Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 350
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 475
Уми, стискам палци! Късмет да имаш днес!

# 2 476
  • Пловдив
Уми, удари 2 валериана и дерзай! Стискам палци!

# 2 477
  • Somewhere in the World
Момичета, не съм Ви чела - дано сте здрави
Ида да Ви почерпя - днес ставам още 1 година по-мъдра!

Макар че пак сгафих - бях си изключила звука на телефона и точно обаждането на детето изпуснах...такава бяла птица съм.

# 2 478
  • Пловдив
Прити, ЧРД! Да си здрава! Детето пак ще звънне Wink

# 2 479
Честит празник, Прити! Бъди здрава, усмихната, щастлива и обичана! Flowers Hibiscus

# 2 480
Прити,  честит рожден ден! Здрава да си! 🌺

Върнахме се  с дечко от ЛЛ. Още три дни АБ. Аман и мрън.

# 2 481
Жива и здрава да си, Прити.

Сирос, прегръдки, а детето добре ли е? Това е най-важното. Почвай го и него с бульона Simple Smile

# 2 482
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Прити!
Сирос, да минава бързо! И двамата да сте добре!
И аз бях на преглед заради очите. Отдавна толкова обстойно изследване не са ми правили, а бях скептично настроена. Сега ми дадоха да тествам няколко дни лещи (според резултатите от изследването) и ако се чувствам добре, ще поръчам. Ако ли не - докато не намерят "моите", ще пробвам различни.
И да попитам, макар да смятам, че няма оправяне. Гуменото покритие отдолу на мокетените ми пътеки се рони. Има ли шанс да се направи нещо, или направо да ги хвърлям? Здрави са иначе, отгоре няма нищо ни изнищено, ни раздърпано.

# 2 483
Здрава и разумна да си,Прити!
Янче,аз такива пътеки и килим директно изхвърлих.

# 2 484
И аз изхвърлих един такъв килим. Ама ние го бяхме взели, докато научим кучето да ходи до веце навън, за да не свърши беля на вълнените ми килими. На втория месец вече приличаше на парцал, покритието отдолу се ронеше и  не му мислих много.

ЧРД, Прити! Да си здрава и щастлива!

# 2 485
  • София
Честито Прити. Здраве и спокойствие ти желая.

# 2 486
Ули, абсурд да го близне даже. Подобрява се иначе.

Отивам да ровя за рецепта за хляб с ръжено брашно в хлебопекарна.

# 2 487
Ехее,ма ние сме голям отбор  от най-готината зодия! Grinning

Честит рожден ден, Прити! Flowers Rose

Бяхме на консултация с дерматолог за Малчо,вторичен преглед.За първия платихме 60лв.,сега за втория 40.Още толкова общо оставих в аптеката. Минахме през Лидл и там 100 заминаха.Да ми е жив и здрав недовършения да работи,че с тези цени сама с майчинството съм за никъде.По принцип рядко правя такива сметки,още повече,когато са за детето или за неща,които няма как да избегнем,ама...както казах снощи,взе да ми идва в повече всичко.На фона на цялата лудница,цените все нагоре. Worried

Колкото и зле да е положението, не виждам в хората да има някаква разумност.До никъде няма да стигнем,докато не станем по-осъзнати и самодисциплинирани.И не говоря кой се ваксинирал и кой не.В магазина,на опашката и навсякъде другаде ми стъпват на врата.Ми,отдръпни се да му се не види,изчакай да...И да няма вирус,това винаги ме е дразнело!

# 2 488
  • Пловдив
Лейла, кво му е на малкия?

# 2 489
Мисте,излезна му някакъв обрив по врата,който според педиатърката беше от "лигавенето " заради предстоящите зъби,но миналата седмица обрива се влоши и разрастна и го водихме при дерматолог, който пък заключи атопичен дерматит. Та днес бяхме да види докторката дали лечението има ефект.Междувременно пък му се появиха още пъпчици и на други места,но тя ме "успокои" ,че така щяло да бъде вече..

Абе я кажете,щях да питам,от къде да си купя тиган?Явно Тефал вече не е това,което беше.На втори тиган му се обели покритието,без да е интензивно ползван. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт