Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за цените на Neovitro?
Какви са мненията относно ваксинацията преди инвитро и има ли ваксинирани сред пациентите?
Какво представлява пункцията на яйчниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за цените на Neovitro?
-
Какви са мненията относно ваксинацията преди инвитро и има ли ваксинирани сред пациентите?
-
Какво представлява пункцията на яйчниците?
-
Какви са очакванията след процедурата на пункция?
-
Какво представлява процедурата на ембриотрансфер?
Казаха ми, че всеки момент, но...не идва и не идва този ПИД. Вие и съпругът ви може да сте с перфектен кариоип, но при деленето няма никакви гаранции как ще се подредят хромозомите на новосъздадения ембрион. Колкото по-напреднала е възрастта, толкова по-голям шанс за анеуплоидии. Ако слагате анеуплоидни ембриони, но не знаете, че е така, ще се насочите погрешно към съвсем друга първопричина ( имунология например). И аз съм за ПИД. В една американска група за ин витро подкрепа следя и чета - ще се учудите, ако видите при какъв висок брой изкарани яйцеклетки и видимо перфектни ембриони как окапват след ПИД като бройка ( в САЩ пидът е златен стандарт). Да, скъпо е, но не се слага на сляпо.