💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 880
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 915
Мани беше с очилата и не е минавала по трасето.

# 916
  • София
Това важеше само за жълтите, защото са по-малко.

# 917
  • Където морето целува небето...
Мани беше с очилата и не е минавала по трасето.
Жълтите са с човек по-малко, затова някой и минаваше и редеше. Идеята е, че не е можело да се сменят.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 09:29 от Mamma Suzanna

# 918
  • Sofia
Ясно, проспала съм обясненията. При това положение, жълтите бяха предварително обречени. Изненадана съм от неспособността на Елизабет да давя ясни инструкции и команди. Та тя е треньор все пак, как ще извлече максимума от подопечните си, как ще ги мотивира и стимулира да дадат максимума, идея си нямам. Има хиляди примери, че не от всеки добър състезател става добър треньор. Прекалено е млада и още зелена. Доста противоречива личност, която много държи да е харесвана, но не знае как да го постигне.
Аз съм изумена от Соня, мълча, мълча и накрая не се сдържа - завършен интригант и лицемер.

# 919
  • London
Ясно, проспала съм обясненията. При това положение, жълтите бяха предварително обречени. Изненадана съм от неспособността на Елизабет да давя ясни инструкции и команди. Та тя е треньор все пак, как ще извлече максимума от подопечните си, как ще ги мотивира и стимулира да дадат максимума, идея си нямам. Има хиляди примери, че не от всеки добър състезател става добър треньор. Прекалено е млада и още зелена. Доста противоречива личност, която много държи да е харесвана, но не знае как да го постигне.
Аз съм изумена от Соня, мълча, мълча и накрая не се сдържа - завършен интригант и лицемер.

Точно, че е особена  и противоречива ми допада.

Днес според мен, ако изгубят червените ще бъдат адски скучни следващите два епизода, а и понеделнишкия. Мани  и битка е досада за зрителя.... според мен по-рационално е да й измислят някакви крампи, контузии и да си ходи служебно. Иначе губим от итрига и интересни състезания тези дни.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 09:59 от La Catrala

# 920
Значи Елизабет половин сезон набива на всички, че е мъничка, дребничка и джудже, а сега е сърдита, че са се съобрализи с мнението й. И не, Красима не я набута на пъзела, а тя се предложи. И ако не е искала да се предага, съжалявам, но така излезе. Ако си имала претенции да си казала, защото като си мъничка и дребничка, не значи, че и мислите ти се четат. Иначе за това да не всява смут в племето съм съгласна. Съгласна съм, че постъпи достойно и се предложи за номинация. И все пак да не забравяме, поне аз на моменти забравям, че Елизабет е на 21 години.

Приятно съм изненадана от Симеон. В началото изобщо не го харесвах на плажа на отшелника. Обаче откакто е в племе ми става все по-приятен за гледане. Даже и като мъж започнах да го заглеждам, но Борис все още ми е топ.

Бойците с техните интриги нещо не ме радват. Приключенците и те с Поли и Полин и инстаграм дрънканицте им също не са ОК, но поне в игра са по-силни.

# 921
А аз друго се чудя - каква щеше да бъде гледката, ако Елизабет и компания трябваше да пренасят Братоев през трасето Simple Smile

И как щяха да се справят Братоев и Елизабет, ако бяха заедно в четворката, която пренася. Smile

# 922
  • SF
Хора, много хейт, много нещо. Да не стигаме нивото на Мани, викам. 😉
Аз чисто теоретично да попитам, ако човек не притежава необходимата логична мисъл,  за да реши пъзел, това прави ли го автоматично тъп? Защото по тази логика 90% от участниците са тъпи, начело с Братоев и Бобката. Всеки притежава силни и слаби страни, но слабите не го засилват в категорията "тъпак".

Много ми харесва целият ти пост, но понеже питаш, ще ти кажа какво мисля аз. Това не го прави тъп. Но неправилната самопреценка и прецакването на стратегията за цялата игра, го прави несъобразителен. Може да изберем много по-цивилизовани думички вместо "тъп".
Братоев много точно си преценяваше къде става и къде не - да се сваля нещо от високо, да се вдига, да се цели, да преплува - да. За висене и скорост си знаеше, че не става.
Докато Елизабет, видя какво да прави: "Аз съм ги редила тези кубчета!". Не ги е редила.
Тези кубчета са като фокус, който веднъж разкрит, вече знаете как става. И не, не се забравя. Всеки път, когато го видите, се подсещате какъв му е принципът и къде е скрита "магията".

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:21 от Esmee

# 923
За мен хора без логическа мисъл не са особено умни. А като добавим липсата на съобразителност, на адекватна самооценка и оценка на ситуацията - такива хора са си глупави и ограничени. Но не виня играчите, защото и навън повечето хора са такива.

# 924
  • Варна
Ако Андрей беше на кубовете, кой щеше да ги мъкне останалите? Или Красима? Как изобщо сравнявате Андрей и Красима с Елизабет? Чисто за физическа сила говоря.

Именно, невъзможно е. Но както виждаме Елизабет желае да се доказва и нагнетява атмосферата.

Интересно защо всички изключват Елена.

Елена не е като Красима ( в силовите битки), но е по- добра от Елизабет. На играта с макарите най- много въртяха Красима, следвана от Елена и Габриела. Елизабет се опита, но бързо поиска смяна. Силовите игри не са нейното нещо, но пък е добра в друг вид битки. На мнение съм, че човек трябва да осъзнава реалните си способности.
В тази конкретна битка нямаше подходяща позиция за Елизабет освен на пъзела. Simple Smile

# 925
  • London
За мен хора без логическа мисъл не са особено умни. А като добавим липсата на съобразителност, на адекватна самооценка и оценка на ситуацията - такива хора са си глупави и ограничени. Но не виня играчите, защото и навън повечето хора са такива.
Звучиш като Поли ще ме прощаваш.

# 926
Липсата на логическо мислене не прави човек тъп, съгласен съм.
Шампионите нямаха много опции в играта вчера в интерес на истината. Трима мъже и три жени. Ясно е, че мъжете ще са на носилката и един от тях ще е и на кубчетата. От трите жени за носилката Бамби определено е най-добрата опция. И остават Елизабет и Елена. Предвид ръстта на Елизабет на нея щеше да и е по-трудно да носи, защото често е напълно възможно при лош баланс на носилката да поема по-голяма тежест от останалите носачи. Така че, като цяло се разпределиха оптимално. И се справиха добре по трасето. Вече на кубчетата - Елизабет беше много безпомощна, почти съм сигурен, че и Елена не би се справила много по-добре.

# 927
  • SF
Силовите игри не са нейното нещо, но пък е добра в друг вид битки. На мнение съм, че човек трябва да осъзнава реалните си способности.
В тази конкретна битка нямаше подходяща позиция за Елизабет освен на пъзела. Simple Smile

Но в позицията на играча със завързаните очи.

# 928
Скрит текст:
Силовите игри не са нейното нещо, но пък е добра в друг вид битки. На мнение съм, че човек трябва да осъзнава реалните си способности.
Но в позицията на играча със завързаните очи.
Ако можеше да е в тази позиция - да. Но не можеше.

# 929
елизабет трябваше да е с вързани очи и играчите да са с разменени роли.

Общи условия

Активация на акаунт