Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 308
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 165
Пици,птици,щом не са неговите манджи ,яде всичко с охота.В неделя пилешка пържола хапна, снощи пък ми изяде едното кебапче...Да,верно и на пиците е фен,но скоро май не сме хапвали 🤔

# 166
Румка, в настроение си тая вечер;)
И у нас пускаме климатика на топло. Не е толкова студено, към 22 градуса е без него, ама искам да ми е приятно, не да се гърча и навличам, зиморлива съм.
Стига с тия пици, кака ви трети път хапва тая вечер;)

# 167
  • при моите деца .....
Добро утро!
Седнала съм вече с кафето...
Новините не ми харесаха, май вървим към До....
Аз водих 2 групи по "Равен достъп" и трябва да помагаме на всички ученици да влезнат в Teams. Трябва да им оправя профилите....
Но сега да не си разваля кафето.
Хубав ден!

# 168
Добро утро!
Вчера получих шокиращо обаждане, пак рокади. Аз съм в ступор, колегите - във възторг. Пожелайте ми сили!

# 169
  • На брега на реката
Добро утро!

И у нас е ладовина, но дочух, че тия дни щели да пускат парното, а дано!

Ренко, изтървала съм Шефа май, ама все се каня да ти кажа, че е страхотен аватара ти!

Лято, пожелавам ти сили! Шефка ли ще ставаш?

Хубав ден, момичета!

# 170
  • гр.София
Добро утро ☕
Новините са кофти, да!
Видях го и аз шефа, с кеф да го намачкаш 😍
Ооо, конвектора под бюрото вече е пуснат, ми студено ми е 😁 в къщи още не сме пускали климатик.
Але, да каже всичко наред ли е с Лио 😺
Хубав ден момичета 🤗

# 171
Добро утро!

Ренко, кифтетата са му майката, и аз ги предпочитам пред пюре от пъщарнак примерно 😁
Аз съм на климатик и печка даже не знам от кога. Кухнята ми е хладилник автоматично когато на вън падне под 20 градуса. Тази седмица ще поръчам и пелети и другата ще паля котела.

Нещо се разболявам. За сега лек сопол с гърлобол. Вземам мерки, дано го сецна.

На Лио му се разминава рязването на камбаните, ще сложим имплант. Дано, дано има подобрение в поведението...

Иначе снощи празнувахме 😆

# 172
Добро утро.
Пеги, гроздето е на свекър ми- до близко село. Мрън.
Боби, така си обрисувала екскурзията на Митето, че си представих, как съм си на село и баба и дядо са живи, а аз съм на 5-6 години. Ех, какви хубави спомени. Вчера закарах плат на една шивачка да ми ушие чаршафи. Казах ѝ че не искам да си купя, при уловие, че баба ми се е трепала на полето, за да купи тоя плат.

# 173
Добро утро!

Лио е бил чуден рожденик 🥰

Лято, да се похвалиш с добри новини 🤗

И ние пускаме климатик по малко вече. Ще се наложи и в спалнята да го включваме, че Бухтичка вече спи в кошарата и все я намирам отвита, големи обиколки прави из вътре.
Ще я водим днес на нефролог профилактично, че се полага по каса.

Днес май ще е последният топъл ден, хубав да е за всички! ☀

# 174
  • На брега на реката
Бел, моите внуци са със спално чувалче и сме много доволни. Колкото и да се въртят, все са завити.

# 175
  • на Мелмак
Добро утро!

Ще разгледам готварската книга, че не мога да измисля нещо за готвене.

# 176
Моят ден не започва с добри новини... Дядо номер 3 снощи е приключил земния си път. Поне не се мъчи дълго 🥲

# 177
Светъл му път, Али.....

# 178
  • на Мелмак
Съболезнования, Али Hug

# 179
Али, съболезнования, светъл да му е пътят! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт