Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 583
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз съм на кафе!
Прибрах се от работа най-накрая, много скучна смяна беше,а и шефа ми направи забележка за телефона и ми стана криво. Ако види на камерите,че решавам задачи и гледам лекции в работно време сигурно лошо ще му стане!
Беболина едва диша, нослето продължава да се запушва почти веднага след отпушване. Гледам да й угаждам и я оставям да прави каквото й харесва?

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 18:05 от Sissy

# 1 171
  • софия
Елиф, аз съм по чая тия дни. Откакто съм болна що чай съмн изпила Grinning

Мале Сиси, голям бонбон е мънечката Heart Eyes И как се е нарисувала цялата Grinning

# 1 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
художничето ми то. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 173
Как няма да се нарисува?! Чия щерка е малката гримьорка Simple Smile)) Много чаровна. Много.

Аз обичам и кафе, и чай. Значи с кофеино любителките ще съм сутринта, а следобяда ще съм с чай маниачките. Супер!

# 1 174
Аз съм на цикория Simple Smile

Рових досега да видя ще ли имаме утре ток или няма.

Малката художничка рисува на всякакви повърхности като гледам Heart Eyes

# 1 175
  • София
То в някои видове чай кофеинът е повече от този в кафето.

# 1 176
Уфф, да. Аз нали билкови пия. Тази година си изсуших бъз, много е ароматен.

# 1 177
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смуча чай от каркаде. уж съдоразширяващо, кръвно понижаващо, пикочогонно, спомага за свалянето на килограми...
засега само мерака за пиене на чай е свалил. ще го зарязвам май.

# 1 178
  • София
Аз си правя комбинации от насипни. Основно е зелен чай и после добавям билкови, плодови и каквото ми хареса.

# 1 179
И аз обичам чай. От грозде. Ферментирало. Stuck Out Tongue

Миличкото ангелче... ше му изям нарисуваното запушено носле!

# 1 180
  • софия
Аз сега си правя билкови чайове. Не са ми много сърце ,ама пробвам дали пък няма да помогнат. Инак от чайовете харесвам черния чай.

# 1 181
Сладкиш голям е Беболина 🥰
Моята сага с Пенка продължава и тази седмица.Не мога да сваря да измия каквото има е нея,понеже малкия като пиявица се е залепил за мен,не иска да се заиграе,ни с играчки,ни с тенджерите ми.Одеве някак се откопчих от него,а той,маймуна малък,успял да свали от плота найлон с филия хляб в него.Настана неземна тишина,той троши навсякъде.Поизмих туй онуй,изчистих и с прахосмукачката сътвореното от него.Отворих шкафа под мивката,че да прибера един препарат, дъното му беше покрито с няколко пръста пяна 😱.А уж внимателно изсипвах водата от тенджерите,че да не стане беля 😒.Ни моа, сипвам си ферментиралия сироп от грозде, същевременно настава апокалипсис с измъкнати калъфки от възглавници и завивки 😣
Мързелче,🤗

# 1 182
АХ, това сладко Беболинче искам да го нагушкам и след това да го изям без остатък Heart Искам да се оставя в пухкавите й ръчички да ме изрисува цялата, та дано да заличи сивото, което ме превзема  безпощадно! Сис, благословена си с нея!
Мързелче, много съчувствам за милото ти бабче, все едно разказваш за кошмара, през който минах с мама докато бореше ковида. Скорошно оздравяване!
Панди и аз не бих приела да ми поемат разноските. Но аз съм куха лейка, Елифче много добре го е казала - гордостта понякога е бъг.
Ре, все забравям да кажа, че се радвам, че се завърна Hug
Любими мои, благодаря за подкрепата. Много съм емоционална напоследък и душата ми е като одрана, преживявам всичко много драматично, но това е защото не мога да живея постоянно със затворени очи. Налага се да ги отворя, най-малкото за да не се пребия образно казано и това, което виждам никак не ми харесва. Имам потребност от малко разбиране и добро отношение, дори едно куче има нужда от това, какво остава за човешко същество...
Майка ми, родната ми майка, завихри скандал, че съм си избърсала ръцете с "погрешната" кърпа...
Мисля, че всички ни е нахапал щъркела и имаме нужда да си починем един от друг.

# 1 183
  • София
Кара Миа, тук съм си, но имам много дертове и малко време.

# 1 184
  • София
Чай и аз много обичам. Но напоследък съм вманиачена по кафе с мляко и канела. За съжаление го пия предимно безкофеиново по здравословни причини.

Казах ли, че в момента набивам кисело мляко с ... шоколад? Animal See No Evil Animal Pig Ям и сама се чудя на комбинацията, ама така ми дойде отвътре. Подозирам, че е замесен цикълът, който днес се появи с една седмица по-рано.

Беболина пълни очите и сърцето! Бързо да оздравява малката художничка!

Рен, имам много блед спомент за времената, в които Малката Пандичка домакинстваше така активно като твоя бонбон. Някаква функция за самосъхранение трябва да ми се е активирала и е изтрила спомените. Laughing Щегата настрана. В този период наистина е кошмар да свършиш нещо сама с детето вкъщи. Съчувствам! Още повече, че си сама с него през деня. А аз в онези времена имах щастието да се възползвам от помощта на майка ми.

Карамелче, Hug! Има такива моменти. Знам, че сега ти е криво от това за кърпата и майка ти, но ... всички тези малки скандали, завихряни от моята мама сега толкова много ми липсват. Радвай се, че можете да се скарате, а после да се сдобрите. Че можеш да я прегърнеш. Да й се обидиш. Ти да я обидиш неволно и после да се извиниш.

В деня преди майка ми да получи кризата ви се оплаках, че понякога се чудя тя ли е детето вкъщи, или малката Панда. А сега си я искам обратно...Sob

Общи условия

Активация на акаунт