Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Снощи чаках да стане 00ч и като погледнах колко много неща са намалени...стана ми лошо Sweat Smile
Мъжката половина намаза, родата намаза Grinning
Аз съм наблегнала на грижата за кожата. Взех много шийт маски на Chamos, Missha, Cettua, Purederm, ексфолиращи маски за крака, ленти за нос, крем за лице на Missha, измивен гел с куркума на Neutrogena, на Nivea 2 мицеларни води за 5.49, то е престъпление да не си взема Joy Дамски превръзки, крем за коса с алое на Garnier, на iWhite отдавна бях загледала комплектът за избелване на зъби и паста взех. От декоративната козметика забърсах NL Beauty Cappuccino, едно червило от Maybelline, пудрата за под очи на Wibo, руж Catrice, 3 лака и топ лак Catrice, Ecotools  двойните четки за очи и един парфюм La rive, имитиращ JPG Scandal.

# 676
Катнис, ще чакам отзив за комплекта на iwhite като приключиш с избелването. 😊

# 677
При мен имаше съвсем леееек ефект. Може би трябва да се ползват няколко опаковки подред, за да има по - драстична промяна.

# 678
...един парфюм La rive, имитиращ JPG Scandal.
Кой е този парфюм?

# 679
Лили днес направи милион 🤣🤣🤣 с тази наша женска лакомия.И аз много неща поръчах, но и много изпуснах.Снощи като почнах да я пълна тази кошница сумата накрая показа 300 + 🤯.С мъка махнах много неща,докато се наканя да я пусна изпуснах :любимия ми коректор на Римел,палитра на Революшън,неща за нокти, на Вибо пудрата за нея много ме е яд -ще се надявам на намаление покрай Коледа.
Отиде склада на Лилито остана празен с този черен петък дето направиха.

# 680
Коя пудра на Уибо?За под очи поръчах аз,днес наобед с втората поръчка .

# 681
...един парфюм La rive, имитиращ JPG Scandal.
Кой е този парфюм?
Ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Eternal-Kiss-67564.html
Не съм го ползвала, нито пък оригинала.

# 682
Тази ,която се похвали тук.
Скрит текст:
Сигурно за една и съща говорим

# 683
Същата да .

# 684
Оф, добре! 😕 Цял ден ви чета, открехнах две приятелки и те напоръчаха и аз... викам си само ще погледна. Е, погледнах за 76 лв.
Веднага получих имейл за нова поръчка.

аз погледнах... два пъти Smiling Imp
за мен, за детето, за мъжа, за всеки случай... основно консумативи
доволна съм - дори и да се позабави поръчката, нищо не ми е спешно

в реалния магазин има -50% само на 100 (сто!) продукта, означени с черен етикет

# 685
Днес да ви кажа,видях коледен календар на Голдън роуз.Един голям и два вида малки бяха  в ДМ

# 686
Ооо и аз два пъти, Бубс, но трети път просто няма, не че няма да открия още нещо... Но винаги все едно света свършва се пазарува по тия петъци! Луда работа!

# 687
Katniss,благодаря. Не знаех,че е имитация на Скандал,иначе щях да взема и аз,защото много го харесвам. Само парфюм не ми се пуска пак... 😒

# 688
  • Варна
Леле аз пък за трети път в рамките на четири дни влязох в Лили. Ми какво да направя като го виждам от терасата? Взех си лака на Catrice Party animal 100 и на Twenty one 66.

Снимката е от нета. Но май най се доближава до реалния цвят. Междудругото много се доближава да една единична сянка на Есенс, която имам.
Цветът е розов, но реалният е светлолилав. Лавандула и люляк по-скоро лавандула.

Минах и през Елитиса, че той пък е от страната на улицата, където живея (лошо, лошо е супер близо да имаш две дрогерии) и взех кафееното масло на Икаров за около очите и тъмните кръгове. Това сигурно ми е четвърто шишенце. Взех и околоочния на Хималая. Ползвала съм ги преди сутрин крема, вечер олиото и сякаш имаше ефект. Може и само от крема да е, защото олиото не съм спирала да го ползвам, но в комбинация с околоочния серум на Колагена. Та реших сутрин крема на Хималая, вечер като си махна грима след работа серума на Колагена, а преди лягане кафееното масло.

# 689
Аз нали сутринта пуснах първата поръчка и после почнах да ви чета, усетих се да заредя превръзки и подобни,  и за да не ми е толкова гузно дадох на мм да си избира и той каквото иска,  той пък нищо не искал и накрая уж заради превръзки и намалените марсианци за детето отидоха още куп неща Joy

Общи условия

Активация на акаунт