пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Темата е станала за и против кърменето и по-скоро майки, които кърмят, срещу тези, които не го правят  Joy

Бих казала, че тези, които не го правят заобясняваха какви маниячки били кърмещите и колко зле влияели.

# 226
Темата е станала за и против кърменето и по-скоро майки, които кърмят, срещу тези, които не го правят  Joy

Бих казала, че тези, които не го правят заобясняваха какви маниячки били кърмещите и колко зле влияели.

И обратното - тези които го правят заобясняваха какви пачаври били не-кърмещите!

# 227
И обратното - тези които го правят заобясняваха какви пачаври били не-кърмещите!
Еее, аре ся - лафа за пачаврите беше на Водния дух... ако него го считаш за кърмачка, значи ви водим с много точки Mr. Green

# 228
Еее, аре ся - лафа за пачаврите беше на Водния дух... ако него го считаш за кърмачка, значи ви водим с много точки Mr. Green

Joy
Явно много неща имам да научавам в този форум. Воден дух бил мъж!
И друго - аз съм от твоя отбор!  Simple Smile

# 229
  • Ямбол
Моето момиченце например изобщо, ама изобщо не е пълничка и пухкава, напротив, слабичка и дългичка е. Когато кърмех първите три месеца наддаваше по 1.100 - 1.300 кг. на месец, а сега наддава по 700 гр. Hug Wink
Напълно нормално и обикновено е бебетата да наддават първите месеци повече и слад това по-малко. Това въобще не зависи от вида храна. Поне до такива заключения съм стигнала аз.

# 230
  • София
Аз взех приза за пачавра първа Crossing Arms

# 231
какви пачаври, какви 5 лева....

# 232
 Проблема на темата е, че тя всъщност е за Светлана, а незнайно защо всеки говори за себе си Mr. Green

# 233
Проблема на темата е, че тя всъщност е за Светлана, а незнайно защо всеки говори за себе си Mr. Green

хич не знам коя е светлана, но от 10 км. си личи , че всичко е театър сълза и смях.

# 234
Хайде за Хамериканците да си говорим!Оставете я тая Светлана!Някой няма ли да пусне тема-Тъпи ли са хамериканците,щото са дебели и тази дебелина в каква взаимовръзка е с кърменето?Лъжат ли ни за хранителната и нехранителната кърма,провокации ли правят или казват истината?

# 235
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Емия, дърпаш дявола за опашката Mr. Green

# 236
Хайде за Хамериканците да си говорим!Оставете я тая Светлана!Някой няма ли да пусне тема-Тъпи ли са хамериканците,щото са дебели и тази дебелина в каква взаимовръзка е с кърменето?Лъжат ли ни за хранителната и нехранителната кърма,провокации ли правят или казват истината?

е сега дещовиди ще дойде и ще ти обясни Mr. Green

# 237
Емия, дърпаш дявола за опашката Mr. Green
Йосчо,само аз да бях! JoyПросто обобщих резултата до тук. Hug Ако прецениш,клъцвай ме,не се сърдя,щото си мой човек!  bouquet

# 238
Аз взех приза за пачавра първа Crossing Arms

Добре,ама да знаеш че съм ти подгласничка  Crossing Arms

Интересно ми е тук позволен ли е спам-а  newsm78 ,че нещо взех да не схващам правилата  Rolling Eyes
Едни се спазват,а други не  Thinking Просто питам,да не помислите ,че се заяждам  Naughty

# 239

Общи условия

Активация на акаунт