Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 042
  • 868
  •   1
Отговори
# 525
Честно казано и мен ме смущава, най малкото че днес направо си ме забравиха 😅 Явно утре аз ще звъня.

# 526
Така е, но в повечето случаи им се звъни за щяло и нещяло и те нямат време да се занимават. Аз няколко пъти съм звъняла на регистратура с молба да ме свържат с някой и винаги са ми помагали при въпроси или са ме свързвали с някой от екипа.

Твоят случай е различен, разбира се, но за съжаление няма как да отсеят такива.

Мен липсата на връзка с лекаря много ме смущава. Има спешни случаи. Аз имах точно такъв - спонтанен аборт. Не я разбирам тази политика само лекарят да може да се свърже с пациента по телефона.

# 527
Честно казано и мен ме смущава, най малкото че днес направо си ме забравиха 😅 Явно утре аз ще звъня.
И мен са ме забравяли. А се обадих с молба да ми прегледа резултат от ЧХГ и да ми даде инструкции дали и кога пак да го пусна. Доста важно според мен.
Звъня ми чак на другия ден, наистина 2 пъти, но аз не си бях чула телефона (пътувахме) и после не можах да върна обаждане…тоест останах си без консултация 😡

# 528

Пишете и на вайбър, там със сигурност ще отговори..

# 529
Нямам и номера, днес пратих мейл да и предадът да ми се обади, надявам се че до края на деня ще се свърже с мен, притеснено ми е за резултатите и това чакане не е много приятно.

Пишете и на вайбър, там със сигурност ще отговори..

# 530
  • София
На мен не ми се е случвало досега да не ми върнат обаждане... Даже преди половин час ми звъннаха да ми издърпат часът за преглед за неделя Grinning

# 531
Здравейте, доктор Сенкова изражда ли или само следи бременността

# 532
  • София
Със сигурност не изражда, а и за следе не съм много сигурна. Може би до 12г.с. само

# 533
Д-р Сенкова не изражда, но следи бременности до 36 г.с. 😊

# 534
Не изражда, но ми проследи цялата бременност. Много съжалявах, че трябваше да се доверя на друг лекар за това.

# 535
Не изражда, но ми проследи цялата бременност. Много съжалявах, че трябваше да се доверя на друг лекар за това.

Оххх! И аз така! Казах им да отварят и родилно! Много по- спокойна щях да се чувствам с тях. Реално- нямах проблем, но ми остана едно такова чувство...според д-р Сенкова състоянието ми предполагаше безпроблемно естествено раждане, но докторката, която израждаше категорично ме натисна за секцио,предвид възраст и инвитро бебе. Всичко мина ок, но ми е чоглаво, че дори не водихме диалог. Вероятно е права но ...в мен остана неприятно чувство и споменът, че Сенкова ми вярваше и би опитала.

# 536
Момичета... Включвам се при вас.... С мъжо искахме декември да минем първичен преглед при Сенкова, но той замина на курс, ще си дойде за празниците и после ще е в Бг отново средата на февруари... Според вас имам ли шанс след празниците да се обадя и да успея да се вредя за февруари? Една много любезна дама по телефона ми каза, че ще ни предвиди, но все пак да съм се обадила първите работни дни на януари...

# 537
По принцип след средата на всеки всеки пускат графиците за следващия месец. Не съм сигурна обаче как седят нещата за първичен преглед. Обадете се след Нова година и те ще ви кажат за кога ще можете да запишете час.

Аз да споделя че мина моята трета стимулация и на пункцията - извадихме 11 яйцеклетки. В крайна сметка имаме 5 ембриончета и ги замразихме, като не всички са топ качество, но няколко от тях са много добре според ембриолозите. Сега ще си почина няколко месеца и живот и здраве догодина ще правим хистероскопия и ако всичко е наред Зет. Стискайте палци този път да се получат нещата ❤ Желая ви светли празници и дано всички, които сме в очакване на чудото скоро да гушкаме нашите така мечтани бебчета!

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 11:07 от Didi Y

# 538
По принцип след средата на всеки всеки пускат графиците за следващия месец. Не съм сигурна обаче как седят нещата за първичен преглед. Обадете се след Нова година и те ще ви кажат за кога ще можете да запишете час.

Аз да споделя че мина моята трета стимулация и на пункцията - извадихме 11 яйцеклетки от които замразихме 5, като не всички са топ качество, но няколко от тях са много добре според ембриолозите. Сега ще си почина няколко месеца и живот и здраве догодина ще правим хистероскопия и ако всичко е наред Зет. Стискайте палци този път да се получат нещата ❤ Желая ви светли празници и дано всички, които сме в очакване на чудото скоро да гушкаме нашите така мечтани бебчета!

Диди, шампион си мила! Браво! Яйцеклетки или ембриони замразихте?
Силно стискам палци!!!

# 539
Tireх замразихме 5 ембриончета. Моя грешка, поправих си коментара. 🥰🫶🏼

Общи условия

Активация на акаунт