Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 126
  • 868
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Пиша, защото тук видях, че се споменава някаква лаборатория checkpoint. Някой ходил ли е там наскоро? Наистина ли взимат кръв от пръстта и резултата е готов за 15 мин. Тоест мога да си го взема по-късно. За вирусология става дума. Чудя се дали работят събота и неделя?
Не работят събота и неделя. Ние с мъжа ми ходихме там и двата пъти за вирусологията. Много е бързо и беше само срещу 20 лв, на фона на 80, които ми искаха в Габрово..

# 631
Здравейте! Пиша, защото тук видях, че се споменава някаква лаборатория checkpoint. Някой ходил ли е там наскоро? Наистина ли взимат кръв от пръста и резултата е готов за 15 мин. Тоест мога да си го взема по-късно. За вирусология става дума. Чудя се дали работят събота и неделя?
Не работят събота и неделя. Ние с мъжа ми ходихме там и двата пъти за вирусологията. Много е бързо и беше само срещу 20 лв, на фона на 80, които ми искаха в Габрово..

Дали правилно съм разбрала? Вземат кръв от пръста?

# 632
Момичета, някоя знае ли от първа ръка дали днес Неовитро работят? Трябва да си запиша час за утре, но засега не вдигат телефона.

# 633
Не работят, там са само ако имат процедури. Утре сутринта се обадете.
Момичета, някоя знае ли от първа ръка дали днес Неовитро работят? Трябва да си запиша час за утре, но засега не вдигат телефона.

# 634
Не работят, там са само ако имат процедури. Утре сутринта се обадете.
Благодаря ти. Да, зная, че само ако имат процедури са там. Просто се чудех имат ли днес. Но не вдигат така или иначе, така че вероятно нямат. Ще опитам утре Simple Smile

# 635
Момичета, сега ще задам странен въпрос - клинична лаборатория и микробиология е обща с Неоклиник, нали така? Ако трябва да ми вземат кръв - отивам в Неоклиник, не е Неовитро?
Извинявайте, знам, че не е за тук този въпрос, но съм сигурна, че ще знаете Simple Smile

# 636
Момичета, сега ще задам странен въпрос - клинична лаборатория и микробиология е обща с Неоклиник, нали така? Ако трябва да ми вземат кръв - отивам в Неоклиник, не е Неовитро?
Извинявайте, знам, че не е за тук този въпрос, но съм сигурна, че ще знаете Simple Smile
Когато от Неовитро ти назначават кръвни изследвания, отиваш при мед. сестрите на Неовитро и там ти взимат кръв. Те са на горен етаж от АГ кабинетите (но са си към Неовитро). Докторката, която ти назначи изследванията, ще ти обясни.
Когато ти правят цитонамазка, микробиология, го прави докторката при прегледа и сами носят материалите за анализ, където е нужно.

# 637
  • София

пуснете им съобщение през facebook->messenger, аз така правя ако се налага в неделя да запазвам час

# 638

пуснете им съобщение през facebook->messenger, аз така правя ако се налага в неделя да запазвам час

Благодаря, Шантал ❤ И това направих (преди съм писала на месинджър през уикенди и са отговаряли), но сега и там не отговориха.
Важно ми беше да запиша час за утре, защото ако всичко е наред, ще стартираме стимулация за инвитро и трябва точно на 2-ри ден да е прегледът в случая. Но ми остава да звънна утре рано сутринта - ако успеят все пак да ме вместят.

# 639
А момичета, има ли на кого да се даде този фийдбек относно достъпността и записването на ад-хок часове ? Знам, че и те са хора, не могат да са на работа 24/7, но си мисля, че споделянето на фийдбек би трябвало да им поногне да се организират малко по-добре, пък било и от рецепция да има някой дежурен просто с телефон за уикенда, в случай на запитвания, часове и т.н.

# 640
Напиши им един мейл с оплаквания. Имат на сайта.

# 641
Аз по-скоро мисля, че днешната ситуация е изключение или поне досега не ми се беше случвало за вече почти 1 година в клиниката.
Както се спомена назад - смениха се момичета на рецепция, има повече доктори, доста повече пациенти. Бих проявила разбиране ако не е системен проблем Simple Smile

# 642
Здравейте! Пиша, защото тук видях, че се споменава някаква лаборатория checkpoint. Някой ходил ли е там наскоро? Наистина ли взимат кръв от пръста и резултата е готов за 15 мин. Тоест мога да си го взема по-късно. За вирусология става дума. Чудя се дали работят събота и неделя?

Дали правилно съм разбрала? Вземат кръв от пръста?
Да.

# 643
Здравейте, момичета! Къде се намира МЦ на този лекар и какъв е редът на записване при нея?

# 644
Това е сайта им, там пише адреса https://neovitro.bg/ Намират се в клиника Neo clinic . Обаждате се по телефона, след което ще ви изпратят да попълните един въпросник, който да им върнете обратно и в близките 2-3 седмици ви се обаждат за час. Оставям ви и ФБ страницата: https://www.facebook.com/neovitrobg
Имаме и затворена група , ако искате да се присъедините: https://www.facebook.com/groups/641107731442921/?ref=share_group_link

Здравейте, момичета! Къде се намира МЦ на този лекар и какъв е редът на записване при нея?

Общи условия

Активация на акаунт