Покрив със сирене тип Крема

• 113 904
  • 423
  •   1
Отговори
# 315
  • Czech Republic

Гери, прекрасно изглежда!  Hug Чудесно си се справила!   bouquet

Аз снимах както бях обещала стъпка по стъпка как може да сглобите покрива по друг начин, за да изглежда така:

Обясненията са тук, под всяка снимка - http://natalyna.multiply.com/photos/album/60/60

Разбира се има огромен потенциал за вариации с крема и подредбата, както бях писала по-горе.  Успех на всички!

ПС. Сега чакам да видя колко народ ще представи идеята за своя в други сайтове и Фейсбук както за съжаление често се случва...

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 13:40 от natalyna

# 316
Ааа аз я имам във фейсбук, но изрично е опоменат източника и майстора на този разкош  Wink Wink

Новата подредба е супер, ще я пробвам и в този й вариант  Wink

# 317
  • Czech Republic
Гери, аз не съм имала предвид теб!  Hug

Просто наполседък ставам свидетел на какви ли не неща, та просто предвиждам...

# 318
natalyna  наистина ли има такива хора, които си приписват незаслужено идеята за този прекрасен сладкиш ? Аз винаги казвам, че съм прочела рецептата от този форум и когато я искат им я изпращам като линк към твоята тема, или файл на Word на който пише, че сладкиша е твой,  заедно със снимките, на които пише твоето име  Hug Hug

# 319
  • Czech Republic
veselyshko, за съжаление има такива хора и това става не само с моите рецепти и идеи, но нека не пълним темата с неприятни постове. Hug

# 320
Аз разбрах че не се отнася за мен, ама се презастраховам  Laughing
И аз не проумявам как може да има такива хора, с какви очи казваш "аз го измислих", не е честно, никак не е честно...  Crossing Arms

# 321
Само да кажа ,че и аз го направих но със българско сирене крема и не ми се получи добре  newsm29 ,много беше кисело самото сирене крема ,задължително ще повторя рецептата но ще заменя с вносния вариант на кремчето  Hug

# 322
  • София
Само да кажа ,че и аз го направих но със българско сирене крема и не ми се получи добре  newsm29 ,много беше кисело самото сирене крема ,задължително ще повторя рецептата но ще заменя с вносния вариант на кремчето  Hug
аз само да вметна, че ако Филаделфия ти е скъпа, то можеш да си сложих Buko, аз много го харесвам за кремове, защото цената му е доста по-поносима, а качеството е много добро.  Peace Иначе кремчето е страхотно!

# 323
Ето и моето не толкова сполучливо покривче със изостанали цветя от една торта

# 324
  • sofia
И аз правих сладкиша Покрив преди време, радвам се че видях темата и ще го направя пак. Когато мъжа ми го опита ми каза: Това не си го правила ти!  hahaha Joy
Стана наистина хубав, макар че крема ми дойде малко късо,  сложих само малко шоколад отгоре.
Ето снимки:
 https://lh3.googleusercontent.com/_rcQAiirOauc/TP-q3xWkF3I/AAAAA … s640/P1010728.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/_rcQAiirOauc/TQH6XMoDaGI/AAAAA … s640/P1010729.JPG

Искам да попитам, с какви други бисквити, освен Закуска, може да се направи. Женя много ти е хубаво покривчето.
Наталина благодаря за рецептата, аз я научих от теб в този форум.  Peace

# 325
allba_a  аз го правя със житен дар, само бели са ми, ама става добре с тях, иначе гледах че "Изгрев" на Победа имат и какао и бели, мисля другия път да пробвам с тях  Wink

# 326
Аз го правя точно с тези бисквити "Изгрев" на Победа, защото само тях намерих в бяло и кафяво ! Става много хубаво  Peace Сиугрно и с "Житен Дар" ще стане - те са много вкусни и крехки също  Peace

# 327
  • Czech Republic
Ето и моето не толкова сполучливо покривче със изостанали цветя от една торта

Женя, защо несполучливо? На мен ми изглежда перфектно, или нещо вкуса не ви хареса? Heart Eyes

allba_a и твоят изглежда чудесно! Браво! Peace

# 328
Наталина   - много кривичко стана ама нищо  Wink
Алба аз ползвах бисквити "Победа" - само кафеви, защото такива имах в наличност

# 329
  • Бургас
А аз да питам и се извинявам, ако някой е питал вече, ама нямам време да чета всичко, та може ли кремата да се замени само със заквасена сметана и в този случай удачно ли е да се слага масло. Според мен - не, маслото се слага в крема сиренето, защото особено българското е много ронливо. Очаквам и вашите мнения. Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт