Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 506
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 340
В Плевен, в Билла (в МОЛ) пускат без проблем. 

# 2 341
Скоро преминах на плащане с Google Pay и веднага проблем... Вчера на касата одобрението за плащане се забави повече от обичайното и касиерът ме накара да платя втори път. Сега видях, че са ми изтеглили от картата два пъти сумата за покупките. Някой имал ли е такъв проблем и към кой трябва да се обърна - Лидъл или банката? А така се радвах, че няма да вадя портфейли и карти Cold Sweat

На мен ми се случи същото, но с дебитна карта. Трябваше да звънна на банката. Те си правят някакви проверки (чакат и справка от магазина дали е било реално плащане), ако до седмица не ти ги преведат отново, пак им звъниш.
При мен се случи, защото имаха проблем с ПОС терминалите и аз бях първата от опашките, на която й се случи. Даже ме караха още 3 пъти да опитам...

# 2 342
mariat,  знам, че мина доста време, но тази кана за вода ли търсеше или стъклената? Ако е тази, пиши ми л.с. да ти взема и пратя.
Скрит текст:

# 2 343
Взех си доволно 4 кутии от любимата ми салата с колбас и кисели краставички, разни месца, ментов чай с джинджифил. Забелязах, че има много видове чайове, преди бяха с по-беден асортимент. Виждали ли сте някъде из Пловдив, с изключение на Източен, защото там няма, от маската с клен ? Много ми се иска да я пробвам, а беше свършила...

# 2 344
  • София
В нашият мол влизам ,казвам че съм до Била, щото такъв супермаркет има и ме пускат без проблем, нямам сертификат.
А относно плащането аз плащам с телефона ,но трябва да има NFC, и банката да поддържа е- портфейл.
Понякога ми иска допълнително потвърждение, само в един квартален магазин ,не ще да приеме плащането, директно отказано.
После с картата ,към която е порфейла, минава, явно нещо им е старо, или софтуер или и аз не знам.

# 2 345
  • Sofia
... но тази кана за вода ли търсеше или стъклената?...
Стъклена кана ползвам и много си я харесвам, свети в синьо. Simple Smile  Обаче тя има един минус (за мен не е, защото съм на газ) - ако трябва отново да се напълни и включи.

# 2 346
На някой случвало ли се е саламът клийн лейбъл, и то НЕнамален да лепне- по- точно обвивката. На вкус беше добре, ама все пак?   Спреят срещу залепване става ли за грил ( скарата лидлската с двете плочи , които пекат и една върху друга и разтворени). Лаваца на зърна на добра цена ли е, че не съм наясно. Soul,я пак да кажеш кои гръцки бисквити с фъстъчен крем харесваш. Намерих едни , но с палмово масло. Не са те, нали? И накрая да похваля крем сиренето за мазане на милбона, натуралното- за мен е досущ като онова скъпото и марково Ла Ваш Кири  (в превод : кравата , която се смее Joy и всъщност едно от десетте неща, които знам на френски, наред с жо тем и мон  кор Stuck Out Tongue Winking Eye)

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 18:11 от Nil desperandum!

# 2 347
Нил, може ли снимка на крем сиренето на Милбона?

# 2 348
Ето го сиренето по добро е дори от Филаделфията ,
Другата седмица е даже на оферта

Имам въпрос към тези с буден мозък и наблюдателно око.
пускали ли са в ЛИдл последните 4 год. тези продукти
Скрит текст:
Monsieur Cuisine Connect

реплика на МЛМ уреда Thermomix на  Vorwek  

Скрит текст:

# 2 349
Не мисля.

# 2 350
  • Sofia
Ето го сиренето по добро е дори от Филаделфията ,
Другата седмица е даже на оферта ...
Ако наистина това има предвид и Нил...  споменаваме го като  "Голдеса в сребристста опаковка".

# 2 351
Намерих в стара тема. За домашно да познаете на кой е този готин маникюр (но без да търсите в търсачката) Hug

# 2 352
  • софия
Не само в последните 4 г., а никога не е пускан този уред.

# 2 353
  • Sofia
Намерих в стара тема. ...
Да, и това е хубаво крема сирене. Simple Smile

# 2 354
  • ВАРНА
Никой не писа за шкембето? Става ли че утре е последно на оферта?

Общи условия

Активация на акаунт