Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 126
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Не е недомислица, а маркетингов трик, както ще откриете и при много други бебешки продукти.
Продават се много ненужни, вредни, че даже и опасни неща и хората, които не са достатъчно информирани, ги купуват.

# 466
  • София
И скъпи… 🙄

# 467
Аз много слагах роклички. В периода пролазване/прохождане е било само за поводи/снимки, но когато си проходи стабилно си носеше доста роклички.
Рокли с боди (от hm ни бяха) сякаш са по-удбни за лятото, понеже слагаш само роклята. За зимния период, когато се слагат по два ката дрешки малко не ми се връзва, защото трябва да сложих боди отдолу (макар и с къс ръкав или тип потник) и долу на памперса става все едно с две бодита. Не знам до колко ще е удобно Thinking Но нормални си роклички съм с две ръце Heart Eyes
Така или иначе към 2-3 годинки повечето момиченца влизат в периода на какво те искат да обличат, поне докато нямат думата да си ги киприм както на нас ни е кеф:hugs:

Като сме на тема дрехи: какво мислите за рокличките? В момента съм поръчала толкова много момичешки сладки дрешки, от които и доста плетени или памучни роклички. Гледах да са гладки, без копчета или разни финтифлюшки отзад, за да не убиват на бебето, когато е легнало. Също да няма груби шевове. Струват ми се супер удобни-боди, рокличка, панталонки или легингс и сме готови. После сменянето на памперса също не е проблем с рокля. Та има ли нещо, което пропускам или някаква причина такъв тип дрехи да са само за снимка?

# 468
Аз все още нямам момиченце, но племеницата ми майка ѝ не я обличаше с токлкчки, а само на специални поводи.  Сега е почти на 3г и постоянно иска да и купуваме поли и рокли.

# 469
Ясно, эначи эа по-натам да се настроя на роклички. 😄 Мерси эа отговорите. Ще эапаэя само 1-2. Ей такива имах предвид, плетени и плътни беэ копчета отэад:

# 470
  • Beyond the stars
Ясно, эначи эа по-натам да се настроя на роклички. 😄 Мерси эа отговорите. Ще эапаэя само 1-2. Ей такива имах предвид, плетени и плътни беэ копчета отэад:

Много харесвам такива. Heart Но определно за стабилно проходили девойки.

# 471
  • Пловдив
Аз избягвам такива копчета , които трябва да се промушат през тесен илик. Изнервящо е да се закопчават на шаващо бебе 😀

# 472
Момичета купих си креваче плюс матрак донапрен, но четох че трябва да е твърд матрака за бебето. Въпроса ми е вие уделно ли купихте др матрак или си ползвахте донапренения матрак.

# 473
Отделно си вземете матрак, бебето трябва да спи на твърд матрак без възглавница.

# 474
Нашето легло нямаше матрак и взехме отделно. Твърд е, води се бамбуков на Магнифлекс. От Айко го взехме, има голям избор и пускат добри промоции.
Донапрен според мен за единични случаи ще е ок, не и за всекидневно спане.

Момичета купих си креваче плюс матрак донапрен, но четох че трябва да е твърд матрака за бебето. Въпроса ми е вие уделно ли купихте др матрак или си ползвахте донапренения матрак.

# 475
Нашия матрак също е на магнифлекс. Води се двулицев eco bamboo. Препоръчвам го. Snowwhite нямах предвид да не ѝ слагаш роклички. Ако имам зимно момиче бих ѝ слагала точно този тип за да не обиват. Ако е лятно бебе бих слагала боди-роокля. Ако имам зимно бебе може би щях да слагам и тези:

https://global.direct.asda.com/george/baby/outfits/billie … ml?cgid=D5M10G1C5

https://global.direct.asda.com/george/baby/outfits/pink-heart-pr … ml?cgid=D5M10G1C5

Ама незнам дали са удобни

# 476
Виждам, че Джордж от Асда са доста популярни. Какви са отзивите ви, стават ли? Моят мъж се тревожи, че не били достатъчно добра марка, но аз не виждам особен смисъл да се харчи един камион пари за нещо, което ще се носи няколко седмици или макс няколко месеца.

# 477
TeoYo аз съм много доволна от Джордж като съотношение цена - качество - супер са, памучни и мекички, пера, суша в сушилня, нищо им няма. Синът ми е вече на 3г и 70% от гардероба му е от тях - няма скъсана или развлечена дреха.
За мен особено, когато са бебенца и израстват всичко за 2-3 месеца не си заслужава да се купуват прекалено скъпи дрехи.

snowwhite и аз чакам момиченце сега и колкото и да са ми сладурски малките роклички ще се въздържа от покупки. Освен за повод не мисля че ще са удобни, поне докато не проходят  - ще се набират и овъртат докато са в количката, като започнат да се въртят и да лазят ще им пречат.

За матрак - според мен дунапрена не е добър избор, матрака трябва да е твърд.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 18:12 от Butterfly

# 478
Благодаря ви за отговорите момичета.. ще взема твърд матрак, но ще изчакам черния петък. Знаете ли кога ще бъде. Др въпрос вие за новоредените си бебечета памперси О ли ползвърте. Те са до 5 кг мисля.

# 479
  • Beyond the stars
И аз харесвам George цена/качество. Не мърдат пералня/сушилня и са свежи десени.

Общи условия

Активация на акаунт