Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,

ако за даден артикул в сайта пише, че не е наличен в София или Варна, то това така ли е?
Понеже от сайта има свален артикул, а приятелка си го е купила от магазина ...
Чакам аз един диван и от месеци все дава, че не е наличен...

Обикновено е вярно. Мисля, че ако е в секцията с намалени стоки, не го отчитат като наличен в система. Даже понякога като в сайта пише, че има налични 2-3 бройки, в магазина ги няма. Но напоследък забелязвам, че нещо са си скапали системата (даже нещо ми зачезнаха наличните бройки в сайта) и продукти, които пише, че ги има във физическите магазини, всъщност ги няма.

Диванът само във физическия ли пише, че го няма или и онлайн? Виж по другите страни дали го имат наличен, понякога се оказва, че са стари колекции спрени от производство, но още не са ги премахнали от сайта. Миналата година го играх това точно с диван. И вече преглеждам гръцката икеа (че нали и нашата я държат те), румънската (същата история) и английската/немската за реален резултат така да се каже.

# 361
За Ikea customs не съм чувала, но може и да не знам.

Супер популярно е. Идеята е да се заобиколи посредствения икейски дизайн като се използва функционалността на Икеа.

Къде е популярно? В България има ли такива фирми?

# 362
Здравейте,

ако за даден артикул в сайта пише, че не е наличен в София или Варна, то това така ли е?
Понеже от сайта има свален артикул, а приятелка си го е купила от магазина ...
Чакам аз един диван и от месеци все дава, че не е наличен...

Обикновено е вярно. Мисля, че ако е в секцията с намалени стоки, не го отчитат като наличен в система. Даже понякога като в сайта пише, че има налични 2-3 бройки, в магазина ги няма. Но напоследък забелязвам, че нещо са си скапали системата (даже нещо ми зачезнаха наличните бройки в сайта) и продукти, които пише, че ги има във физическите магазини, всъщност ги няма.

Диванът само във физическия ли пише, че го няма или и онлайн? Виж по другите страни дали го имат наличен, понякога се оказва, че са стари колекции спрени от производство, но още не са ги премахнали от сайта. Миналата година го играх това точно с диван. И вече преглеждам гръцката икеа (че нали и нашата я държат те), румънската (същата история) и английската/немската за реален резултат така да се каже.

Говоря за големите модулни дивани… нито онлайн, нито в магазин… ако е вярно то икеа няма нито един диван

# 363
За Ikea customs не съм чувала, но може и да не знам.

Супер популярно е. Идеята е да се заобиколи посредствения икейски дизайн като се използва функционалността на Икеа.

Къде е популярно? В България има ли такива фирми?

Как къде е популярно?
И в Германия няма такива фирми. Онлайн само, пуснах линк. С търсене в Гугъл излизат още.

# 364
  • София

Говоря за големите модулни дивани… нито онлайн, нито в магазин… ако е вярно то икеа няма нито един диван

Имаше някаква врътка с тях, че май трябва да се мине през консултант - както при кухните. Ама да не те излъжа, мина година и половина откакто дебнех и аз. В събота ще ходя до ИКЕА (пак), ако искаш дай линк и/или продуктов номер ,ще питам.

# 365
  • Пловдив
Не,модулите дивани може да си ги закупиш сам.
Купихме нашия преди половин година и една от частите не бе налична.Консултант потвърди,че я очакват след 3 дни и бе налична точно тогава.Така купих част от дивана в център за поръчки и останалата част онлайн.

# 366
Имате ли разминаване с генерираните точки от последната ви покупка с точките подарък от миналия ден.

Аз направих поръчка на 3неща, едното дава 100точки, другите две по 10. Трябваше след поръчката да имам начислени 120точки от тази поръчка, а имам само 70. Писах им и сега един господин ми обяснява, че когато се плащало с ваучер давали по-малко точки, на всеки 1лв от стойността по 5 точки. Това и аз не го разбрах де, но ако може да си проверите поръчките, които пуснахме тези дни с отстъпката.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 15:14 от dani-ela-80

# 367
Аз днес ще пускам...те докога са тези точки, които ни дадоха?

# 368
  • София
Има ли разминаване с генерираните точки от последната ви покупка с точкуте подарък от миналия ден.

Аз направих поръчка на 3неща, едното дава 100точки, другите две по 10. Трябваше след поръчката да имам начислени 120точки от тази поръчка, а имам само 70. Писах им и сега един господин ми обяснява, че когато се плащало с ваучер давали по-малко точки, на секи 1лв от стойността по 5 точки. Това и аз не го разбрах де, но ако може да си проверите поръчките, които пуснахме тези дни с отстъпката.

Така е, ако плащаш с ваучер , да кажем, ползваш 2500 точки, които са 10, лв, на покупката ще ти отчете 50 точки по-малко, защото реално не си им ги дала тези 10 лв, а те са ти ги махнали от общата сума. Не отчита точки за парите, които са платени с точки. И после ако връщаш продукт, ще ти върнат и по-малко пари.

# 369
ElzaFB - ясно, благодаря за разяснението Simple Smile
Тета - до 8ми ако се направи поръчка
Влезте в своя профил в IKEA Family, проверете и актуализирайте личните си данни, в случай че е настъпила промяна в тях, и спечелете 2500 точки, които може да обмените за 10 лв. отстъпка при следващата си покупка до 8 ноември 2021 г.

# 370
  • Бургас
Точно както Елза го е описала. Аз поръчах този детски комплект, който с точките ми излезе 39.90 и са ми начислили 200 т. в акаунта. https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … va-stola/50178411

# 371
Здравейте,относно модулните дивани,ако имате предвид SODERHAMN единствения наличен с всички елементи е в оранж. От черния ги няма калъфките за някои от елементите,а от този ,който е меланжиран няма нито една калъфка.
Между другото не съм знаела,че различните цветове са с различна цена.Цвета,който ние искахме е с 500лв повече от другите.Харесвам много диваните им ,но за съжаление най-любимите ми десени не да нито на модулни,нито на разтегателни Sad
В момента това с наличностите е ужас.Искахме гардероб,но след като видях в сайта,че нямат налични цветовете,които искахме,избрахме други и следобяд отивайки да ги купим се оказа,че първоначалните са си налични макар системата да ги даваше като изчерпани:)

# 372
  • Пловдив
На Soderhamn ,по-евтините дамаски са доста по-различни като структура.Цената се определя от това,не от цвета.Чак когато видях мостри на платовете го разбрах.

# 373
Аз нямам никакви точки в ИКЕА Фемили. Просто има стоки на по- ниски цени за притежатели на такава карта, но са неща, които и без пари няма да взема. За немската Икеа говоря.

Трябва ми спално бельо в цвят антрацит, но нещо не намирам.

# 374
  • София
Какво ви е мнението за мебелите за баня? Виждам, че не са pvc. Това означава ли, че се раздуват при намокряне? Също искам да попитам дали някой има от душ системите с термостат? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт