Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 621
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Има ли в дм котешка тоалетна ?

# 646
Да, различни видове бентонит и мисля, че и соеви постелки видях наскоро.
От бентонита препоръчвам тия с активен въглен. Чудесни са и чудесно абсорбират неприятни миризми. Имаше едни лимитки, на много прилична цена с много добро качество, супер икономични, но напоследък не ги виждам. Пуснат нещо хубаво, пишат "лимитирано" и след едно - две зареждания вземат, че го спрат. Много е дразнещо. Сега виждам някакви с активен въглен, но са доста по скъпи. Иначе от обикновения бентонит има евтин, не е лош и също е икономичен, но търси да е с бял цвят. За мен той е по добър.

# 647
Постелки за котешка тоалетна имат.

# 648
Аз се включвам със закъснение, но за втори път купувам тази постелка и съм доволна, само малко ме дразни, че е кафява,все едно е земя. 6 лв. и нещо и е цената.

Преди това купувах една в кутия, с аромат на ванилия, но много лек,  с бял цвят, но не я заредиха повече, а също ми хареса.

# 649
Магнезиевото олио е много силно. Аз съм ползвала, но щипе ужасно и не мога да издържа, а ако е намазано обилно си представям за какво става въпрос. Другият вариант е магнезиев гел- купувала съм от магазин Балев- бяло шише с помпичка. По- лек е и се приема по- добре от кожата. За магнезия знам, че се усвоява най- добре през кожата, в случая- олио ( който може да устиска) и гел. От масажистка аз съм чувала, че не се измива, максимално дълго, за да се усвои най- пълноценно. Не желая да налагам мнение, просто споделям...

# 650
Да, аз затова писах, че спрея(той е с олио и вода) е по лек и че, да, магнезият се усвоява най добре през кожата и по точно през кожата на стъпалата. При мен трябваше свикване, в началото ми пареше, пощипваше и имах леко зачервяване, но след втория - третия път вече нямах дискомфорт. Братовчедка ми пък въобще не реагира на спрея, изобщо не го усети. Явно е до организъм и поносимост. Иначе при мен спрея облекчава дето се казва мигновено крампите, а моите крампи са много злостни. Сълзи са ми потичали от болка.
Спрея облекчава и други ставни болежки.
Бих погледнала и магнезиевия гел.

Мария, да, онова лимитираното, ситничко и беличко бенто с активен въглен и аромат на ванилия в кутия (бяха го пуснали около нова година) беше разкошно. Правеше хубави топки, не се прашеше много и не задържане никакви неприятни миризми, ама вече не го предлагат. Жалко. Пп А и беше доста икономично.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 09:18 от Джаста Праста

# 651
Похвалвам този сух шампоан. Освен, че мирише много приятно, се държи отлично. Няма излишен прахоляк, а косата вчера застана идеално след него. Днес е също толкова добре, без никаква намеса.
https://galen.bg/loreal-magic-refresh-sweet-fusion-osvezhavasht- … an-za-kosa-200-ml
Нищо не усещам аз от магнезиевото олио, освен един такъв стипкав филм по кожата. И ефект не усещам. То и не знам какво трябва да се промени след употребата му, ама с него, без него - все тая.
Мъж ми нощем получава крампи в подбедриците и току скочи, та ми изкара акъла посред нощ. Ще му го дам на него, да видим ще му помага ли, но аз съм пас. Неприятно ми е и за мазане.

# 652
Азалия, дай му го, дано да има ефект при него, че тия крампи са ужасни. Да, леко "стипцаво" е усещането по кожата и по ръцете, но се преживява, пък и ръцете се измиват. Grinning

# 653
Ще го пробвам този сух шампоан.

# 654
  • Deutschland
За мускулни крампи ми помагаха хапчета Магнум антиспазъм. Дали ги има още незнам, но и аз от години не съм имала крампи

# 655
За мускулни крампи ми помагаха хапчета Магнум антиспазъм. Дали ги има още незнам, но и аз от години не съм имала крампи
Има си ги още, не в ДМ естествено но по аптеките ги има. Те не са с някаква много висока доза магнезий, но има и калий в тях и Б6, та зависи и на кого от какъв недостиг са му крампите.

# 656
  • Козлодуй
Магазина има ли карта за намаления или лоялни клиенти, някакво приложение?

# 657
Още не.

# 658
  • На изток от Ада
имаше приложение сега го няма.
Още не.

# 659
  • Русе
Още не.
По скоро - вече не.

Общи условия

Активация на акаунт