Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Аз махнах няколко (всички доста големи и релефни), оперативно. Нищо страшно няма. С нищо не съм се мазала. Месец след махането минах няколко процедури на лазер за заличаване на белези от операции и в момента нищо не си личи.

# 391
  • Варна
Препоръчаха ми др Бакърджиев от Курортна поликлиника. Някой ползвал ли е услугите му?

# 392
lilia_n_s мила кажи при кой доктор ходи на преглед?
Аз имам една бенка точно до лятото око, която след бременноста сякаш порасна, иска ми се да я махна но още не съм ходила на преглед. Много е близко до окото и ме притеснява

Какво стана с бенката? Аз имам съсщо една много близо до дясното око, опира ръба на долния клепач, бенката ми се уголеми през бременността. Сега проучвам как и при какъв доктор да я махам - дали очен хирург или дерматохирург. Теб какво те посъветваха?
          Незнам дали тук трябва да пиша  но,и аз имам същата бенка  на дясното око  при мен започна да расте 2007г. и не знам как да процедирам но е крайно време да взема мерки  ти какво ще ме посъветваш къде да отида в Плевен или София мерси  Simple Smile

# 393
Аз съм доволна от д-р Бакърджиев. От няколко години ходя, много не се навива лесно да маха бенки, способен лекар, странен тип, но може да му се довери човек. Сега ще махаме все пак две от моите, че ми пречат, успях да го убедя Laughing

# 394
  • Варна
Аз съм доволна от д-р Бакърджиев. От няколко години ходя, много не се навива лесно да маха бенки, способен лекар, странен тип, но може да му се довери човек. Сега ще махаме все пак две от моите, че ми пречат, успях да го убедя Laughing
Благодаря   bouquet

# 395
Да допълня, че мислех да ги махам при Пенев, махала съм си бенка при него, но наистина не ги дава за хистология и избрах Бакърджиев - гледа ги на камера, но после пак ще отидат за преглед. С операция...

# 396
Д-р Анна Иванова от Пловдив само ви консултира или и самата тя се заема с изрязването на бенки, образувания и пр.?

От София съм и затова питам, че се налага пътуване.

# 397
 Grinning Здравейте аз си махнах 3 релефни бенки при един човек от Враца преди 4години , намаза ме с някакво лекарство от някакъв лекар от Чехия , и след около 2 седмици паднаха и нито съм ходила по лекари нито нищо. Препоръчвам ви го !!!  И не взема пари което е най-важното ,аз му дадох естествено , но е символично. Който желае мога да му дам координати !!!! на Л,С,
След този човек няма никога да ида на лекар !!!

# 398
Проблем може да възникне, защото ако бенката има някакъв проблем само с мазане не може да се отстрани цялата тъкан и всъщност евентуалният проблем може да остане и след мазане. Дано не става така, но поради тази причина се препоръчва изрязване със скалпел или лазер.

# 399
  • София
Момичета, моля за съвет  Praynig Имам една бенка, която непрекъснато закачам със сутиена - под гърдата е, релефна. Мисля да я махам, засега съм се спряла на д-р Попова от Токуда, някой има ли впечатления от лекарката и процедурата? Имате ли представа и за цената?

Проблемът е, че би трябвало на първи юли да заминем на море, а ми се иска до тогава всичко да е приключило - иначе бенката много ще се търка в горнището на банските, което не е добре. Обаче дори лекарката да я махне, малко ме съмнява, че раната ще зарастне дотогава...ужасно ме е яд на себе си, че отлагах толкова време, всичко правя в последния момент напоследък  ooooh!  Close

# 400
  • Варна
Не е особено мъдро да махаш бенка, а след това да ходиш на море. По-добре си вземи от лепенките за пъп, докато си на почивка и има търкане, за да обезопасиш бенката. След това можеш да я махнеш. Peace

# 401
  • София
Богиня, защо не трябва да се ходи на море след премахване на бенка  newsm78

Нали е вредно бенките да се излагат на слънце, а доколкото знам при операцията всичко се ''изрязва'', или поне така се надявам да се прави. Съвсем ме стресна сега  Shocked

# 402
  • Варна
Заради пигментацията. А и предполагам, че кожата ще е раздразнена.
Сериозните дерматолози няма да ти махнат бенка през лятото. Особено пък ако след това планираш плаж. Peace

# 403
  • тук и там
Аз искам да попитам някой знае ли за премахването на какъв вид бенки се използва метода електрокоагулация?Лазер при ненадигнати,за това го изключвам,от друга страна пък не ми се ще да е и по оперативен път и се питам премахването с чрез електрокоагулация дали е удачен вариант  newsm78

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 10:08 от Kaisia

# 404
Момичета, моля за съвет  Praynig Имам една бенка, която непрекъснато закачам със сутиена - под гърдата е, релефна. Мисля да я махам, засега съм се спряла на д-р Попова от Токуда, някой има ли впечатления от лекарката и процедурата? Имате ли представа и за цената?

Преди двe години премахването на 1 бенка струваше 90 лв.

Общи условия

Активация на акаунт