Отговори
# 615
Бъди спокойна! Следвай съветите на докторите и всичко ще е наред. Heart

Положителен е.... сега излезна. Вече съм във филма..

Vi_to Шапчициците 56 размер HM. Меки и тънки са, може да се подвият, ако са големи... Но бебето върви големичко, така че мисля че ще са ок и без подвиване. Ако върви дребничко бебенцето бих взела поне 1 бр 50ти размер. Blush

За предимството дори няма да коментирам... Няма смисъл Joy

# 616
Момичета, за запушен нос физиологичен разтвор ли, че от днес съм и с тази екстра ..

# 617
да физ раствор , морска вода спрей и виж домашни капки има от морков от мед Simple Smile

# 618
Бъди спокойна! Следвай съветите на докторите и всичко ще е наред. Heart

Положителен е.... сега излезна. Вече съм във филма..

Vi_to Шапчициците 56 размер HM. Меки и тънки са, може да се подвият, ако са големи... Но бебето върви големичко, така че мисля че ще са ок и без подвиване. Ако върви дребничко бебенцето бих взела поне 1 бр 50ти размер. Blush

За предимството дори няма да коментирам... Няма смисъл Joy

И нашия младеж върви едър. В 35+гс е 3250 гр. Поне така го измери АГ. И аз затова съм взела само 56 размер, но се задвоумих.JoyБлагодаря ти!

# 619
Моят лекар миналата седмица ми разреши и Ксилометазолин, каза, че даже отпускали матката, но за всеки случай се допитай до твоя АГ. На мен от капките с морска вода ми протече кръв от носа, не е нещо притеснително, но да го имаш предвид.

# 620
А за доктора, Бочи, не изглежда справедливо да вика на приятелката ти в този случай и си мисля, че нещо му се е било събрало. В групата във ФБ, няколко пъти вече - някой иска да си разменя час или пък му иска телефона - представям си какви случки има.
То май основната причина да решим да сме в Надежда, е че при спешна ситуация и ние усещаме, че ще идем там, а не в Шейново или пък да звъним на доктора през нощта.
Надявам се да не ни се наложи спешна ситуация де, ех.

За шапките ние сигурно имаме 6-7 и не знам какви размери са ... Simple Smile

# 621
Шапките ми са без размер Simple Smile даже не знам къде са тия с размери.
Аз доктора го питах какво да правя ако стане нещо , каза ми звъниш ми на пожар че раждаш.
Надявам се да не почна да раждам сама де.
На мен никъде не ми се ходи в спешно ако трябва да съм откровена , но определено ако нещо стане и не успея да се свържа с него надали бих отишла в шейново без него .

# 622
Момичета, за запушен нос физиологичен разтвор ли, че от днес съм и с тази екстра ..
Бързо оздравяване!❤
Аз също бях много зле близо седмица,правих 2 теста и бяха отрицателни,соленият р-р не ми помогна.
Опитай,ако не ти помогне и на теб тези;
“Инфлуназал”-хомеопатични препоръчват се от педиатри.
Аз също се бях уплашила доста,но мина🙏🏼
Ще мине и при теб🙏🏼🙂

# 623
Бързо оздравяване!❤
Аз също бях много зле близо седмица,правих 2 теста и бяха отрицателни,соленият р-р не ми помогна.
Опитай,ако не ти помогне и на теб тези;
“Инфлуназал”-хомеопатични препоръчват се от педиатри.
Аз също се бях уплашила доста,но мина🙏🏼
Ще мине и при теб🙏🏼🙂

Дано! Благодаря❤ Притеснявам се,че няма да мога да отида на прегледи,тонове.. страх ме е да не тръгне по-рано бебче.. ох, пазете се..че сега в последния момент е кофти

# 624
Ако ти е само запушен носа - Ксилогел имат вариат за малки деца, провери дали става за бременни - розовата опаковка. Отпушва на секундата и не е неприятно. Ако пък ти тече носа и имаш хрема опитай с чисто бадемово масло. Правиш си тампончета за нос напоени с него и ги държиш в носа, или просто си капеш маслото, ако не ти се занимава с тампони.

Vi_to ооо, то голям човек Grin баш си е за 56 размер, че 50 само за изписването евентуално Joy

# 625
Мале, ако се случи изневиделица и лекарят ти го няма в Шейново верно ще е трип:) Ама няма как - аз и на банката за стволови съм казала Шейново вече…

# 626
е звъниш му Simple Smile като луд звъниш и тва е .

# 627
Да разбирам, че и 3 през нощта да е  - звъниш. 😆 Интересно дали идва веднага, щото представата за “раждам” често леко (а понякога и доста) се разминава времево с реалността Simple Smile

# 628
мисля че като му звъннеш най малко ще си засякла няколко контракции и ще може да му обесниш в 3 през ноща какво точно става , дали са ти изтекли води , колко чести са контракциите .тапи шмапи дали са паднали и на баща на това той ще прецени какво да правиш м кога да ходиш в болницата и когда да дойде и той

# 629
Моят доктор ми каза, че се звъни в три случая:
1. При изтичане на води, като е много важно да се знае точно в колко часа са изтекли водите и какви са на цвят.
2. При падане на тапата
3. При силни контракции на по-малко от 10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт