Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 277
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 990
Привет, момичета, чета ви от известно време, но още нямах настроение за коледно пазаруване и украса и не съм писала.
Днес обиколих по магазините, всичко е толкова красиво. Тази година задачата ми обаче е много трудна. За първа година съм в собствено жилище и нямам абсолютно никаква коледна украса. Започвам от 0, искам да украся много хубаво, защото Коледа е много специален празник за мен и за приятеля ми. Но ми се иска и да не надвишавам мното бюджета който съм си поставила.
На първо място търся красива елха с височина 1.80 до 150 лв. Ще се радвам на идеи.
Слагам и снимка от първите покупки днес.

# 991
Здравейте, вече навсякъде са пуснали коледни красоти. Сега покрай черния петък и намаленията искам да се възползвам и да си взема коледна елха. Висока 180 см, но да е с много клонки, а не да изглежда като на дупки, вие наскоро купували ли сте елхи и можете ли да ме посъветвате кои изглеждат хубаво не само на снимки, а и на живо?

Днес минах през Kik и имат не лоши неща за малко пари, но нищо не купих, тъй като не съм решила в какви цветове искам да направя украсата. Simple Smile

# 992
  • София
Pinki,златистите цветове на коледна звезда от къде  са?

# 993
Миналата година си купих тази елха. На живо също е о.к. Гъста е, с много връхчета, които могат да се оформят добре, за да изглежда като на снимката. С вградени лампички е, но няма проблем да си сложите и още. Има дистанционно за включване/изключване, регулиране интезитета и режима на светене. Бялото покритие не се рони. Е, може да паднат няколко прашинки, но не е нещо фрапиращо.

Това е снимка от миналата година.
Скрит текст:

# 994
2в1, много красива елха !

Иначе хубави и гъсти елхи има и в
deco.bg
mydepot.bg
artme.bg

В Бриколаж също са хубави.

# 995
Цитат на: Yoana16

От къде сте го купила?
[/quote
Видях преди въвеждането на зелен сертификат , метални триетажни подноси в КиК , но по-грубовати в два размера , дори по-малкият си беше доста виок . По спомен май бяха елипсовидни таблите . Цената мисля около 30 или 40 лева . Ако искате, проверете и там .

# 996
  • Пловдив
Взех днес коледни пуловери от Sinsey за дребните и ММ, за мен - не Rolling Eyes ...да си имам пак повод, да отида до МОЛа Joy
Взехме си и коледни обици с малката - аз зелено-червени халкички като венец, а тя накакъв сет с много обици на винт си хареса.
Докато се чудехме с нея, баткото пък донесе една коледна тениска с Майнкрафт (върл фен е), та и нея взехме.
Купих си и лампички със студена бяла светлина и утре вече мога да започна с украсата като най-напред ще е селцето.
Така и не си намерих еднакви жълти и зелени свещи, но утре мога да скоча до Юск, да видя там няма ли.
И вакуумни закачалчици за лампичките искам, та ще обиколя и за тях.
Май с това ще приключа годината, колкото и да ми се иска, да заредя и малко "селяни" за селото.

И последно добавям, че забравих - мисля тази година елхата да е само с дървени дискчета (онези от м.г., за които бях писала). Почти си ги изшкурих, набавих си и пирограф, сега остава, да успея, да ги гравирам Simple Smile

# 997
Pinki,златистите цветове на коледна звезда от къде  са?

От Айко, но на снимката цветът е подвеждащ, не е точно златист, по- скоро бие на розово злато.

# 998
Така, сз си избистрих идеята за елхата.
И сега искам да направя върха ето такъв със стърчащи неща отгоре и големи панделки. Въпроса в куде да намеря такива пръчици имате ли идея? [/img]

Ей така отгоре да стои. В посшеените години гледам, че така ги правят. И понеже само това ме съм правила сигурно, сега мо хрумна докато разглеждах елхи.
Иначе цветовете ще са ми теадиционни, но ще добавя на елхата дълги ленти от панделка, басрунчета, близалки и бонбони. Това ми е идеята де.
Искам да направя огромни панделки от хартия за панделки и дълги ленти, които да списна надолу по елхата.

# 999
Caroline_Bingley, при мен снимката ти не се отваря.

# 1 000
Идеята е нещо такова. В други цветове де, но най-вече като на последната снимка.

Въпроса е къде да ги намеря.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:58 от Caroline_Bingley

# 1 001
Идеята е нещо такова. В други цветове де, но най-вече като на последната снимка.

Въпроса е къде да ги намеря.

Такива цветя и кончета има абсолютно навсякъде. В Джъмбо има безброй видове и цветове, пускат в Кик и Пепко, също така в цветарските магазини, които се превръщат в магазини за коледна декорация, виждала съм в магазинчета за 1 лев, в домашни потреби..

# 1 002
Да, и аз за тях си мислех.
Ще проверя навсякъде. Цветя по-скоро не искам, но някакви клонки или такива заскрежени ще търся.

# 1 003
  • Пловдив
Минах днес сутринта през едно магазинче в квартала - имаше много от фонтанчетата за селцата на цена от 5 лева!
Е, как да не си купи човек!

Отивам да изчистя основно балкона и започвам с подредбата на селцето

# 1 004
Може ли идеи ,какво да направя с ролките, които остават от домакинска хартия.

Общи условия

Активация на акаунт