Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 100
  • 868
  •   1
Отговори
# 165
  • гр. София
Момичета,

Неовитро вече имат сайт!:  https://www.neovitro.bg/

Черешка може да го добави в първия пост, ако иска.

# 166
  • София
ЗЕТ как протича горе долу при д-р Сенкова? Имала съм при други лекари, но се чудех дали е различно при различните лекари>

# 167
Здравейте, момичета!

Надявам се скоро всяка от нас да гушка своето бебче!
Може ли да споделите дали сте правили вътрешна инсеминация при Д-р Сенкова и от коя се получиха нещата или премиахте към Ин витро.

Благодаря предварително!
Пожелавам ви 2 чертички Simple Smile

# 168
Момичета,

Неовитро вече имат сайт!:  https://www.neovitro.bg/

Черешка може да го добави в първия пост, ако иска.

Здравейте, мили момичета,
Дали някоя от вас може да ми даде телефона на д-р Сенкова? Много ще съм благодарна!

# 169
Привет мили момичета,
искам да споделя,  че "запознах" бебето с докторката😍
Няма такава емоция ...ревах цял ден, докато измисля, какво да им напиша и как да изразя благодарността си.
Върнах се година назад и си спомних трепетите,вълненията и емоциите с цялата си същност. Покрай раждането и гледането на човечето- бях в някакъв странен режим на съзнанието.
Мислих много за всички вас! Силно ви прегръщам и искам да ви дам сили и вяра! Пак се почувствах, като в къщи там. Липсват ми тия хора с цялата им грижа и позитивизъм. Дано успеят да задържат това. Безценно е! А всички вие сте късметлийки, щом сте попаднали там- вярвайте в това!

# 170
Привет мили момичета,
искам да споделя,  че "запознах" бебето с докторката😍
Няма такава емоция ...ревах цял ден, докато измисля, какво да им напиша и как да изразя благодарността си.
Върнах се година назад и си спомних трепетите,вълненията и емоциите с цялата си същност. Покрай раждането и гледането на човечето- бях в някакъв странен режим на съзнанието.
Мислих много за всички вас! Силно ви прегръщам и искам да ви дам сили и вяра! Пак се почувствах, като в къщи там. Липсват ми тия хора с цялата им грижа и позитивизъм. Дано успеят да задържат това. Безценно е! А всички вие сте късметлийки, щом сте попаднали там- вярвайте в това!

Здравейте, не се познаваме, но мисля, че ви видях в клиниката вчера, ако това, което разказвате, се е случило вчера? Бяхте там с мъжа си и бебето Sparkling Heart

Беше много умиляваща сцена и постоях настрани, за да може да се видите. Да си призная просълзихте ме и мен, но се сдържах, защото щеше да изглежда много странно отстрани някоя непозната да се разциври докато ви гледа. Бебчо беше голям сладур! Радвам ви се от сърце, че сте успели! Бъдете здрави!

# 171
Даа🙂
Ние бяхме...сещам се. В суматохата не разбраха, че ги чакате.
Ами да...много мило беше. Там се държах, но преди това, докато им писах послания се скъсах да рева. Не мога да си представя, какво е човек да работи това- създаване на животи😇
Как да им благодари човек!? То...няма думи за това!
Не само, че е станало, а и колко бяха мили и човечни през цялото време. До края си се следих при тях. От две клетки до човек 3,5 кг. го наблюдавахме...
Само съжалявам, че нямат и родилно😃 С тях и космонавт мога да стана!
Пожелавам ви тази емоция от все сърце момичета! Извинете, че спамя, но сега ми е момента,в който осъзнах някак си всичко...и ми стана мега емоционално. Единственото за което много,ама много съжалявам е че не ги открих по- рано...
Силно ви прегръщам и се моля за вас! 💙💙💙

# 172
  • София
Някой може ли да ми даде телефона на д-р Сенкова? Тя отговаря ли на Вайбър или Watsapp?

# 173
Някой може ли да ми даде телефона на д-р Сенкова? Тя отговаря ли на Вайбър или Watsapp?
Аглея, ще ти го напиша на съобщение и да, отговаря на Вайбър.

# 174
Здравейте, момичета!
Случайно днес до обяд някоя от вас да беше в МЦ? Че имаше 4 пункции и 2 инсеминации докато бях там.

# 175

Здравейте, момичета!
Случайно днес до обяд някоя от вас да беше в МЦ? Че имаше 4 пункции и 2 инсеминации докато бях там.

Дано са били успешни и скоро да ни се похвалят Simple Smile

# 176

Здравейте, момичета!

Дано са били успешни и скоро да ни се похвалят Simple Smile

Да! Дано! Стискам палци на всички 🍀🙏

# 177
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Не ми дава да редактирам първия пост, за да добавя сайта на клиниката Sad Аз не помня дали се включих да кажа какво стана при нас, тъй като последните месеци ми бяха тежки, имах здравословни проблеми и психически се бях сринала. В крайна сметка при нас не се стигна до трансфер, тъй като едничкото ни ембрионче (ИКСИ) се разви само до 4-ти ден. Имах още 3 яйцеклетки извадени - 2 незрели и една гранично зряла и нищо не стана с нея. Иначе това, което ми предложиха от клиниката, понеже не отговарям добре на стимулации и съм с НЯР, ще правим инвитро на естествен цикъл (живот и здраве). Успех желая, ако има момичета в пред или в стимулация, както и чакащи тест Heart

# 178
  • гр. София
Здравейте, момичета! Не ми дава да редактирам първия пост, за да добавя сайта на клиниката Sad Аз не помня дали се включих да кажа какво стана при нас, тъй като последните месеци ми бяха тежки, имах здравословни проблеми и психически се бях сринала. В крайна сметка при нас не се стигна до трансфер, тъй като едничкото ни ембрионче (ИКСИ) се разви само до 4-ти ден. Имах още 3 яйцеклетки извадени - 2 незрели и една гранично зряла и нищо не стана с нея. Иначе това, което ми предложиха от клиниката, понеже не отговарям добре на стимулации и съм с НЯР, ще правим инвитро на естествен цикъл (живот и здраве). Успех желая, ако има момичета в пред или в стимулация, както и чакащи тест Heart
Черешка, с НЯР, правихте ли стимулация? / чувала съм че така действат в Турция/. Колко ти е АМХ-то? Щото моето е много ниско и бях на естествен цикъл, от който имам перфектен бластоцид, но тази година все не можем да подновим опитите. Та питам, за да си сверя часовника и да настоявам и аз за стимулация извън фемарата....

# 179
  • Пловдив
Черешка, с НЯР, правихте ли стимулация? / чувала съм че така действат в Турция/. Колко ти е АМХ-то? Щото моето е много ниско и бях на естествен цикъл, от който имам перфектен бластоцид, но тази година все не можем да подновим опитите. Та питам, за да си сверя часовника и да настоявам и аз за стимулация извън фемарата....
petufin, миналата година по това време беше 0.89, правихме стимулация и то силна, сега чак ме е страх да видя за какво става въпрос. И антралните фоликули са ми малко, т.е. това АМХ е реално. Ако искаш ми пиши на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт