Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 043
  • 868
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Според вас д-р Сенкова има ли успех с жени с ниско АМХ? Ако има успели нека споделят кое им е помогнало.

# 511
  • София
Здравейте,
ниското АМХ само по себе си не съм сигурна колко е проблемно. Във форума има доста жени с нисък АМХ и забременели сравнително бързо. Аз бях с 0,32 след операция от ендометриоза и по 2-3 антрални фоликула след операцията(преди нея по 7-8 ). Започнахме опити януари тази години, един спонтанен аборт имам от април и от май месец имам успешна бременност, и двете на естествен цикъл, въпреки че честно казано не гледаха много оптимистично, тъй като бяхме говорили вече няколко пъти за инсеминация и инвитро. Но всичко е доста комплексно и индивидуално за всеки случай предполагам.

# 512
Здравейте,
ниското АМХ само по себе си не съм сигурна колко е проблемно. Във форума има доста жени с нисък АМХ и забременели сравнително бързо. Аз бях с 0,32 след операция от ендометриоза и по 2-3 антрални фоликула след операцията(преди нея по 7-8 ). Започнахме опити януари тази години, един спонтанен аборт имам от април и от май месец имам успешна бременност, и двете на естествен цикъл, въпреки че честно казано не гледаха много оптимистично, тъй като бяхме говорили вече няколко пъти за инсеминация и инвитро. Но всичко е доста комплексно и индивидуално за всеки случай предполагам.

Хе,хеее! Господ и Сенкова с теб! Пу,пу! Прегръдка и леко!🫶🏻

# 513
  • София
Благодаря, пожелвам същото на всички ви!

# 514
Момичета, някоя знае ли колко се чака при Сенкова за ДЯ?

# 515
Здравейте, ще ми правят тест за проходимост на тръбите но не попитах как се казва за да проверя в ценовата листа, някоя от вас знае ли цена или под какво  наименование да го търся  Simple Smile

# 516
Здравейте, ще ми правят тест за проходимост на тръбите но не попитах как се казва за да проверя в ценовата листа, някоя от вас знае ли цена или под какво  наименование да го търся  Simple Smile

Мисля, че се води Хистеросонография (според ценоразписа е 320лв.). Аз си правих процедурата в Неовитро, но не помня цената, тъй като махахме и полип едновременно.
Минава леко и са много внимателни Simple Smile

# 517
Благодаря Blush

Мисля, че се води Хистеросонография (според ценоразписа е 320лв.). Аз си правих процедурата в Неовитро, но не помня цената, тъй като махахме и полип едновременно.
Минава леко и са много внимателни Simple Smile

# 518
Здравейте, имам малко глупав въпрос но се притеснявам. Пуснахме изследвания чийто резултати бяха готови още в петък, по спомен( бях много притеснена, беше ми първа консултация с реподуктивен) ииии мисля че ми казаха че др.Стойчева ще ми се обади в понеделник да поговорим за резултатите, ноо така и не ми звънна, случвало ли ви се е и как  се свързвате с лекаря в такъв случай, за пръв път нямам телефона на лекаря си и ми е леко объркано, да звъня ли на рецепция или да си изчакам да се сетят за мен Sweat Smile

# 519
  • София
Може да звъннете на рецепция или да изпратите имейл, за да ги подсетите.

# 520
Добре Благодаря, утре ще пращам резултати от прогестерон и ще ги подсетя и за предните Simple Smile
Може да звъннете на рецепция или да изпратите имейл, за да ги подсетите.

# 521
На мен най-често ми звънят в края на деня като приключат с всички прегледи. Често е след 18:00-18:30ч ,случвало се е и към 19:30 да ми звънят. Доста са заети и е възможно да забравят някой път. За да сте по- спокойна звъннете на рецепцията за да напомнят на докторката.

# 522
Winter, по-скоро е изключение да се обадят преди 18ч. Случвало се е и след 20ч. да ми се обадят.

# 523
Благодаря за информацията, явно наистина са много натоварени, ще ги изчакам ако ли не утре ще се свържа с тях.☺️

# 524
Мен липсата на връзка с лекаря много ме смущава. Има спешни случаи. Аз имах точно такъв - спонтанен аборт. Не я разбирам тази политика само лекарят да може да се свърже с пациента по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт