Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
16 е Голдънроузкото, дясното е Лореал крем нещо си, но се е изтрило и не знам кое е точно, ето на него какво пише
Скрит текст:

# 391
Рокет,втора кутийка ползвам насипна пудра на Аура,цвят 04 .Безцветна е с леки(тук имахме спор 15 човека) блестящи частици.Изобщо не ставаш като коледна елха,аз лично не ги забелязвам.И лятото и сега си я ползвам и не мисля да я сменям.

# 392
Аз използвам пудра на никс и съм доволна. Много ме е яд, че реорганизираха щандовете на Никс в Лили, махнали са всички четки за лице от асортимента, а аз от 2 месеца чакам Черен петък, че да си взема 2-ра бройка от тази за фондьотен. По-добра четка не съм ползвала.

# 393
Благодаря за предложенията! Flowers Hibiscus
Забравих да кажа, че съм с мазна/комбинирана кожа, ако има значение за пудрата.

В нашият Lilly сложиха щанд на NYX преди месец някъде, преди това нямаше.
Загледах една основа за грим, но като цяло досега не съм ползвала тяхна козметика.
Ще ходя "на лов" тези дни, да видим какво ще взема. Simple Smile

# 394
  • Варна
Вчера влязох в едно варненско Лили да питам за база за сенки, имаше само за лице. Тя става ли и за сенки? Или да вляза в ДМ и там да питам? Сори, ако е тъп въпросът ми, но не съм много наясно. Мисля, че не са съвсем еднакви за лице и за сенки. А и ако препоръчате, ще е добре каква да взема.

# 395
Вчера влязох в едно варненско Лили да питам за база за сенки, имаше само за лице. Тя става ли и за сенки? Или да вляза в ДМ и там да питам? Сори, ако е тъп въпросът ми, но не съм много наясно. Мисля, че не са съвсем еднакви за лице и за сенки. А и ако препоръчате, ще е добре каква да взема.
Спокойно можеш да използваш обикновен коректор за основа.

# 396
На Nyx Proof it.

# 397
  • София
Спокойно можеш да използваш обикновен коректор за основа.
Зависи. Ако кожата под очите е по-суха, а клепачът е мазен, няма да стане с коректор. Базата за сенки зависи от клепача.

# 398
База за сенки имат и Катрис и Есенс, май почти всяка марка предлага. Аз харесвам на Римел, Буржоа и Макс Фактор, но първите две вече почти не се намират.

# 399
Читав ли е съставът на николетините червила ?

# 400
Читав ли е съставът на николетините червила ?

В сайта когато отворите продукта пише. 

# 401
Ужас значи.

# 402
Извинвайте, но кои са тези прословутия червила на Николета? В Лили гледах и нищо не видях

# 403
Извинвайте, но кои са тези прословутия червила на Николета? В Лили гледах и нищо не видях

Разбира се има още. Би трябвало да са на малък щанд само с нейни продукти поне при мен е така. Не са като другите големи щандове, аз замалко да ги подмина. Аз си закупих червило и съм доста доволна, дори обмислям да си взема още едно.

# 404
Продуктите на Николета не се предлагат във всички магазини, в ИГ е обявено къде ги има. Но може да питате и директно продавачките дали ги има и къде са.

Аз взех червилото цвят Космополитан след препоръки тук. Харесва ми, точно както го описвате е. А аз честно казано бях предубедана и никога не нямаше да проявя интерес към нейните неща. Мислех, че са като китайските боклуци на Мегз.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 18:43 от Вαнuлuя

Общи условия

Активация на акаунт