Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 934
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 135
Хухавел не.
Аз съм със самсунг м21.

Худи го знам от сестра ми. Племеникът се издукисва с таквоз..явно е модно, не знам...

# 136
Влизам аз и чета "Хитър Мокър". Отивам да си сипна още ино кафе. Grinning
Спциално за да се включа в разговора се кьорих да видя какво пише на телефона ми - самсунг. Другия път ще си купя като оная тухла на детето  редми-то. Вместо очила, по-голям екран.

# 137
  • На Марс
Марката Motorola е от няколко години собственост на... Lenovo. Laughing

информиран.ком Simple Smile

# 138
Аз съм си у дом тази седмица!
Направих закуска, кафенце и гледам некви бесни китайчета по Сити! 😂

# 139
  • Агент под прикритие
Луна, хитрия няма как да е мокър. Защото е първо хитър. Като цяла гора лисици. Laughing

В момента Poco X3 Pro в Технополис е най-добрата сделка за парите си. Флагмански хардуер за 419 кожи.

# 140
Рейче, и след това шъ почваш да учиш, нъл тъй? Wink Joy

Добрютро!
Ного хладно при нас. И дуфа ... Начи да ми се яви есента, да й чета конско, кък мои на таз дата такъв студ.
Дитето съ измъкна с тениска, блуза и худи. /ади да съм модерна и язе/ Ни щя яке ... ужас. Добре, поне, че е със слушалки, та белким ушите да са му топли. Аа, и палци требе му стискам, че некви контролни има днес.

На работата - 18 градуса. Пуснах топлото, ни мои. Иначи фчера на слънцето съ живееше. До 7 вечерта вършах у градината, пресаждах там /дано ми се получи/ по къс ръкав изкарах. Ма со дълъг клин. Ни мои вечи късо, ни мои. Искам си го лятото, беее! Joy

Хитър и мокър - дъш го е валял, на полето, дет нема дърво. Joy

Зи верно се губи. Какво ли стана с втория котак у тях?

# 141
  • над кукувичето гнездо
Едното с ларингит, другото с хрема. Издържаха цели 10 дена.

Вчера паднах с ролерите по много тъп начин. Не съм очаквала да съм толкова на вие със законите на физиката, но ситуацията искаше спешна реакция. Rolling Eyes За да избегна сблъсък зад завой с едни колелиращи деца, се хванах за един сладоледаджийски фризер, но не спрях с краката. Scream Метнах се сама. Въртеливото движение беше около остта на хванатата ръка. Head Band

# 142
Рейче, и след това шъ почваш да учиш, нъл тъй? Wink Joy
Да, да 😭😭😭

# 143
Марката Motorola е от няколко години собственост на... Lenovo. Laughing

информиран.ком Simple Smile
Той знае всичко по тези въпроси. Що се отнася за техника и всичко свързано с нея, Агентът го знае.
Надявам се, че си е писал този факт в CV-то. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Исе, и ний бяхме с хрема. Демек повече сте издържали от нас.

# 144
За да избегна сблъсък зад завой с едни колелиращи деца, се хванах за един сладоледаджийски фризер, но не спрях с краката. Scream Метнах се сама. Head Band

лудетино

# 145
Мойто го остайх вкъщи. Уж по-добре е, ма да видим.
Има вирусляк такъв...явно оди навред.

# 146
  • София
Не може да слагаш на една плоскост хуауей, поко и пр. производни, с Моторола или Леново дори. Имала съм телефон Леново.

Но Агента си го знаем - важното е да се заяде Laughing .

# 147
  • Агент под прикритие
Не се заяждам, Motorola e по-премиум бранда на Lenovo. Поантата беше, че всички от изброените са чайна-майна. Някои даже са чайна-майна, други - супер Шанхай. Grinning

Права си, не могат да се слагат на една плоскост Poco и Motorola. Motorola нямат такъв хардуер за тези пари. Joy
БТВ, Poco = Xiaomi.

# 148
  • Далече, далече
Зи верно се губи. Какво ли стана с втория котак у тях?

Започна сезонът по фигурно пързаляне. Grinning

Второто беше женско, дадох го на една комшийка, защото беше истинско дяволче. Успях да я снимам, но сега не намирам снимките.
При мен живее една от мацките на майка ми, защото на нея са й много. Тя не прави много пакости, освен да ми досажда.

# 149
Агента не се заяжда, не знам защо така сте решили. Той съобщава факти.

Ее, Зи, днес ще съм доволна. И спокойна. Че се появи. Grinning Щот тези дни ме е треснало някво ПМС, дето ... аз ше го тресна скоро, че ми омръзна вечи. Почна да ме е яд на себе си, ше зема и аз да се кача на ролери, та да се метна по-добре. Щото то аз и от раз бързо падам, па представям си от превозно средство каква шей скоростта.

Исе, ти всъщност как си? Как е ръката? Гледате ли се с мъниците всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт