Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 43 004
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Мацки, колко време след подаване на документите ви излизат в системата? Миналата седмица пратихме новите документи, имам си входящ номер, но пише, че няма намерени резултати, а гледам тук, че когато са получени, но нямат още решение пише "Необработени". Чудя се дали да им подпаля телефона Grinning

Аз звънях току що. Казаха ми, че утре следобед ще обновят данните.

# 91
Здравейте момичета. На 18 октомври ми бяха входирани документите под номер 60063. Днес си получих заповедта чрез системата за сигурно електронно връчване.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 13:36 от des_lona

# 92
Здравейте момичета. На 15 септември ми бяха входирани документите под номер 60063. Днес си получих заповедта чрез системата за сигурно електронно връчване.

Здравей. Защо толкова дълго си чакала?

# 93
Здравейте момичета. На 15 септември ми бяха входирани документите под номер 60063. Днес си получих заповедта чрез системата за сигурно електронно връчване.

Извинявам се с подвеждане на датата. На 18 октомври си взех входящия номер🙃

# 94

Извинявам се с подвеждане на датата. На 18 октомври си взех входящия номер🙃
Аз днес получих входящ номер и се чудя, дали ще хванем заседанието този месец

# 95
Момичета, ние подадохме документите за втори опит. Сега говорих с момичетата от ЦАР и ми казаха, че още сега мога да напиша молба в свободен текст за смяна на клиниката, а когато имаме бележка от новата клиника, тогава да изпратя и нея. Ще минем през комисията декември и направо още тогава да имаме нова заповед в избраната клиника. Някоя от вас попълвала ли е такава молба? Може ли образец 😁 не, че не мога да напиша сама, но ми се искаше да видя примерна.

# 96
Явно и днес няма да обновят сайта си, да се надяваме поне до края на тази седмица да се случи...Flowers Four Leaf Clover

# 97
Здравейте, отбивам се набързо да изклюкаря за чакащите заповеди от ЦАР в ноемврийската партида, че са заседавали и взели решенията, защото днес получих своята по електронен път и сме одобрени 🍀

# 98
Здравейте, отбивам се набързо да изклюкаря за чакащите заповеди от ЦАР в ноемврийската партида, че са заседавали и взели решенията, защото днес получих своята по електронен път и сме одобрени 🍀

Благодаря за информацията! С какъв входящ номер сте, за ориентир питам?

# 99
Благодаря за информацията! С какъв входящ номер сте, за ориентир питам?
[/quote]

За нищо! 60106 е номерът ни. Успех на всички!

# 100
Здравейте,

Дали знаете в някоя клиника да са се съгласили да започнат стимулация на база статуса в сайта на ЦАР? За втория опит очаквам решението от ноемврийската комисия, но ми дойде цикъла, а заповед на хартия един Господ знае кога ще получа.

Лекарката иска хартията, но ми се струва безумно да чакам цял месец, при положение, че сега сме одобрени.

Simple Smile

# 101
Здравейте,

Дали знаете в някоя клиника да са се съгласили да започнат стимулация на база статуса в сайта на ЦАР? За втория опит очаквам решението от ноемврийската комисия, но ми дойде цикъла, а заповед на хартия един Господ знае кога ще получа.

Лекарката иска хартията, но ми се струва безумно да чакам цял месец, при положение, че сега сме одобрени.

Simple Smile

Здравей, Wannabe, мен ме очаква нещо подобно следващият месец и аз също търся отговора на твоя въпрос. Малко съжалявам, че не избрах опцията заповедта да се изпрати електронно. Чудех се дали от ЦАР могат да сменят предпочитанието ти за получаване на заповедта от хартия на електронно? Аз смятам да им се обадя, когато излезе и това да пробвам другия месец. Успех и дано да ти решат проблема, наистина е грехота да се изпуска цял месец заради такова нещо. Simple Smile

# 102
Здравейте,
извинявам се, ако е обсъждана темата.
Видях чв ЦАР поемат процедури на спонтанен цикъл, това включва ли някаква стимулация или е само пункция на филикули? Има ли някой, който е правил такава процедура по фонда?

# 103
Момичета, минавам да кажа че сайта е обновен. Аз съм с номер 60160 и имам издадена заповед, но ще я получа по пощата, знаете ли колко време отнема за София

# 104
Момичета, минавам да кажа че сайта е обновен. Аз съм с номер 60160 и имам издадена заповед, но ще я получа по пощата, знаете ли колко време отнема за София

Днес по телефона от ЦАР ми казаха, че документите се изпращат по ред на входящите номера, така че  дали по-бързо или бавно ще я получиш зависи кой вх. номер си. Предполагам ако се чуеш с тях, може да дадат някаква по-детайлна информация. Успех! Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт