Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 71 630
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
Много мразя да спират парфюми.

Това си казах и аз, гледайки липсващите Герлен-и днес. Ужас просто. И не само, толкова хубави аромати спряха.

# 706
Не са ги спрели, в нови опаковки са.

# 707
Здравейте, момичета! Много се чудих дали да поръчвам този парфюм от Скарлет.
MICHAEL KORS TWILIGHT SHIMMER
https://www.fragrantica.com/perfume/Michael-Kors/Twilight-Shimmer-50396.html
Поблазни ме пирамидата, но не намерих отзиви във форума.
Бутилката е малко съкровище, много красива, може би една идея по-лъскавка за моя вкус.
Първо пръснах на лист, защото бях порядъчно парфюмирана с друго и бях почти готова да съжаля, защото ми се стори доста ретро. Обаче, още след 10 секунди се появи сливата, една такава сочна, топла и мека, като от конфитюр. На кожа нещата са просто прекрасни, с развитие и добра трайност. Определено зимен аромат. По-късно се появи и дървесната нотка, с доза сладост. Харесва ми, ще го запазя. Коледен и празничен аромат е за мен, подходящ за предстоящите празници!

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 09:38 от Veselushka

# 708
Да, да, от чудене какво, най-накрая си поръчах TF Black orchid.
И то при положение, че ми беше попаднала уж добра имитация и направо го метнах в коша. Отдадох го на синтетичния аромат, сега да видим като дойде оригиналът.

Черната Орхидея е наистина феноменален, шлейфов аромат, не случайно е модерна класика. Честито! Дано те зарадва. Имитация няма как да го пресъздаде. Абсурд.
Тубероза с черен шоколад, землисто пачули и шот краставица.
За мен е точно чувствен, и никога не съм го срещала върху друг човек. Никога, а живея в европейска столица. Масово и навсякъде е Coco Mademoiselle, като съм убедена, че не става дума за имитации. Това е подарък Но1 за майки, баби и свекърви за Коледа (четейки огромния местен парфюмен сайт).
След него се нареждат LVEB, Light Blue, Manifesto, Alien. И други Мюглери срещам. Имаше период в който Ботега Венета беше навсякъде.

Вчера веднага получих комплимент за Coco Mademoiselle Intense. Не остава незабелязан. Прави облак и оставя диря.
Веднага ме грабна когато излезе, от първо фъс, но заради масовостта на първообраза упорито избягвах покупка. Тази пролет се предадох, и добре постъпих. Прекрасен е, с разкошна пачулеста база и идеална ванилия, в точната за мен доза.
Mademoiselle EdT ми беше подпис в късните 20/ранните 30-32, на нова работа. Реформулиран е със сигурност, защото не помня това което излиза сега от бутилките. И Allure EdP не беше пластмасов.

Днес е държавен празник, ден за йога и релакс, и срещи с приятели.
Аромат за сутринта ( навън е мъгла като мляко): Burberry Body EdT

Плодов муск, моят идеален дзен ябълков аромат. Двете флейти ( до Body Tender) изглеждат много красиво легнали една до друга, ще трябва да ги снимам за спомен.
Трите Body-та са 3 доста различни един от друг. ЕдТ е ябълка, ябълка, ябълка. Flowers Green Apple
Група на деня: U2 Two Hearts

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 09:01 от Dez

# 709
# 710
Загърнала съм се с пухкава дреха с цвят на горски мъх в тази мъглива при нас сутрин, а от пазвата ми през ципа към шията лъха топлина с омайния мъхов аромат на Eau du Soir Sisley, който е просто вълшебен! Освен това ми е два пъти по-скъп, защото ми е подарък от любима приятелка от парфюмните момичета тук ❤️
Толкова е красив този парфюм имено в мразовита утрин като днешната, че се разтапям в уханието му! Как е възможно един аромат да те кара да се усмихваш, просто защото носи такова удоволствие за сетивата?!  Това е истинска терапия. 🤗
Хубав есенен ден ви пожелавам! 🦋🍁🍂
С това https://youtu.be/uOIHHMnI_Ig

# 711
  • София
mystic woman - Аз бих избрал  без никакво колебание Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée - прекрасен!  Особено за есен-зима  е много подходящ със своя по-плътен, богат и изкусителен характер!  Това е избора.  Hands Ok Hand

# 712
  • Пловдив
Загърнала съм се с пухкава дреха с цвят на горски мъх в тази мъглива при нас сутрин, а от пазвата ми през ципа към шията лъха топлина с омайния мъхов аромат на Eau du Soir Sisley, който е просто вълшебен! Освен това ми е два пъти по-скъп, защото ми е подарък от любима приятелка от парфюмните момичета тук ❤
Толкова е красив този парфюм имено в мразовита утрин като днешната, че се разтапям в уханието му! Как е възможно един аромат да те кара да се усмихваш, просто защото носи такова удоволствие за сетивата?!  Това е истинска терапия. 🤗
Хубав есенен ден ви пожелавам! 🦋🍁🍂
С това https://youtu.be/uOIHHMnI_Ig
Може ли линк към аромата?🍀

# 713
# 714
  • Пловдив
mystic woman - Аз бих избрал  без никакво колебание Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée - прекрасен!  Особено за есен-зима  е много подходящ със своя по-плътен, богат и изкусителен характер!  Това е избора.  Hands Ok Hand
На сляпо да рискувам ли? Simple Smile

# 715
  • София
Скрит текст:

Мъжа, за който е предназначен какъв стил харесва? Дайте моля 3 любими негови аромата.

# 716
  • Пловдив
Скрит текст:
Мъжа, за който е предназначен какъв стил харесва? Дайте моля 3 любими негови аромата.
Бос дъ сцент, Монтбланк Експлорър /в момента/ и
Пако Рабан уан милиън.

# 717
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Пако Рабан уан милиън.

mystic woman - според мен, Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée  ще е успешен избор за този мъж. Ще му хареса и даде нещо ново, без да го шокира или напряга излишно. За съм. Hands Plus1

# 718
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Пако Рабан уан милиън.

mystic woman - според мен, Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée  ще е успешен избор за този мъж. Ще му хареса и даде нещо ново, без да го шокира или напряга излишно. За съм. Hands Plus1
Благодаря много!

# 719
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Пако Рабан уан милиън.

Благодаря много!

За нищо Smiley Парфюма е великолепен и съм убеден, че ще е оценен позитивно. Ако се сетите по-натам, ще се радвам да споделите реакцията.

Общи условия

Активация на акаунт