Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 493
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 020
Имам един съсед, англичанин, този човек целогодишно е по къси гащи, незнам как го прави 🤣

# 1 021
Тази вечер ако ни отпуснат снимки пак ще се нагледаме на красиви неща.
Пак прием ще има.
Искам да ви покажа на какво страхотно място е бил предсватбения прием.
Езерото Вулягмени

Три дена яли, пили и се веселили са тия сватби 🤣
Пък и на красиви места купонясват.

# 1 022
  • Sydney
Имам един съсед, англичанин, този човек целогодишно е по къси гащи, незнам как го прави 🤣
Може да няма други 😂

Камила е имала събитие за остеопорозата:
https://fb.watch/8R3sZEwu_P/

Уили и Кейт през 2014 се качват на обикновен полет на ЛаГуардия:

https://www.instagram.com/p/CU3V7RAqb-H/?utm_medium=copy_link

# 1 023
  • Някъде там
Оплакваш ли се Тирамису ? 😀
По случай юбилея, Маргрете разказва за младежките си години и изкачването на трона за книга която ще излезе във вторник.

# 1 024
Само малко, давиз 🤣
Ще ми е интересно да разбера за Маргрете и момента, в който е станала кралица и то от самата нея. Какви ли мисли са минавали в главата й, какви ли чувства?

# 1 025
  • Истински се вижда само със сърцето.
Всеки според възприятията си за адекватно. То има хора и по бански на тези температури. 😀 други пък са с палто на 20. Просто ми направи впечатление, че се отличават от масата.
Разликата във възприятията идва от живота в различни по климат държави.
Когато се преместихме във Великобритания не си представях на 15 гр да ходя по тениска или да изкарам зимата основно по гуменки. С времето организмът се адаптира. Сега не си представям себе си на температура над 30 гр 🤣.
Моя приятелка живееща в Испания на 15гр ще е с яке и зимни обувки Simple Smile

Много хубави тоалети от сватбата.
Южени би ми харесала повече облечена в нещо по светло, не с това ужасно черно нещо.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 17:01 от Илейн :)

# 1 026
Ох, че на хубаво място е бил приемът.
Чакам с нетърпение още тоалети днес.

Явно Уили е по-зиморничав от останалата част от семейството просто Simple Smile

# 1 027
  • Някъде там
Айде пак костюмчетата Шанел .🤣

Днес домакини били краля и кралицата.
Лежерни са всички.

# 1 028
Този Шанел...сори, ама не го разбирам. Не стои добре.
Саса:

Харесва ми и днес.

# 1 029
  • Някъде там
Този Шанел...сори, ама не го разбирам. Не стои добре.
Саса:

Харесва ми и днес.

Аз също. Виж възрастните дами отново нямат грешка. Те по добре се представят от младите.Особено Бенедикте, тази жена веднъж не съм я видяла зле облечена.

Фен съм на Саса, много я харесвам като цяло, обаче тия ужасни еспадрили.
Роклята е интересна.

# 1 030
Бенедикте е много стилна, много ми харесва съчетанието й, много.
София също е много елегантна.

На Саса еспадрилите са направо красиви на фона на всички други, които сме виждали Simple Smile виж за роклята й не мога да реша, не ме грабва нещо.

Днес къде са знае ли се?

# 1 031
  • Някъде там
В морски клуб Пирея са били.
http://marine-club.gr/
Няма повече, обяда беше последно. Стига толкоз три дни....😀
Можеше да има още една гръцка сватба тази година, но май няма да се случи.
Една история разказана от Алба. Алба е лабрадор, влюбена в Рио, а Рио е кучето на Виктория.
Историята
Скрит текст:
Bлюбена съм в кралското Cavapoo Rio Така че трябва да се каже... днес по време на обяд бяхме навън, разхождахме се в парка Хага, видях куче (Рио) и се затичах към него... мама крешеше и аз тичах послушно към нея и ме седна до нея, но точно когато тя беше на път да ме свърже, аз се възползвах от шанса и изтичах до Рио това е коронованата принцеса Виктория, нейните двама бодигарда и Рио, че аз се натъкнах на кралско куче. Всичко свършва с мама и Виктория, които говорят за нас около 15 минути, аз и Рио играем на свобода, а бодигардовете се смеят и стоят на 10 м разстояние. Когато бяхме "приключили", не исках да напускам Рио, така че мама трябваше да ме преследва около Виктория. Мама тича след мен и осъзнава, че така че има локва и накрая почти падна в нея, а аз плиснах много кал по панталоните .. . Коронована принцеса Виктория, ако четеш това, ПРОСТИ, че те цапам, но ти благодаря за времето за игра с Рио

Днес най- малката дъщеря на Марта Луиза е станала шампион по конен спорт на Норвегия.

# 1 032
На мен пък много ми харесват ескадрилите, както и принтът и цветът на роклята. Ама слънчевите очила...аз не нося очила, много ме дразнят и рядко нещо ми грабва окото. Забелязах назад, че имаше и друга дама с по- екстравагантни очила днес Joy

# 1 033
  • Някъде там
Вчера Казираги беше с такива във форма на сърца.
Някой гледа ли Васко Василев по нова ?
Разказваше за кралицата и Чарли.
За нея каза, че не харесва опера и когато и се налага да ходи в краката ѝ има екран на който да гледа конни състезания, докато е на концет.🤣
Чарли харесвал концерти и били приятели.
Ето за който иска да го чуе
https://nova.bg/news/view/2021/10/24/343954/

Трите снахи с тиарата на свекърва си.
Татяна си ми е фаворит.

# 1 034
Малко стари детски

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт