, че във вторниците (или там, когато беше) има цели лекции по македонските въпроси.

# 718
Ама, наистина къде прочетахте, че нещо от тези факти ни дразни? Казах, че не е случайна и не, не е! Нататък все ми е тая какъв бизнес има, щото то вече на всичко взеха "бизнес" да казват...

# 719
За цигански номера цигани не трябват.

Общи условия

Активация на акаунт