Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 946
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 220
И мен често ме е яд на себе си, премълчавам и после се ядосвам. Напоследък обаче забелязвам, че не се церемоня чак толкова много, колкото преди. Имам лек напредък Simple Smile
Ренко, точно днес станах неволен свидетел на разговор за шофьорските умения на нашите съграждани. Един от участниците в разговора беше от друг град и не се изказа никак ласкаво. Добре, че си успяла да реагираш.
Аз не бих отказала нито Коми, нито Аляска, но за кратко посещение.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 09:10 от Birdflower

# 2 221
Сирос, тука ли да стискаме палци или в темата за муните?

# 2 222
Оф, тотал щета съм и го плеснах там.

# 2 223
Споко. Почивай, утре ще стиснем палци, и на рЪце, и на крАци. Да минава само.

# 2 224
Сирос, стискам и аз... не знам за к’о 😊 ма стискам.
Добре, на наша земя ли сте?
И аз мълчах допреди десет години някъде.. Сега не могат ме зАпрат. Само да не ме настъпят. И погледа ми помага, не мога се оплача от себе си- доволно храня 😂
Кло, и аз чакам парното с нетърпение.. Не, че е много студено из колибата, но друго си е.

# 2 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в Русия съм, в Русия съм...
Wink аз съм си у нас. студенко, но хубаво.
за кратко обаче и като бягане с препятствия. точно си мислиш, че си оправил нещо и БАМ! изненада. излезли да две нови неща за оправяне.
м@@@ му и прАсе! както казваше Вачков в забравих кой филм. Simple Smile

лека и мека. аз полягвам, а вие да не вземте пак да напускате снимки и дорде се събудя всичко да е изтрито.

# 2 226
Сиросче и аз стискам! Утре да ни известиш с добри новини Hug
Преди  5 дни ни свързаха подовото, работи денонощно, но влагата е ужасна...
Мечтая за деня, в които ще напиша - РЕМОНТЪТ СВЪРШИИИ!  Но, си живея само с мечти.
В Елада на крайбрежната улица има една миниатюрна къщичка, сигурно е само с една стая, защото със сигурност е по-мъничка от спалнята ми. Гледаме я с Недовършений и той ми казва - като се пенсионираме ще я купим и ще се преселим тук. Да сме далеч от грандоманската ти къща, която те поболя физически и психически. Аз ще съм денонощно пиян, а ти Карамело, ако нямаш грам мозък стой трезва Joy Joy
Ми, к'во да ви кажа, нямам търпение да се пенсионираме и да се заселим в къщурката с големина на кашон.Алкохолът ще си го държим под леглота, хем да пестим място, хем да ни е удобно - на една ръка разстояние  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 227
И аз искам в Аляска. Много обичам да бродя в снегове и студове.

# 2 228
  • Бургас
Аз искам на място,където температурите никога не надвишават 20 градуса,но и не падат под нулата.
И определено не искам да съм в бетонна кутия.
Не съм излизала точно от две седмици.
Днес ревах.
Ще издържа някак още 4 дни...
Но не е човешко.Без чист въздух,слънце,не се издържа.

# 2 229
Айй днес от мен ли кафето?
Хайде добро утро

# 2 230
Добро утро! Тръгвам на тръстиката, да ви е хубав деня.

# 2 231
Добро утро!

Third това ти ли си? Ако да, къде е това толкова заснежено място?
Ей, тия дни чакам РД, като бях дете го посрещах винаги на сняг, когато се пенсионирам, нищо чудно да го посрещам на плажа по бански.
Последните години и аз заобичах студа, снега, ама за Аляска все още не си мечтая.

Сиросче, палчета.
Мария, малко е останало. На тераса не излизаш ли?
Карамелка, какво е животът без мечти? Simple Smile))
Панди ми се губи ... ДО-то ли е натиснало?

# 2 232
Добро да е!

Сиросче, не разбрах за какво да стискам палци, обаче стисвам силно.

Не ме влече мен Аляска, много ми е диво там.

Давате ми надежда, че има светлина в тунела с мълчанието Simple Smile ама кажете, как се научихте, моляяяя, искам да съм пердеее Stuck Out Tongue Winking Eye

Мария, отваряй прозореца и дишай.

# 2 233
Ули, според мен или си перде, или не си. Не се учи. Ей го и аз станах на 100 години и не се научих. После ме е яд, че не съм казала/направила еди какво, но късно.
От ДГ вчера ме сюрпризираха, че предишната медицинска бележка са я загубили. Днес трябва да ходя да взема пак. 😤

# 2 234
  • Пловдив
Добро!
Стискам за всички и за всичко!

Общи условия

Активация на акаунт