пак за Светлана отББ3

• 26 248
  • 665
  •   1
Отговори
# 525
 newsm78

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 23:09 от MechoPuh

# 526
Ами то личи по предните имотки - не разбира се Mr. Green

# 527
  • Балчик
Рожбо,позволяваш си такива епитети ,защото не те познаваме.Но кой  знае какъв по-голям боклук си......
Ха,накефи ме... Peace
Еееееееееееееееее,разгелееееееееее,някой да получи реалното просветление и за мен... ooooh! bowuu

ooooh! ooooh! ooooh! mama ani q как може да наричаш боклук някого, когото не познаваш.  Чети правилата на форума, драга. Ега ти невъзпитаната съфорумка.

# 528
  • UK/София
Благодарение на вчерашното предаване вече не вярвам никак на историята им!Егати сапунения сериал, "Дързост и красота" могат да вземат пример!И не вярвам, че има толкова загубен мъж като Станислав!

# 529
  • София
Благодарение на вчерашното предаване вече не вярвам никак на историята им!Егати сапунения сериал, "Дързост и красота" могат да вземат пример!И не вярвам, че има толкова загубен мъж като Станислав!
Peace
Тези да не искат да ни убедят, че главните герои ще се разведат (Светлана трябва да получи своя урок  Twisted Evil), пък после ще живеят щастливо заедно ... от любов #Crazy

# 530
Моля ви, някой би ли казал с две думи какво е решила да прави, понеже аз я хванах по средата на някакъв безумен монолог в  който обясняваше за колко силна се смятала, и не ми стигнаха нерви да я дослушам.. Confused

# 531
"Форум -хителристки в поли"  Laughing

Не можах да се сдържа, да не цитирам едно мъжко мнение  Mr. Green

# 532
Това Светланче е направо нямам думи newsm09-Уж била влюбена в съпруга си и той и бил голямата любов.....после пък изведнъж се появява истинската и любов.....после пак се връща старата и любов...бля-бля-бля smile3507 Това момиче,психически е доста омотано #Crazy.Акъла ми не може да побере, как тази женица с лека ръка захвърля голямото си детенце на баща му....и започва да се оправдава че не може ла да бъде добра майка за него,а Станислав щял да бъде добър баща-....дрън-дрън...За мен това са си живи оправдания за да може да  няма на главата си грижите за едно дете ooooh!
Ами това малкото слънчице което хората и гедат, а тя се чуди в коя кофа да изрови някоя помия smile3516....КЪДЕ СА ТЕЗИ СОЦИАЛНИ #Cussing out....пуши фасове от боклука и после целува клетото бебе.По добре и тово детенце да даде на някой който ще му даде най-доброто и любовта от която се нуждае....и така Светлето ще е свободна да ходи да си прави ново бебе Mr. Green Mr. Green Mr. Green....тя нали това иска-да митка
Страшно много съм възмутена от тази жена.... smile3512ццццццццц.

# 533
  • Ямбол
IVKA&MIMI, разбирам, че това е твоето мнение, но...
Тя не захвърля голямото си дете, а преценя, че не може да се грижи за него, така както бащата би се грижил. Не го праща в дом все пак.
И каква е връзката на социалните, те пък за какво са, да я подпомагат ли, що ли? Thinking
Мисля, че си противоречиш, хем не одобряваш да даде голямото си дете на баща му, хем предлагаш малкото да го даде на някой друг Thinking

Аз не се възмущавам. Аз само стоя и наблюдавам и ще правя заключения, когато всичко това приключи. Има много жени като Светлана, но не всички знаят за тях.

# 534
"Форум -хителристки в поли"  Laughing

Не можах да се сдържа, да не цитирам едно мъжко мнение  Mr. Green

Тя тая е по-скоро една мърда,отколкото хитлеристка! Извинявам се,за езикът,но от давна някой не ме беше подразвал така ,както това "майче"!!!!!!!!!! fight

# 535
Светлана е лоша актриса, не предизвиква у мен съчувствие. И много ме дразни, че се мисли за смела.

Хора, не се карайте за глупости! Нито Светлана е в следродилна депресия, нито е объркана, нито пък детето е от някакъв си несъществуващ любовник. Защо мислите не показаха кадрите от нейния кастинг както на Мариола, защото няма такива. Има хора от попово, които ги познават и двамата и твърдят, че детето си е от мъжа й. Всичко е една скалъпена от ББ история, подобна на тази на Елена и Миро. Така че не си хабете нервите оправдайки или осъждайки я, единственото , което трябва да оценяваме е нейния артистицизъм достоен за Оскар ???

# 536
Светлана е лоша актриса, не предизвиква у мен съчувствие. И много ме дразни, че се мисли за смела.

Хора, не се карайте за глупости! Нито Светлана е в следродилна депресия, нито е объркана, нито пък детето е от някакъв си несъществуващ любовник. Защо мислите не показаха кадрите от нейния кастинг както на Мариола, защото няма такива. Има хора от попово, които ги познават и двамата и твърдят, че детето си е от мъжа й. Всичко е една скалъпена от ББ история, подобна на тази на Елена и Миро. Така че не си хабете нервите оправдайки или осъждайки я, единственото , което трябва да оценяваме е нейния артистицизъм достоен за Оскар ???

Тя може да играе каквото и както си иска,но да си пренебрегва току що роденото дете и да пуши и да не го кърми и да се държи,като идиотка,това нагласено ли е?!

# 537
  • Ямбол

Нито Светлана е в следродилна депресия, нито е объркана, нито пък детето е от някакъв си несъществуващ любовник. Защо мислите не показаха кадрите от нейния кастинг както на Мариола, защото няма такива.
Как пък разбра, че няма депресия newsm78? А кадри са давали, но това че ти не си ги гледала...

# 538

Нито Светлана е в следродилна депресия, нито е объркана, нито пък детето е от някакъв си несъществуващ любовник. Защо мислите не показаха кадрите от нейния кастинг както на Мариола, защото няма такива.
Как пък разбра, че няма депресия newsm78? А кадри са давали, но това че ти не си ги гледала...

Гледам денонощния канал и виждам една слаба актриса.

# 539

Гледам денонощния канал и виждам една слаба актриса.

Не гледам нагласените от Нова телевизия кадри, виждам това, което се случва, което също не е всичко, защото те пак дават подбрани моменти от различните камери. Като видят, че се завързва някой интересен разговор, който могат да го обработят и да го пуснат на зрителите и сменят камерата и дават как останалите съквартиранти се рекат на слънце тоест нищо случващо се

Общи условия

Активация на акаунт