Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Изборът на метод за отстраняване на бенка зависи от нейния тип, размер и местоположение. Обикновено големите, повдигнати бенки се премахват чрез хирургично изрязване, особено ако са в постоянно триене или дразнене. Лазерът е по-подходящ за малки бенки и петна, но не и за големи надкожни бенки. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който ще препоръча най-подходящия метод за вашия случай.
-
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
-
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
-
Как да намеря добър лекар за премахване на бенки?
-
Какви са рисковете, свързани с премахването на бенки?
Ще се консултирам с дерматолог, и ако наистина се окаже, че трябва да изчакам края на лятото, ще се наложи да измисля как да предпазя бенката от горнището на банския, т.е. да не се закача...
Имам една бенка, която непрекъснато закачам със сутиена - под гърдата е, релефна. Мисля да я махам, засега съм се спряла на д-р Попова от Токуда, някой има ли впечатления от лекарката и процедурата? Имате ли представа и за цената?

)))