Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 072
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
trisa Предполагам че проф. Пенев ( баща) едва ли практикува ( имаше здравословни проблеми, но може да се е възстановил) И аз съм му била съседка  Embarassed Grinning преди 10-на години.
Аз съм си махала с лазер при д-р Томов ( син ) . Според мен хирургично е най-сигурно, защото се изследва всичко.

# 196
пъпките по челото може да са от друго, за което пишем в другата тема; просто много се смесиха нещата.... newsm78
Знам- да. Peace

Остава да падне при мен и последната коричка - най - голямата. Praynig Тя е и  най-важната,защото там ми беше е голямата бенка.Иначе за сега другите места се виждат,лекво светли са,но мисля,че до месец няма да има и следа от тях. Peace

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:49 от *Вeси*

# 197
Момичета ,
четох ви и ми се иска да ви имах проблемите ...
Вие се тревожите за белезите , вместо да се радвате , че всичко е наред след махането им.
За съжаление аз нямам този шанс.Преди 10 дена ми махнаха бенка от вътрешната страна на
десния крак , точно над глезенната става .Но вчера ме информираха ,че трябва повторно да ме
оперират , защото биопсията показала злокачествено образувание .
Плаках , не исках да го приема , но ... нищо не мога да променя.
Сега  се моля  втората операция да е успешна  Praynig

Не се притеснявайте за белезите  - важното е ,че всичко ви е наред .

# 198
mamce,
стискам ти палци всичко да се оправи - добре, че си го хванала на време, аз също много се притеснявах за анализа  Hug

# 199
mamce,
стискам ти палци всичко да се оправи - добре, че си го хванала на време, аз също много се притеснявах за анализа  Hug

Благодаря . Надявам се да е така - бенката ми е от една година и половина . Следях я
постоянно , само дето личният лекар ме уверяваше ,че не е нещо за притесняване -
ей това ме забави за по-ранно посещение при кожен лекар .
Ама и аз съм си за трепане  ooooh!  Като не ти дават направление - плати и се успокой.

Дерматологът също ме уверява ,че всичко ще се оправи , защото е съвсем в началото.
Дано  Praynig

# 200
Аз си махнах 3 големи бенки на гърба. Махна ми ги хирург с дълбоко изрязване. На едната ми направи козметичен шев, а другите две ги заши по стандартния начин. Белезите въобще не ме интересуват- искам само да зарастнат без проблем и да е добра хистологията.

# 201
Аз махах с лазер две.Март беше.След като паднаха коричките уж всичко беше ок, но малко по малко някак се поду.В момента на местата имам лека подутина, като мехур от изгорено и е червено едното, другото-бледнее вече.Не боли. ThinkingИдеи? ooooh!

# 202
Аз махах с лазер две.Март беше.След като паднаха коричките уж всичко беше ок, но малко по малко някак се поду.В момента на местата имам лека подутина, като мехур от изгорено и е червено едното, другото-бледнее вече.Не боли. ThinkingИдеи? ooooh!

Ох, тамън се бях успокоила. Ами иди ВЕДНАГА на доктор и пиши какво е станало.
Къде ги маха? Да не би лятото да си прекалила със слънцето?

# 203
Момичета, моля ви за съвет !
Искам да премахна 8-9 бенки от лицето си , още от малка имам доста и то само по лицето Cry
когато бях в пубертета четох някъде, че ще се махнат ако ги мажа с 12 % кислородна вода и го правих в резултат доста поизсветляха, но не се заличиха. Бенките са плоски, само едната е около 3-4 мм, другите са точици и понеже всичките са на лицето ми  много ме е страх да не останат белези.
Вие какъв метод бихте ми препоръчали, изчетох цялата тема, но не ми стана ясно къкво да избера:
хирургично, ток, лазер....
Tedi80 пишеше, че с докторката й е казала, че с лазер оставали по-малко белези, това означава ли , че с ток остават по-големи белези ?
Кажете ми и горе долу каква е цената за премахване на една бенка ?

# 204
И тук да ти напиша, че с лазер ми каза моята лекарка, че има вероятност да излезат отново, понеже се премахват повърхностно, а не в дълбочина.

# 205
И тук да ти напиша, че с лазер ми каза моята лекарка, че има вероятност да излезат отново, понеже се премахват повърхностно, а не в дълбочина.

това ме успокоява отново  Simple Smile

# 206

E,какво ти веднага, това беше март месец, сега сме октомври.Махах ги в 29 поликлиника,СФ, но според мен това не са излезли наново ,защото първо-те бяха по-скоро обемни отгоре, но в корена си-малки, сега този мехур е на доста по-голяма площ реално, отколкото беше самата бемка.Отделно-няма пигментация, а на пипане стои твърдо, не меко, пос-скоро като хрущял все едно има отдолу.Тази, която ми бе на врата бе много малка, но ми пречеше на синджирчета и гердани, не я махах за естетика, пък сега ...Ще отида, но не и веднага.. TiredА лятото даже на море не сме ходили, плътно от работа-вкъщи Crazy

# 207

E,какво ти веднага, това беше март месец, сега сме октомври.Махах ги в 29 поликлиника,СФ, но според мен това не са излезли наново ,защото първо-те бяха по-скоро обемни отгоре, но в корена си-малки, сега този мехур е на доста по-голяма площ реално, отколкото беше самата бемка.Отделно-няма пигментация, а на пипане стои твърдо, не меко, пос-скоро като хрущял все едно има отдолу.Тази, която ми бе на врата бе много малка, но ми пречеше на синджирчета и гердани, не я махах за естетика, пък сега ...Ще отида, но не и веднага.. TiredА лятото даже на море не сме ходили, плътно от работа-вкъщи Crazy

Aко някои има желание да премахне нежеланите си релефни бенки може да ме потърси на e-mail : dem00n@abv.bg
Процедурата е много проста и не изисква никаква оперативна намеса. Изпитано е и мога да гарантирам за ефикасността и безопасността на процедурата.
Всичко се изразява в намазването на въпросната бенка с мехлем който е разработен от мой близък чешки лекар работещ в бранша с премахването на бенки от 40 год. Мехлема не е патентован и не се продава а е запазено ноу-хау.

Е това е от мен. За въпросите които не съм разискал пишете ми

# 208
А защо не е патентован?

# 209
А защо не е патентован?
Защото бенките не се третират с никакви такива мехлеми, разтвори, билки, не се връзват с конци и тем подобни. Отстраняват се от лекар.
На мен ми свалиха конците и ми излязоха резултатите - добри са newsm44

Общи условия

Активация на акаунт