Покрив със сирене тип Крема

  • 113 904
  • 423
  •   1
Отговори
# 315
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
 

Гери, прекрасно изглежда!  Hug Чудесно си се справила!   bouquet


Аз снимах както бях обещала стъпка по стъпка как може да сглобите покрива по друг начин, за да изглежда така:



Обясненията са тук, под всяка снимка - http://natalyna.multiply.com/photos/album/60/60

Разбира се има огромен потенциал за вариации с крема и подредбата, както бях писала по-горе.  Успех на всички!

ПС. Сега чакам да видя колко народ ще представи идеята за своя в други сайтове и Фейсбук както за съжаление често се случва...

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 13:40 от natalyna

# 316
  • Мнения: X
Ааа аз я имам във фейсбук, но изрично е опоменат източника и майстора на този разкош  Wink Wink

Новата подредба е супер, ще я пробвам и в този й вариант  Wink

# 317
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
Гери, аз не съм имала предвид теб!  Hug

Просто наполседък ставам свидетел на какви ли не неща, та просто предвиждам...

# 318
  • Мнения: 693
natalyna  наистина ли има такива хора, които си приписват незаслужено идеята за този прекрасен сладкиш ? Аз винаги казвам, че съм прочела рецептата от този форум и когато я искат им я изпращам като линк към твоята тема, или файл на Word на който пише, че сладкиша е твой,  заедно със снимките, на които пише твоето име  Hug Hug

# 319
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
veselyshko, за съжаление има такива хора и това става не само с моите рецепти и идеи, но нека не пълним темата с неприятни постове. Hug

# 320
  • Мнения: X
Аз разбрах че не се отнася за мен, ама се презастраховам  Laughing
И аз не проумявам как може да има такива хора, с какви очи казваш "аз го измислих", не е честно, никак не е честно...  Crossing Arms

# 321
  • Мнения: 186
Само да кажа ,че и аз го направих но със българско сирене крема и не ми се получи добре  newsm29 ,много беше кисело самото сирене крема ,задължително ще повторя рецептата но ще заменя с вносния вариант на кремчето  Hug

# 322
  • София
  • Мнения: 2 649
Само да кажа ,че и аз го направих но със българско сирене крема и не ми се получи добре  newsm29 ,много беше кисело самото сирене крема ,задължително ще повторя рецептата но ще заменя с вносния вариант на кремчето  Hug
аз само да вметна, че ако Филаделфия ти е скъпа, то можеш да си сложих Buko, аз много го харесвам за кремове, защото цената му е доста по-поносима, а качеството е много добро.  Peace Иначе кремчето е страхотно!

# 323
  • Мнения: 1 088
Ето и моето не толкова сполучливо покривче със изостанали цветя от една торта

# 324
  • sofia
  • Мнения: 177
И аз правих сладкиша Покрив преди време, радвам се че видях темата и ще го направя пак. Когато мъжа ми го опита ми каза: Това не си го правила ти!  hahaha Joy
Стана наистина хубав, макар че крема ми дойде малко късо,  сложих само малко шоколад отгоре.
Ето снимки:
 https://lh3.googleusercontent.com/_rcQAiirOauc/TP-q3xWkF3I/AAAAA … s640/P1010728.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/_rcQAiirOauc/TQH6XMoDaGI/AAAAA … s640/P1010729.JPG

Искам да попитам, с какви други бисквити, освен Закуска, може да се направи. Женя много ти е хубаво покривчето.
Наталина благодаря за рецептата, аз я научих от теб в този форум.  Peace

# 325
  • Мнения: X
allba_a  аз го правя със житен дар, само бели са ми, ама става добре с тях, иначе гледах че "Изгрев" на Победа имат и какао и бели, мисля другия път да пробвам с тях  Wink

# 326
  • Мнения: 693
Аз го правя точно с тези бисквити "Изгрев" на Победа, защото само тях намерих в бяло и кафяво ! Става много хубаво  Peace Сиугрно и с "Житен Дар" ще стане - те са много вкусни и крехки също  Peace

# 327
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
Ето и моето не толкова сполучливо покривче със изостанали цветя от една торта


Женя, защо несполучливо? На мен ми изглежда перфектно, или нещо вкуса не ви хареса? Heart Eyes

allba_a и твоят изглежда чудесно! Браво! Peace

# 328
  • Мнения: 1 088
Наталина   - много кривичко стана ама нищо  Wink
Алба аз ползвах бисквити "Победа" - само кафеви, защото такива имах в наличност

# 329
  • Бургас
  • Мнения: 411
А аз да питам и се извинявам, ако някой е питал вече, ама нямам време да чета всичко, та може ли кремата да се замени само със заквасена сметана и в този случай удачно ли е да се слага масло. Според мен - не, маслото се слага в крема сиренето, защото особено българското е много ронливо. Очаквам и вашите мнения. Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт