За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 21 128
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Добриутро и от мен момичета и честит ви първи сняг   Hands Clap малко раничко ни почнаха студовете cold. Днес ми е последния работен ден и вече мога да започна с покупките и сериозните приготовления, че като гледам, трудно ще ви стигна  newsm44. Е, добре че имам доста неща от баткото ама моя багаж за болницата още не е започнат. Другата седмица трябва да реша при кого ще раждам и се надявам доки да ми каже и за необходимите за болницата неща. Айде чао за сега, стойте си на топло и пазете бебоците  smile3503

# 166
  • Варна
http://cvyk.blogspot.com/2005/12/blog-post_12.html  -  Българо-Варненски разговорник!

на ви да хилитИ малкУ на варненски простотии  Joy

# 167
Честит ни първи сняг  cold  Наближава вече  newsm44
Virginity , много ми хареса варненския разговорник hahaha
Аз днес съм на ЖК и после ще докладвам Crazy

Да се пазите много  Hug 

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 09:29 от di_

# 168
Здравейте от мен! Казвате, че ше излизате на покупки- внимавайте на вън чакат разни вируси. Аз още съм си болна и още си кашлям и вече не мога #Crazy. Изобщо вече не мога да се нося- сутрин половин час си обувам чорапогащника, не мога да се опъна кат хората,не мога да се навра в бодитата си smile3514, а не ми се дават пари за нови, изобщо ми писна да ходя само с един гащеризон и един анцунг, и писнамиииииииии, боли ме тук, боли ме там, изтръпват ми краката, не мога да се наспя, бебчо натиска тука и там, навира се под ребрата и не мога да седна е права ли да стоя?- и питам аз какво още??????
 Колко още да търпя? АААУУУУУУУ ами после като излезе и като почне да плаче иииииии.
 Ох оплаках се! Сякаш ми е по леко ooooh!.
Още малко и излизам болничен, на преглед съм другата седмица и ще видим бебчо колко тежи, как е застанал и пак да ми потвърдят пола му.Съмнявам се да е момченце- незнам защо!
 За сънищата- какво ли не сунувах и аз на два пъти че съм родила вече, единия път момиче, другия момче и двата пъти нормално безпроблемно раждане. Даже единия път си видях бебето в лице, беше момиче, с много коса, тъмни очички  и си го разхождам аз и дунавската градина и изведнъж гоня някого дето ми го е откраднал. Търся по количката да си го позная но не го виждам, викам -крещя, но бебето го няма. Последния КОШМАР, който не е свързан с бебчо не искам да го разказвам да не ви стресирам.
 Това е за сега от мен! Целувки и се пазете!

# 169
  • Бургас
Здравейте маменца,  wavey
Ми ха ви честит първи сняг и от Бургас, и тук вали да му се ненадява човек на това време.  noear
На мен днес ми е последния работен ден Hands Clap и съм честно казано доста разсеяна..... нямам търпение да съм по свободна и най-накрая да започнем обзавеждането за бебо.  newsm71

И аз от време на време имам разни странни сънища, но избягвам да ги разказвам и не им отдавам голямо значение, още по-вече, че на сто процента те са отрежение на това, с което ми е пълна главата през деня. Даже понякога имам чувството, че сама ги предизвиквам. Последния път след едно вечерно обсъждане, на това какво разместване да направим, че да може да поберем легълцето на бебо в нашето "голямо" жилище, сънувах че сме изкарали кошарата на главната улица под навеса на Райфайзенбанк.   censored Е.... изкривеното подсъзнание дето имам.  smile3517

# 170
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Виждам, че на повечето места вали сняг, а тук в Пловдив само виелици и студове, но иначе и слънце пече.  Crossing Arms
Тази нощ "малкото чудовище" ме измъчи - ръч в ребрата, ръч в пикочния мехур... място не можах да си намеря и станах рано-рано. За капак, влизам в кухнята и...джвак, джвак. Поглеждам си в краката - вода...мнооого вода!Оказа се, че трабата се е спукала. Е гати и късмета. Вместо да си почивам и мързелувам последните тежки дни от бременността ми, аз само се изтезавам. #Cussing out
Нищо!Следобед съм при чичо доктор, че днес влизам в 9 месец и ще докладвам за килограмите на бебо.
Чао засега!

# 171
  • Варна
ехее всички ли сме на ЖК днес  Joy
аз съм в 11:30....втресе ме вече   Rolling Eyes
сега ще поразчистя малко до колкото ми позволи кръстчето че довечера татито като се върне от работа ще взимаме кошарката  и трябва поне прахосмук да съм пуснала newsm03
а две приятелки са се заканили да идват да ми правят основно почистване утре Joy

# 172
  • сто акровата гора
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ! Няма майтап момичета, дойде си зимата, идат и подаръците   Heart Eyes
Аз пък не съм на ЖК днес, какво като всички сте се засилили  smile3534 Бях миналата седмица, а следващата консултация е на 8 или 9, когато си избера, че да пуснем болничния направо. И изследвания сме щели да пуснем пак, защото така трябвало, ми щом трябва  Blush
Иначе бебка продължава да играе казачок, рита, бута мести се нещо  Crazy ще видим дали се е обърнала или само така си играе детето да не му е скучно newsm53
Поздрави и да се пазите  newsm51

# 173
Здравейте от мен! Изобщо вече не мога да се нося- сутрин половин час си обувам чорапогащника, не мога да се опъна кат хората,не мога да се навра в бодитата си smile3514, а не ми се дават пари за нови, изобщо ми писна да ходя само с един гащеризон и един анцунг, и писнамиииииииии, боли ме тук, боли ме там, изтръпват ми краката, не мога да се наспя, бебчо натиска тука и там, навира се под ребрата и не мога да седна е права ли да стоя?- и питам аз какво още??????

Ей това все едно аз съм го писала. само да добавя, че сутрин се ококорвам още в 7-8 часа, въпреки че нощем не мога да спя добре. А като си помисля в началото на бременността колко ми се спеше Crazy
Гадните сънища май се срещат при всички нас, и аз често сънувам странности и даже кошмари Sad
Малее, някои мами са вече почти в 9-ия месец, май скоро ще почнат зимните подаръци baby_neutral Laughing

# 174
Ето ме и мен, какво да ви кажа снощи моето дяволче ми прави само бабанки, мести ми корема на всички страни, иначе не ми пречи, като изключа като почна да ходя и ме натисне по пикочния мехур. Само си гледам календара и си викам, кога ли ще мине времето? А като се сетя за приятелки, които са били бременни и са ми казвали искам вече да раждам и съм си викала, защо пък толкова бързат, екстра си е сега са бременни, хубаво им е с бебето вътре. Сега чак разбрах, какво е.
Аз имам едно опитане, забелязвам че Бебов хълца по 5-6 пъти на ден, това нормално ли е, вашите хълцат ли толкова често?
А и друго за тези стерилизатори, каква е разликата между този на  и този на , дали само в парите или нещо друго, някой знае ли?

Зададох си въпросите, сега излизам на вънка да пукна от студ, че имам да свърша разни неща

# 175
  • Русе
Честит първи сняг от Русе!То така тихо се е сипал,че аз чак сега ставам. Nature Snowman Гледам не ви стават ботушите,а пък аз едвам си зкопчавам палтото.И се чудя к'во ще правя?Май ще обикалям дрехи на килограм,че за ново не си струва да давам пари newsm78
Лоша работа с тия дрехи,че и от пуловерите ми само един става smile3511 Но както е казал народа:всяко зло за добро!Още месец и нещо и доброто smile3504 ще е на бял свят. newsm10

# 176
  • Русе
Ето ме и мен, какво да ви кажа снощи моето дяволче ми прави само бабанки, мести ми корема на всички страни, иначе не ми пречи, като изключа като почна да ходя и ме натисне по пикочния мехур. Само си гледам календара и си викам, кога ли ще мине времето? А като се сетя за приятелки, които са били бременни и са ми казвали искам вече да раждам и съм си викала, защо пък толкова бързат, екстра си е сега са бременни, хубаво им е с бебето вътре. Сега чак разбрах, какво е.
Аз имам едно опитане, забелязвам че Бебов хълца по 5-6 пъти на ден, това нормално ли е, вашите хълцат ли толкова често?
А и друго за тези стерилизатори, каква е разликата между този на  и този на , дали само в парите или нещо друго, някой знае ли?

Зададох си въпросите, сега излизам на вънка да пукна от студ, че имам да свърша разни неща
Аз незнам дали моя бебо хълца,обаче понякога чувам много странно пукане отвътре.Все едно изпуква става.Странно newsm12

# 177
Здравейте
Сега се връщам от ЖК и сядам да пиша Simple Smile Бебо е много добре, тежи 3.100 и всичко му е наред. Мойте изследвания са супер но лекарката каза да продължа с желязото защото секцио ме чака. Плацентата е узряла, Моника е слязла надолу и лекарката каза че и да съм искала нормално нямало да дочакам термина. Дефакто ми каза че във всеки един момент мога да родя. Каза че на 24.11 ме приема в болница искам или не, а мога да си избера дата преди това ако искам. Утре влизам в 9-ти месец. Другата седмица трябва да отидем да се запознаем с лекаря който ще ме реже  newsm09 не мога да повярвам че дойде време и за това.. умирам от страх.
След ЖК-то отидохме с мъжа да си оправим медицинските за брак, взеха ми пак кръв  smile3516  , амън, направо си мисля че станах донор  smile3506. След това отидохме да поръчаме халките и другата седмица в петък или събота ще подписваме май. Леле колко неща има да се свършат.. а трябва и нещата за бебо да се купят /за което не съм съгласна но кой ме пита  smile3512 /
Ами това е май по интересното. Тук няма сняг но е голям студ, сутринта със 300 зора си обух ботушите но се справих де  smile3534
Приятен ден на всички, аз се захващам с чистене  newsm79

# 178
Днес сутринта и аз реших с ботуши да ходя но....уви, те са за една друга ClanG, дето поне глезени си имаше.... Обух маратонките - с развързани връзки само прикрепени да не се влачат....
Бе, идилия! Последен ден на работа! Отидох, предадох и сега се прибирам в къщи да си  smile3524, че нощеска пак имаше "Лунатици" епизод 47687783583793.
Понтес , аз съм записана на 17 .11. в Тина Киркова ако искаш да ходим заедно, ама се обади да видиш записването как става щото аз се записах като бях на ЖК в понеделника.

# 179
Здравейте момичета! Да се включа и аз - терминът ми е на 24.12. и чакаме момиче, иначе ни е трето дете, имаме батко и кака. Но 09.11. си взимам болничния и започвам приготовленията. ще раждам в болница "Лозенец", ако има някой с термин, близък до моя нека ми пише тук или на лични. Лек ден и до нови срещи

Общи условия

Активация на акаунт