Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 389
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 525
Браво на детето Добри! Много ме радва твоят голям дечко 🥰
Дрон бях взела преди години за един рожден на ММ,но беше толкова смотан горкия,че като духнеше малко по-силно вятър и го отнасяше в друга посока 🤦

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Браво на детето Добри! Много ме радва твоят голям дечко 🥰
Дрон бях взела преди години за един рожден на ММ,но беше толкова смотан горкия,че като духнеше малко по-силно вятър и го отнасяше в друга посока 🤦

аз все още не мога да реша кой от двамата е по-голям дечко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
но съм доволна и от двамата.
може ли тайничко да се надуя?

Скрит текст:

а той дори не се сеща какво е направил, та така е впечатлил учител с многогодишна практика, работещ от години в училище с деца от над 50 страни.

# 527
Добри🥰,аз щях да съм се надула вече като пуйка на твое място! Това дете далеч ще стигне!

# 528
начи, за Джакомо Казанова на сушилката нищо лошо не искам да чувам. еле пък някой да го нарича "хрупалник"!
не за друго, обижда се гадината и свършва батерия точно под спалнята - ни от едата страна можеш да го подхванеш, ни от другата да го придърпаш.
сега съм го върнала на зарядното, да се напие, наяде, наспи и следобяд пак. но този път ще съм хитра! ще затворя вратата към спалнята.
далеч от очите - далеч от сърцето. Wink
грях ще нося, че разделям двамата влюбени, но и работа трябва да се върши.

# 529
Добри, браво на момчето ти Heart Смях се със сълзи на приключенията на роботчето.
Сиросче, как е дечко? Да се оправя бързо!
Мисте, наяде ли се вече или още се мъчиш с гладуване?
Предишните няколко дни не ми беше особено натоварено служебно, но днес съдбата явно е решила да си го върне за блаженото спокойствие. Цяла сутрин върху мен се изливат имейли, всеки по-спешен от предишния. Започвам нещо, зарязвам го, подхващам следващото супер дупер спешно, пристига ново. Накрая усещам как ще се омотая качествено.

# 530
  • София
Добри, хубаво се посмях с извратеното ти роботче. Smile
Браво на Горинич!
Ама те само едно междучасие ли имат? Hushed
С изпити ли решават кое дете за кой клас е? Горинич трябваше направо в университета да го пуснат според мен. Умно ти е момчето много! Надувай се колкото си искаш, има защо!

Аз не съм до пустиня, но живея до оживен булевард. На 10 метра от блока ми е и офиса. Мъка е с чистенето. След няма и 1 час от бърсането на прах, вече е прашно отново. Това в офиса, защото е на партер. Вкъщи сме високо, но всеки ден си иска бърсане ( не казвам, че бърша всеки ден, де).

# 531
по десет минути междиу часовете. голямата пауза е обяда. не знам защо на сайта така излиза.

# 532
  • Пловдив
Панде, аз така 3 дни по ред пробвах да бърша с мопа...ами всеки ден имаше кво. Аман! От де тоя фин прах? Като се замисля кво дишаме и ми призлява...
Е, на село при мама няма таквоз нящу Simple Smile само паячетата си плетат.

Бърд, ядох! Simple Smile аз доволен! Ся и ако довечера мога да изкарам без...ма имам печена черв.чушка и няма как да и се размине, че синко таквоз не-ще...

Добри, явно сте го проучили предварително, ама добре звучи такова у-ще като за тая държава...аз друго мнение имах Rolling Eyes  незнам защо...

# 533
то си е английско.
местни има малко, защото с тази диплома не могат да влязат в местен университет. т.е. могат, но държат изпит, нещо като матура.

# 534
  • Пловдив
Да де, ама представи си, че чужденци додат у Филибето...английско нЕма Simple Smile  е, сал една езикова, ма то няма кадри читави и повечето предмети са на български.

# 535
всички преподаватели са чужденци, повечето англичани, няколко канадци, американци, има един грък Wink испанци май двама...
може и да има местни в канцелариите, по езика...

# 536
Начи, не че се фаля, ма голяма готвачка съм ей!
Ко бях един мъж щях си предложа на мига😅😂🤣
Направо му завиждайте на Йогата😀😅😅
Нали ви казах чв воденички щв правя, сварих ги в херметик станаха много мекички, 2/3 напарвих с лук и масло. В бульона сложих, картоф, ориз, чушка, къри, куркувма, чубрица варих пак 6 Мин и сложих нарязаните воденички, начи с 1 л сметана е майка плаче:)
Сега да видим малката ще хареса ли нещо от това.

Чакам ги да си дойдат и започваме домашни по солфеж и пиано😅🤪
В колко е допустимо да сипвам?!

# 537
точно сега е времето. Wink
маКак ме подвеждаш!
отивам да си сипна едно бейлисче и ще се размажа на балконЯ!

# 538
Ма молА ви съ, 17,30 няма още, кво е тва сипване, ей човек зорлем алкохолик ше стане тука с вази...

Купих си балкава от магазина и сега ще ям ще ям ще ям...
Свекърва ми ми донесла пилешка супичка, винено кебапче и нещо с бял сос, май и с месо, и определено с червени чушки в соса...та и да готвя няма... Stuck Out Tongue

# 539
Оф, успях 🥴😳😅
Утре спешно рамкиране и опаковане и съм готов 🤞, падна ми камъка от гърбината.
Да покажа защо липсвах.. за първи път правя шарж по снимки. Убавците младоженци-  не бъдете мн критични 😂🤭  Тематиката е тази, щото и двамата са ценители на народното творчество. Той е гайдар.. ще сключат брак в народни носии. Та затва тъй ги намацах.
Ще изтрия после, че все пак не са мои баш хора..

🤗🤗

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:42 от Thirteen#

Общи условия

Активация на акаунт