Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 94 310
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Bobchita какви са тези коледни кутии по 20 лв.?

# 106
Ето скрийншот от Нотино:
Скрит текст:

# 107
Благодаря, не съм им обърнала внимание.

# 108
В ДМ Германия ги има,дано и тук дойдат.Иначе ще поръчвам .

# 109
Този стик- камък е супер! Добре , че прочетох за него. Купих последния в единия ни магазин. Търсих и в другия з но не намерих. Да не го спират ?? Няма аромат от него, но пък той спира аромата на пот. ( Не пор, както написа коректора на телефона Wink ). Но цаката е да се слага след баня, преди да се изсушите.

# 110
Може ли снимка или линк на камъка/ стик или каквото е, което коментирахте напоследък?

# 111
# 112
Гледам,че коментирате магнитни мигли аз имам само веднъж съм ги слагала за повод,доста тежки ми бяха но е много лесно с тях слагане и сваляне.

# 113
А не стоят ли прекалено изкуствено тези магнитни мигли? Не че всякакви други, с които гледам се кичат последните години доста жени, изглеждат доста нелепи и смешни, независимо от метода на поставяне...

Нашият камък е същия и така стои, почти нов след 2-3 опита. Нещо не му хванах цаката на ползване.

# 114
  • Русе
Моят не е сенситив. Не мога да си обърна снимката Grinning

# 115
Е, хубаво, те са няколко вида. Разлика няма кой знае каква.

# 116
А не стоят ли прекалено изкуствено тези магнитни мигли? Не че всякакви други, с които гледам се кичат последните години доста жени, изглеждат доста нелепи и смешни, независимо от метода на поставяне...

Нашият камък е същия и така стои, почти нов след 2-3 опита. Нещо не му хванах цаката на ползване.

И мен това ме интересува.

Преди носих мигли, но ме болят очите и след спане са навсякъде из леглото или обърнати на различни страни, така че търся алтернатива.

# 117
  • Русе
Е, хубаво, те са няколко вида. Разлика няма кой знае каква.
Нищо не съм казала. Просто да се знае.

# 118
Миглите са като всички други той магнита не се забелязва. По тежки ги усещам от тези които са  ми слагали.. друга разлика няма,но то има с различна форма и гъстота така че е до лични предпочитания.

# 119
Днес пак купих последния камък.
При вас има ли много козметика на тренд от ъп сложена преоценена ? Защо не им се купуват нещата?

Общи условия

Активация на акаунт