Отговори
# 585
Аз днес се тествах в Токуда за алергии. Направих го заради предстоящото раждане чрез секцио. Доволна съм, защото от 20 алергена, за които ме тестваха имам алергии към 5 бр.

# 586
да точно това ще правя и аз , и отделно ще питам и за ковида, имам час на 27 ми обаче , и не знам кога ще раждам 😂та за това викам че не знам дали ще ида

# 587
да точно това ще правя и аз , и отделно ще питам и за ковида, имам час на 27 ми обаче , и не знам кога ще раждам 😂та за това викам че не знам дали ще ида

Ако ще правиш в Токуда при проф. Христов е платено. Прегледа е 95 лв, а теста за 20 алергена е 50 лв. Всъщност може и да знаеш, но аз за ти пиша.

# 588
Писах ви вече къде е по каса ... и телефони мога да дам.

# 589
Аз мисля да се ваксинирам максимално бързо след като родя и състоянието ми позволява разбира се. Не се престраших  през бременността, не съм го карала ковида, а с тия деца на училище непрекъснато съм на тръни. Оказва се обаче, че антитела с кърмата не се предават на бебето след ваксина на майката, имам приятелки, които участваха в такива изследвания и за жалост резултатите са еднозначни. Малко ме е яд, надявах се да има полза и за бебето някаква, но няма да стане.

# 590
аз си ходя там при Димитров в токуда и по каса не ми се занимава чесно казано Simple Smile Просто защотг този доктор го посещавам и вече мее гледал . Иначе да алергените се плащат отделно от прегледа . Стига да не родя ще отида 😂Нещо почнах да имам по 1-2 пъти такива болки леки като при цикл. През ноща 1 ипрез деня още 1

# 591
аз си ходя там при Димитров в токуда и по каса не ми се занимава чесно казано Simple Smile Просто защотг този доктор го посещавам и вече мее гледал . Иначе да алергените се плащат отделно от прегледа . Стига да не родя ще отида 😂Нещо почнах да имам по 1-2 пъти такива болки леки като при цикл. През ноща 1 ипрез деня още 1

Споко, аз такива си имам още от преди 2 седмици и не съм родила 😀 чакам си резултата от Пср,но още нищо... Аа да ви кажа,че днес пред мен на опашката имаше около 20 мъже ии никой нищо 😂😂😂 виждат те с корем, стоиш права и си МЪЖЖ и такааа 😀😀😀 после дойде приятеля ми и започна да им се смее, защото коментираха кой колко пари изкарвал, как тези сергификатш не те бъркат като имаш пари да си плащаш😀😀 и моя само се обърна и им каза "с пари топки не се купуват" .. после и лаборантката ги нахокаа как не ги е срам 😀😀 та ако не друго,то поне се забавлявах

# 592
А, това с предимството ми направи впечатление навсякъде. На мен ми се е случвало само няколко пъти да ми отстъпват ред и то все бяха жени. И в супермаркета до нас, но там касиерките ме познават и ме викат най-отпред на касата, а пък то и аз обикновено съм 1-2-3 неща, нали не трябва да носим тежко.
Любе, дано тестът е отрицателен и бързо да ти мине!

# 593
А, това с предимството ми направи впечатление навсякъде. На мен ми се е случвало само няколко пъти да ми отстъпват ред и то все бяха жени. И в супермаркета до нас, но там касиерките ме познават и ме викат най-отпред на касата, а пък то и аз обикновено съм 1-2-3 неща, нали не трябва да носим тежко.
Любе, дано тестът е отрицателен и бързо да ти мине!

Положителен е.... сега излезна. Вече съм във филма..

# 594
Мале свържи се с всички необходимо за да ти назначат лечение. И само спокойно. Аз го карах и давам съвет , повече инхалации за увлажняване на дробовете . Без вит С защото съсирва кръвта, повече вит Д. И чайове.Другото от лекар нали. И бързо да се оправяш 🌸🌸🌸

# 595
  • Варна
Мале свържи се с всички необходимо за да ти назначат лечение. И само спокойно. Аз го карах и давам съвет , повече инхалации за увлажняване на дробовете . Без вит С защото съсирва кръвта, повече вит Д. И чайове.Другото от лекар нали. И бързо да се оправяш 🌸🌸🌸
На нас пък точно витамин Ц би казаха да пием Thinking

# 596
Ковид се лекува индивидуално според състоянието на пациента и придружаващите болести или особености. Стискам ти палци да мине бързо и леко и да получиш адекватни съвети относно медикаментите!

# 597
Благодаря ви.. дано всичко е наред, че нещо много се филмирах.. 😔

# 598
  • Варна
Благодаря ви.. дано всичко е наред, че нещо много се филмирах.. 😔
Всичко ще е наред, гледай да мислиш позитивно. Стискаме палци!

# 599
аз се филмирах сега .Една позната роди вчера по спешност , в 32 седмица. Тя се следеше в токуда и при моя доктор. Обаче в неделя като е получила кървене е отишла в токуда ( така е усетила така е направила) днес е имала час за преглед при моя доктор и се надяваше да отиде но вечерта вчера са и направили спешно секцио ( слава богу са добре с бебето ) и моя лекар днеска и е звъннал и я нахокал как не я било срам да не си ползва часа и да не му се обади , тя каза че е родила тва онова не била на себе си. Той продължил да я хока Sad Аз направо не мога да повярвам че говореше за него , даже не си го представям в тая светлина. Но определено ми стана гузно и доста ме напрегна тая ситуация. Не спирам да се чудя защо е направил така. и се обвзима паника ща себе си

Общи условия

Активация на акаунт