Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 115
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 330
Може ли линк към победителите във Филипс, нещо не мога да ги намеря?

# 331
  • Под Слънцето
На всички ли спечелили от Ная за батут, фризби и федербал звъняха за адрес? Опитвам се да си заявя наградата от миналата седмица, но номерът, от който звънят е изключен. Звънях в офиса на Престиж. Обещаха да предадат. Чакам от петък... Никой. Същата смотана фирма от грозните сиви раници на Кк..

# 332
На мен ми звъняха от Престиж за батута, ще ги  доставят със Спиди.

# 333
  • Под Слънцето
Не зная как да редактирам от телефона, но се свързах с шефа на РА Фийлд Тийм. Та имало проблем с доставка на наградите. И временно прекратили да звънят на спечелилите. И аз исках батут. Бях замислила да го сложа атракция на кокошките на село в двора, но спечелих фризби и федербал.

# 334
На мен за федер бал не са звъняли още..Аз мисля че трябва те да се свържат с нас не ние да ги търсим по телефона. Някой беше казал че са му звъняли за награда от Ная, но не се виждали в печелившите. Не знам дали не са направили някой гаф от Ная
На всички ли спечелили от Ная за батут, фризби и федербал звъняха за адрес? Опитвам се да си заявя наградата от миналата седмица, но номерът, от който звънят е изключен. Звънях в офиса на Престиж. Обещаха да предадат. Чакам от петък... Никой. Същата смотана фирма от грозните сиви раници на Кк..

# 335
  • София
В самата страница на играта/анкетата дописват най-отгоре. Вече не мога да дам линк, защото изтрих отметките, но и за трите вида награди (епилатор, сешоар и слушалки) са сложени в темата. За четката за зъби още се записва.

На мен ми е интересно откъде се научава за тези игри? Опитах с изтриване на последните части от линковете да отида до някаква начална страница, но не се получава.

# 336
В самата страница на играта/анкетата дописват най-отгоре. Вече не мога да дам линк, защото изтрих отметките, но и за трите вида награди (епилатор, сешоар и слушалки) са сложени в темата. За четката за зъби още се записва.

На мен ми е интересно откъде се научава за тези игри? Опитах с изтриване на последните части от линковете да отида до някаква начална страница, но не се получава.
Аз споделих в темата за тези игри. Фейсбук ми ги предлага. Друг начин не знам.

# 337
И аз исках батут. Бях замислила да го сложа атракция на кокошките на село в двора, но спечелих фризби и федербал.

😀😀 Супер идея! 👍

# 338
# 339
Остава да взема за 10лв. и пак да забравя да регистрирам.😀

# 340

И евридей са вдигнали минимума на 6.99😳😳😃. Явно има много участващи.

# 341
Аууууъ, ама защо така са вдигнали Мин.стойност за участие в игрите на превръзките.

# 342
И последният да затвори вратата....
https://www.office1.bg/doide-kraqt-na-tombolata-shturi-100ki

# 343
Като казахте Ная , в петък към 15ч ми звънна мъж и казва - Добър ден , обаждам се от Ная кажете адрес за доставка , казах го , той каза добре и директно затвори. Няма какво съм спечелил или до колко дни ще доставят наградата

# 344
На моя му звъннали от Хайнц. Даже не помня кога съм го регистрирала и дали пазя бележката. Искат ли я?
Преведоха ми и последните пари от Май Оптис. Трябва да видя как да закрия профила.

Общи условия

Активация на акаунт