Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 819
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 460
Добро утро.
Хубави кафета и закуски, черпя се.
Добри, не може. За съжаление виждаш какво става.

# 2 461
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мистик, В доста  теми напоследък срещам последни инстанции. Sad
Няма диалог, няма изслушване...

те знаят всичко, най-умни са и най- компетентни. Останалите сме там да ги слушаме и да им се прекланяме и да се възхищаваме.

# 2 462
  • France

И едно мъгливо кафе от мен.

Баща ми е добре, в смисъл по-добре от преди 2 седмици, но ще ходи с проходилка още поне месец. Той вече леко накуцваше с този крак, а сега ще куца още повече. Дано това не го залежи. Трябваше тази и идната седмица да са при нас, бяхме направили програма.... тъпо е.

# 2 463
  • Пловдив
Аз затова не ходя по "такива" други теми...хич не ми трябва още емоционален товар. Тоя ми стига.

# 2 464
  • Euskal Herria
Добро утро, общество! Simple Smile
Петъчно - попревалява, но не е  студено.
Да ви е лек и спокоен последния работен ден!

# 2 465
Добро утро.
Напича при мен, ще се възползвам от днешното слънце да поизсуша малко пране навън и ще врътна няколко перални. Трябва да мисля нещо за ядене, това ми е най-сложната част.
Фил, много тъпо. Важното е обаче татко ти да се възстановява. Ще наваксате пропуснатото.
И аз съм като Ре - отдръпвам се, когато различията по важни теми са големи. Нямам предвид само настоящата ситуация, а по принцип.

# 2 466
О, почнали сте философските теми от сутринта Simple Smile

Според мен с много близки хора е трудно, когато сте на различни мнения по много важни въпроси. За една среща тук-там с приятен иначе човек е по-лесно да не е непреодолимо.

На мен в интерес на истината ми е много интересно, че точно ваксините се превърнаха в такъв разделител и накараха повечето да очакват голямото струтване докато не обръщат внимание на концентрацията на информационна власт в няколко частни концерна, на глобалното затопляне, на модерното робство, което властва в по-голямата част на света и още толкова наболели и страшни въпроси. Ама нали докато не можеш да го пипнеш и не те засегне лично...

# 2 467
Няма такива работи! Никой да не изпада в мрачни прогнози. До година-две всичко ще е свършило,ще видите!  Според мен най-лошото вече е зад гърба ни и след тази зима нещата ще почнат да се подобряват.
Различните мнения от моето ги уважавам и разбирам,дори идиотските такива! Всеки има право да живее както намери за добре и да потърси щастие там , където останалите не го виждат! Ако започнат да ми се налагат като последна инстанция, тогава руша мостове градени с години!

Беболина пак е със запушен нос и хърка като дъскорезница до мен,ама няма да стои завита нито минута това дете!

# 2 468
  • France
Аз пък не съм учудена. Чат-пат има някоя масова истерия без никакъв сериозен фондамент. Това си е характерно за човешкия род. Един от типичните примери е ловът на вещици в Салем.

Днес главата ме е поотпуснала. Чувствам се тоооолкова добре.

# 2 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сис, пробвай с пижама гащеризонче. Горинич много ги харесваше. Но започнахме на хелоун с костюм тигър и до миналата година купувах нови за преходните периоди.
И той е все отвит, но така все пак има нещо на гърба.

# 2 470
Събудих се с главоболие.Скарах се с ММ.Предстои ми изпит и дълго пътуване.
Подута съм от рев.

# 2 471
Гледах ги тези пижами,чудя им се!  Тя вече може да се съблича сама и ми се струва,че няма да я търпи,но ако е с котенце или кученце може и да я навия да я носи 😁.
Ето ,едно спално чувалче вече седи неползвани! Все му е топло на това моето дете,ама по някое време през нощта идва да се гушка да се стопли!
Уми,ще се справиш! Предчувствсм го!

# 2 472
Уми, палчета! Успокой се и действай!

# 2 473
Уми, ще се справиш!

# 2 474
  • Оптимист по принуда
Уми, спокойно Hug

Мистиче, ще хапна после едно кокинце Grinning

И моята все се отвива. В чувалчетата започваше да плаче, когато и' стане горещо и не може да си регулира температурата.

Фил, дано баща ти се въстанови напълно. Flowers Four Leaf Clover

Димката, която ни пускат, е прекалено гъста този път, след време ще разберем какво се е крило зад завесата. Само да се опазим здрави.

Общи условия

Активация на акаунт