Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 087
  • 868
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Приемах FH PRO 3 месеца между двете стимулации. Аз имам антрални фоликули 3-4 на яйчник, но след стимулация Я са с лошо качество - някой без мембрани, една пропусна два сперматозоида. Разделихме ги 4/4 ИСКИ/класическо инвитро и оплождане се получи само при една от класическото, без да достигне стадии бластоцид. Имаме идеална спермограма.

# 496
И аз имах по три, четири. Еднакво реагирах на две различни стимулации. До трансфер, оцеляваше една. Не съм приемала добавки, но...42 г., пушачка с екстрата- отчайваща спермограма. Една яйцеклетка е нужна. И...късмет и време да се уцели. Да добавя, че детенце се получи от класическо инвитро, с икси нямахме резултат.При вас поне няма мъжки фактор. Сноуби- ти си млада! Имаш шансове и време. Шанталче, не знам за теб, но едва ли и ти си в моята ситуация. Казвам ви го, не за да се хваля, каква съм късметлийка, а да ви дам надежда, че става, въпреки много неща. Желая ви да е по- скоро, защото е много трудно психически. Дали ще е от трети или пети опит- не се отказвайте! Там нейде чака перфектното ви яйце! Прегръдка- силна!!!

# 497
Ванеса, много жалко. Стискам палци 4тата да е успешна и да не се налага инвитро.

Pink dreams, честито! Да ти е много здраво малкото човече ❤ при теб какъв беше проблемът за забременяване? Ние сме с неизяснен и много се чудя има ли смисъл да пробваме още веднъж инсе или направо да повдигна въпроса за инвитро…
И при нас беше неизяснен. Преди това имах мисед, няколко биохимични и проблемът беше след оплождането. Според мен и в тромбофилията ми. След стриктното следене на терапията от страна на д-р Сенкова стигнах до край. Тя по принцип искаше да изчакаме с инсето, казваше за инвитро абсурд, но аз настоях, защото двамата с мъжа ми гоним 40 год.

До колкото разбирам при вас проблемът е бил в имплантацията, така ли? Можеш ли да ми обясниш ин-витрото как помага на имплантацията? Според мен при нас проблемът е в качеството на яйцеклетките, защото никога не съм имала бременност, т.е. по пътя на логиката не се стига до имплантация. Д-р Стойчева беше изключително изчерпателна в обясненията си как ин-витрото помага в такива случаи, но за частта с имплантацията не ми е много ясно.

# 498
Благодаря за куража, Tirex!!!
Абсолютно си права, само 1я трябва да е ок и да стане на здраво бебенце 🥰
При нас до момента винаги икси са правили.. дано да пробваме и нармално оплаждане и да се получи 🍀🙏❤

[quote author=Tirex link=topic=1373249.msg46959240#msg46959240 date=1695103131]
И аз имах по три, четири. Еднакво реагирах на две различни стимулации. До трансфер, оцеляваше една. Не съм приемала добавки, но...42 г., пушачка с екстрата- отчайваща спермограма. Една яйцеклетка е нужна. И...късмет и време да се уцели. Да добавя, че детенце се получи от класическо инвитро, с икси нямахме резултат.При вас поне няма мъжки фактор. Сноуби- ти си млада! Имаш шансове и време. Шанталче, не знам за теб, но едва ли и ти си в моята ситуация. Казвам ви го, не за да се хваля, каква съм късметлийка, а да ви дам надежда, че става, въпреки много неща. Желая ви да е по- скоро, защото е много трудно психически. Дали ще е от трети или пети опит- не се отказвайте! Там нейде чака перфектното ви яйце! Прегръдка- силна!!!
[/quote]

# 499
Странно...обикновено ИКСИ май се налага при лош мъжки материал. Да, добре е да опитате и класическо. Все пак- природата си знае работата!

# 500
Мисля, че и из бях споделила че при нас от иксито нищо не ставаше, а тези от класическото ин-Витро се развиха добре всичките. Тези месеци ще стартираме трета стимулация! Стискайте палци този път да е нашия и да си имаме скоро бебче 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤ Успех на всички в борбата! Вярвайте, че и ние ще бъдем мами в най-скоро време!

# 501
И при нас на първия опит иксито се провали и единственият оцелял беше от класическо ( с БХ), но този гад ни подлъга и така на втория опит рискувахме ( 1 от 3, поне рискът беше малък). Този път само иксито оцеля, а този единият от класическото спря да се дели на 3 ден. Останаха двете иксита, които чакат месеци наред на леда и още едно икси от друг месец, което също е на леда. Така че едно с едно няма едно и също.

# 502
Здравейте, момичета. Който има желание може да се присъедини към фейсбук групата, която създадох "За д-р Ралица Сенкова с любов!" Там може да си обсъждате всичко, свързано с процедурите и не само! ❤️

# 503
Здравейте, момичета. Който има желание може да се присъедини към фейсбук групата, която създадох "За д-р Ралица Сенкова с любов!" Там може да си обсъждате всичко, свързано с процедурите и не само! ❤

Дайте ни линк, моля Simple Smile

# 504
Здравейте, момичета. Който има желание може да се присъедини към фейсбук групата, която създадох "За д-р Ралица Сенкова с любов!" Там може да си обсъждате всичко, свързано с процедурите и не само! ❤

Дайте ни линк, моля Simple Smile

https://m.facebook.com/groups/641107731442921/?ref=share Заповядайте 💛

# 505
Здравейте! Виждам, че в супердок и в сайта на неовитро за д-р Ралица Сенкова излиза, че няма часове от август насам. Знаете ли дали приема нови пациенти и какъв е начинът за записване на час?

# 506
  • София
Обадете се по телефона ще ви вмъкнат или в краен случай ще ви кажат кога излиза графика за следващия месец и кога да се обадите, за да запазите час.

# 507
  • София
Здравейте! Виждам, че в супердок и в сайта на неовитро за д-р Ралица Сенкова излиза, че няма часове от август насам. Знаете ли дали приема нови пациенти и какъв е начинът за записване на час?

В страницата им във фейса има информация как се записват нови пациенти. Има някаква промяна.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:10 от Аглея

# 508
Здравейте!Интересува се някоя от вас успяла ли е при др Сенкова с ДЯ от украинската банка?За колко време  се поллучават  и изобщо процедурата каква е?

# 509
Здравейте!Интересува се някоя от вас успяла ли е при др Сенкова с ДЯ от украинската банка?За колко време  се поллучават  и изобщо процедурата каква е?
Здравейте, може да зададете въпросът си във фейсбук групата, която създадох "За д-р Ралица Сенкова с любов!". Вероятно там повече момичета ще видят поста и ще пишат.

Общи условия

Активация на акаунт