Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 965
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Бургас
Добро утро!
Стоя си вкъщи...чакам си две парфюмчета от Парфен,но нямам обоняние...
Ама се надявам да се върне съвсем скоро.

# 2 236
Сиросче, стискам и аз! Дано всичко е наред.
Third, голяма красота. Къде е това?
Мария, излизай на тераса, ако имаш възможност. Още малко ти остава от карантината, ще минат и последните дни.
Честит празник на всички празнуващи!

Някой вчера сподели за измама с имейли уж от Виваком, май Уинд беше. Снощи МУ спомена, че получил имейл за неплатена стара неплатена сметка. Отворил, прочел, някакъв прикачен файл гледал. Казах му какво съм прочела. В първия момент авторитетно ми обясни, че наскоро карал служебен курс как да разпознава фалшиви имейли и новини, сертификат си имал, така че нямало начин да се е заблудил. След малко размисли и ми се скара защо не съм го предупредила по-рано да не отваря такива неща, той човекът нямал време по цял ден да чете в интернет като мен. Пак аз излязох виновна.

# 2 237
Бърд Joy извинявай, ама много ме разсмя с мъжа ти.

# 2 238
Third като че ли е на Черни връх.

Чакам зимата с нетърпение и аз. Много успокояващо ми действа да чувам хрущенето на снега под обувките.
Скрит текст:

Сирос, стискам и аз.

# 2 239
Елифче, ма моля ти се, той човекът курс е изкарал по въпроса. И сертификат си има. Обясних му какво да прави със сертификата, де Joy Ама инато същество, той никога за нищо не е виновен.

Попи, красота!

# 2 240
  • France
Едно време, когато не бях самозаключваща се мечка гризли в раирана пижама, много обичах зимните спортове. Да бягаш в снежна гора е просто прекрасно...

ДобрЮтро

# 2 241
  • Пловдив
И аз обичам да мачкам сняг...
Трябва да си набавим зимни дрехи/обувки, ама сега ще е май само онлайн.

Честит празник!

# 2 242
Ох, бе, Фил! Joy Хубавото е, че в гората рискът да се заключиш е минимален.

Мария, 5 месеца нямаше никакво обоняние щерката (от средата на ноември, като го изкара, до към края на март). Започна да се връща, когато вече бяхме изгубили надежда, че ще се върне. Витамини от група “В” и тренировки с етерични масла се препоръчват. Колко помагат е отделен въпрос. Връща се, но може да не е толкова бързо, колкото ти се иска.

# 2 243
На Мария бих й препоръчала да се зачете в темата за преболедувалите К19. Хем ще се успокои, че и други са минали по нейния път, хем ще намери много полезна информация за ковид и постковид състояния.

Ооо, Фил, бягане в снежна гора - да! Как ме е яд, че не мога да карам ски, не заради спускания, а точно заради ски-бягане.

# 2 244
  • France
Аз се научих на 30 Sunglasses Не било толкова трудно.

# 2 245
  • Оптимист по принуда
Добро да е!
Имам си именичка, само искам да е здрава! Heart

Честито на всички празнуващи днес!

Сиросче, стискам!
Мария, честит ти рожденик на патерица, май вчера забравих.
И аз искам тих снежец да трупа, някъде в Родопите да съм обаче Heart
Днес ще водим детето на кънки на лед, пупу дано не се размажа на леда Joy

# 2 246
Честити да са всички именници днес!

# 2 247
  • София
Има много красота в зимата, но в планината. В София, за 2 часа става кално, сиво и грозно.

# 2 248
Оммм, нервите ми са пред скъсване, няма оправия с гърците. Искат ми оригинала от дипломата за средно, не признават копия. Искат и диплома за завършено основно, на чието основание са ме приели в гимназията??? Аз бях в езикова след 7-ми клас, нито основнито ми е било основание за прием, нито помня някой да ми е издавал такова чудо впоследствие.
И изпит за ниво на владеене на местния език имало веднъж годишно, в края май, евентуално, защото заради ковид ги забавяли с по няколко месеца.
Скапана, скапана държава за живеене! Само за туризъм бива, за нищо друго!

Сирос, стискам всичките Flowers Four Leaf Clover

# 2 249
  • Пловдив
Пак ми прескачат постове...

Деми, да е честита и много здрава!

Я пак да поскажете за тефтер? Ама тоя път за тийнка ми трябва Simple Smile Дирих нещо с Хари Потър и т.н, ама само в Ориндж мярнах 2, 3...няма наличност.

Общи условия

Активация на акаунт