🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 171
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Забелязахте ли Коцето как си говореше сам, когато минаваше с кобилицата по гредата? Нещо като “Моля, не говорете”? Това беше към Иван и Андрей, които не млъкват и разсейват и пречат ужасно на състезателите.
В случая и не само към тях. Съфермерите от агитката му също много викаха тогава. Дали ако поне за миг го бяха чули какво си говори, щяха да млъкнат поне те?

TuЛи, непосредствено преди първата битка в петъчния епизод
Интересно, стори ми се, че се появи надпис "Цоньо срещу Костадин".
Неволен спойлер???
А за тези, които не видяха обърканото промо за дуела.
Скрит текст:

dina64, точно в миналогодишния сезон не са били кой знае колко работни, пък и не бих казала, че са се скършили от работа. В първите сезони работеха къде-къде повече.

# 691
Може, DamaPika, аз за първи път миналата година гледах. Иначе съм гледала дуелите в събота, защото бяха доста атрактивни, но без да гледам през седмицата. На познатите ми им харесваше Фермата и реших и аз да гледам. Много се забавлявах във форума, ама сега - как да стане при този материал.

# 692
  • Другата България
Лорчето е влязло да си направи реклама, това го коментирахме още в самото начало.
Нали някакъв бизнес има и то.
Може ли линк към инста ѝ?

# 693
Има време да стане интересно, не губя надежда.  Още си разгръщат характерите. В тази насока, много малко дават Мартина, Стефан...

# 694
  • Sunshine state
А аз мисля, че и на Любо ще правят номера, но той е нагаждач и ще потушава нещата. То какво ли и толкова много може да НЕ свършат при положение, че няма задачи.🤷🏼♀ Спокойно фермерът може да не си дава много зор да ги пришпорва. От какъв зор да си навлича гнева на групата?

# 695
  • Велико Търново
Те като цяло имат един общ обем работа, който трябва да свършат. Фермерът на седмицата избира какво точно да се върши през периода на неговото управление. Това го казаха в началото.
Според мен, а сигурно и не само, би трябвало да използват седмиците, докато все още времето е хубаво и докато все още в стопанството са повече хора, за да се свършат по-трудоемките, по-големите по обем и по-времеемките задачи. Зависи от далновидността на дадения фермер и от това докъде мисли, че ще стигне. Защото ако е фермер някой, дето не се надява да е там през втората половина на сезона, естествено е да не избере трудни задачи, за да се представи като "добричък" пред останалите.
Лошото е, че зрителите така и не разбираме какво, аджеба, си е избрал съответният фермер и какво пък от избраното наистина е свършено. Отделно, че не ни показват да работят кой знае колко. А иначе те може и да работят, но ако е така, се чудя от какъв зор в монтажа са включени само моментите на излежаване, сладки приказки, слънчеви бани и пиене на кафета.
Всъщност, ние в момента гледаме записи от период, който действително беше твърде горещо през деня. Може пък наистина да си почиват в обедните и ранните следобедни часове, и да работят до по-късно вечер.
Но каквото и да е, не са го измислили както трябва това.

# 696
На 24 години какъв бизнес има Лора?

# 697
Прави дрехи аксесоари. Има онлайн магазин.

# 698
  • Велико Търново
В първия пост има линкове към визитките на всички участници - и да се прочете може, и да се види.

# 699
  • София
след седмица 3

++
Кирил и Цвети

+
Виктор, Пламен, Ивайло, Любо, Стефан, Коцето, Чавдар, Ваня, Лора, Теди, Мартина и Живка

=
Цоньо, Ралица, Краси и Сийка

-
Георги

Ванчето отново ми е на плюса, харесва ми как мисли и се изказваа тази жена. Хубав подход има.
Цоньо, Краси и Сийчето за първи път ми изпадат от плюса. Ами сами си го направиха. Цоньо имаше наглостта да номинира моето момиче за ратай, Краси се чуди как да захапе за феминизма, а от Сийка просто ми писна вече. Но все още не са на минуса. Това само доказва за пореден път, че каста тази година е от доста меки и положителни характери. Няма ги тези яки дразнители, както е имало в миналите сезони. А вече си мина близо месец време. Той и Георги не ме натоварва, просто е на минуса основно заради бай ганьовските му изпълнения.

# 700
  • Велико Търново
Аааа, Diavolo, това влюбване хич не ти влияе на обективността, значи...

Пък липсата на "яки дразнители" хич даже и не ми е проблем. Така си ми харесва. Въпреки че едва ли обстановката ще остане същата докрая.

# 701
  • Другата България
Аз отново да попитам - какви и кои са родителите на Лора, за да пишете, че е богата или нещо такова беше, не запомних. И тя ли не е случайна?

# 702
На снимката от визитката Лора ми заприлича на Николета Лозанова.
Знаем ли нещо за бизнеса, мама и тати ли дотират, или гадже?

# 703
Тя е от Шумен както Петър майка и е бивш общински съветник , баща й не знам с какво се занимава. Това съм чувала от клюките които се чуват в града. Иначе едва ли сама си е финансирала бинзнеса си , но това е мое мнение.

# 704
Лора е дъщеря на видна общинска съветничка от Шумен -
https://bnr.bg/shumen/post/100489599

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 19:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт