💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 952
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 420
Хахахахаха велико!

В момента, в който си помислиш, че вече няма накъде и пътят към вкъщи Мани я зове, продукцията чула, недочула, смени правилата, и хоп, Манка отново в играта. В резиденция, стопанство, а сега и на реката, Манка е посипана с позлата. За нея правилата не важат, не един и двама асистенти около нея все кръжат. Краченцето й втора седмица много я боли, не може тя да участва в игри! Никой нищо не смее да й каже, че веднага, с думи тя ще го размаже! Такава е на МанитУ хавата, безценна е, и много важна за играта!😊🤭😂

# 421
  • Sofia

п.п. В анкетата не гласувах,защото,по стечението на обстоятелствата,знам резултата.

В скрит текст ще напишете ли кой печели капитанската битка днес?

Спойлер:
/ако се коментира,нека да е в скрит текст/
Скрит текст:
Скрит текст:
Елизабет печели.
Милена отпада първа.След нея-Калоян.Той три пъти се изпуска,а Елизабет нито веднъж.

Продукцията лъже като дърта циганка, ама чак пък за дъжда да са излъгали...

Снимките започнаха на 14 юни. 4 седмици дотук Х 5 дни = 20, т. е. 4 юли. Днес започва нова седмица, т. е. от 5 юли.
Снимките с дъжда от вчера бяха на 3-ти юли,капитанската-на 4-ти.Wink

Снощи ми направи впечатление,че Елизабет каза на Андрей,че Габи я е предупредила за Красима.Аз защо бях останала с впечатление,че точно обратното се случваше... Thinking

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 13:59 от avi10

# 422
Всъщност, само на хартия са задружно племе Шампионите в момента. На първия съвет ще им лъснат и на тях дупетата. Интересно ще ми е да ги видя на съвет, но силно се надявам да не е тази седмица.

# 423
  • София
Аз се улавям,че опитвам да се движа с елегантната стъпка-засилка на Мани.Искам я на гифче.
Инак доста неприемливо беше решението-помогнете на Мани.Има условие-всички да минат стената.Мани като не може,ей така от кумова срама едни 5 минути наказание.То оставаше после да финишират първи.
Очаквам водолази да закачат на кукичката на Мани един шаран.
Виждам много питанки защо Туджаров не е капитан.Ами той обясни.Светата троица още таеше надежда,че Милена е свободен електрон.Вече това не е така.Не знам обаче дали отчитат факта за вероятна номинация на Мани-в този случай си игърмяха последен патрон за техен капитан.
Инак довечера знам кой ще победи-по стечение на обстоятелствата Simple Smile

# 424
...
Снощи ми направи впечатление,че Елизабет каза на Андрей,че Габи я е предупредила за Красима.Аз защо бях останала с впечатление,че точно обратното се случваше... Thinking
За първи път се показа негативно отношение от двете към Красима в стопанството, когато Габриела недоволстваше, че не можела да се включи в домакинството и месенето на питка. Сякаш ако много е искала, някой ще я спре. Тогава Елизабет за първи път показа, че не харесва Красима. Но реално нещата, които ги говорят ние не ги виждаме. Аз Красима я виждам като по-контактна /не само с мъжете/, по-находчива, по-нагаждаща се. Това не са лоши качества. Не я виждам да флиртува, а просто да си комуникира по-свободно /както и трябва да е, когато ти е приятно да си с един човек/. Красима е усетила, че не са "една порода" с Елизабет и затова е намалила комуникацията си с нея. А Елизабет открито не я харесва и във всяко нещо търси конспирация.

# 425
Аз се улавям,че опитвам да се движа с елегантната стъпка-засилка на Мани.Искам я на гифче.
Инак доста неприемливо беше решението-помогнете на Мани.Има условие-всички да минат стената.Мани като не може,ей така от кумова срама едни 5 минути наказание.То оставаше после да финишират първи.
Очаквам водолази да закачат на кукичката на Мани един шаран.
Виждам много питанки защо Туджаров не е капитан.Ами той обясни.Светата троица още таеше надежда,че Милена е свободен електрон.Вече това не е така.Не знам обаче дали отчитат факта за вероятна номинация на Мани-в този случай си игърмяха последен патрон за техен капитан.
Инак довечера знам кой ще победи-по стечение на обстоятелствата Simple Smile
Да, за стената на Мани трябваще да има наказание във вид на време и според мен.
НО Правилата са каквито Продукцията реши...

# 426
  • София
Слабичък епизод, но ми хареса как завърши, с бойците на реката, време им беше. Приключенците за първи път на стопанството, а бойците на реката също сефте, 5 седмици след старта. Напълно заслужена и убедителна победа на Жълтите! Но отново и отново. Няма ясни правила, всеки си прави каквото си поиска по терена. Пълен хаос настана по едно време. Не може така, просто не може... 😞
Мани не желая да я коментирам, те за това и я държат, защото знаят, че хората ще изпишат после хиляди мнения за нея. Толкова бездарно същество не заслужава такова внимание. Браво за страхотните скоропоговорки на Смайли и Илит. Темите тук в Бг мама по традиция са по-интересни от форматите на които са посветени. 🙂

Много се радвам и че Юлиян ще участва в Максимал. Имах този спойлер отдавна, но докато не го видях сега преди малко винаги си имах съмнения...

Гласувах за Елизабет, заради професионалните и умения, но ще е много оспорвано с Милена. 55 на 45 за една от двете, толкова са ми близко нещата. Калоян няма никакъв шанс конкретно в тази игра.

Бе ми неприятно и чак неудобно да гледам реакциите на Елена след края на играта и после в резиденцията. Тази жена има сериозни психологически проблеми.

# 427
😄😄😄😄
Оправихте ми деня!
Така не съм се смяла скоро!
А и Юлката се мерна!

# 428
Реално с непрекъснато носене/бутане/тикане/дърпане на Мани по трасето Продукцията ощетяват другите две племена много повече, отколкото Шампионите при прочутия и невиждан "Наденица гейт"

# 429
# 430
https://
Всъщност, само на хартия са задружно племе Шампионите в момента. На първия съвет ще им лъснат и на тях дупетата. Интересно ще ми е да ги видя на съвет, но силно се надявам да не е тази седмица.
Напротив,много са сплотени дори и се вижда,че там нито скандали има,нито групички.Само една Красима дразни останалите,но тя ще ходи на номинация,затова при Шампионите драми няма.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 15:27 от Не се сърди, човече

# 431
Само на мен ли ми се стори, че нещо не беше наред със стената на бойците, по която плъзгаха топчето? Изглеждаше сякаш няма дупки, а всичко е некадърно боядисано.

# 432
  • София
Всички коментират лошото оцветяване на стената с дупките на Бойците, а на мен ми направи впечатление кофти захващане на механизмите на въжетата при Приключенците. По едно време въжето на Туджаров висше свободно, а средната част, която носеше топчето, не помръдваше да увисне надолу.

Не съзирам обаче манипулация, този път май е обикновена некадърност.

# 433
  • Испания
Мой въпрос, останал без отговор. Само въртене на очи.

Друг въпрос /не мой/ останал без отговор.

# 434
Всички коментират лошото оцветяване на стената с дупките на Бойците, а на мен ми направи впечатление кофти захващане на механизмите на въжетата при Приключенците. По едно време въжето на Туджаров висше свободно, а средната част, която носеше топчето, не помръдваше да увисне надолу.
Не съзирам обаче манипулация, този път май е обикновена некадърност.
До колкото съм чел дискусии в американски и австралийски форуми за конструкцията в такъв тип игра има една особеност, която масово се обсъждаше. В Американския вариант въжетата, който контролират поставката с "раменете" ( двете въжета, който я държат ) са една идея по-дебели и са прекарани през допълнителна двойка макари. И в резултат се получава по-плавно и финно контролирано движение при нея. Австралийската конструкция е като нашата - с една дебелина на въжето. Отделно настрана остава въпрос колко кадърно е направена.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:06 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт