💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 735
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз залагам, че Мани утре, ще се спаси и наградата й няма да е само 50 гроша, ами и имунитет 😅

# 1 171
Ако игрите имат огледален образ , то това сме ние!
А дано Неделчо сътвори нещо от нашите писания 😆
Не обичам да пиша за това, което виждам на момента, а и ми е ясно, че не е точно това, което виждам и чувам.И прав е Тупарев(че може да срине и въздигне някой за секунди)
От една реплика на Андрей, 4-5девойки по-назад си разпраха ризите, а от номинациите на Соня(дето още вчера каза, че отива срещу Мани и добре й се получи ,де) , други толкова избълваха повече змии и гущери от нея.
Ами така де ,гледаме си се от екрана и май не  се харесваме много.(Моля , да ме извините , не искам да засегна никого)
А между другото , коза се води редом, не отпред, за да си мисли,че посоката  си е избрала сама..Ама нищо Поли  ще се научи.
Това с Красима (дано да е добре) малко ала Братоев ми дойде.
Няма да е честно друг да отиде вместо нея.
И затова май ще са 3.Иначе го отнася Елена, че "мъжете са ни кът".

# 1 172
Аз залагам, че Мани утре, ще се спаси и наградата й няма да е само 50 гроша, ами и имунитет 😅
И аз мисля, че Мани ще се спаси. Имам такова предчувствие, но нека да видим.

# 1 173
Принципно за контузията на Бамби.
Липсата на четвърти играч пряко ощетява останалите трима играчи в битката за спасение от елиминация. Добавянето на нов играч към тези четирима на мястото на контузения е нечестно спрямо новия играч.

Нормално в спорта има два изхода - или се отлага мача или се присъжда служебна загуба, ако отлагането е невъзможно.

Елена не е виновна, че Красима е контузена, за да ходи тя на нейно място.
Интересно ми е как ще разрешат ситуацията от Продукцията.

# 1 174
На практика Калоян е голям камък за племето в игри с плуване.
Но решиха Соня да вади кестените от огъня, което може да ги остави без нея, но пък с Калоян за престоящите им битки. Гледано отстрани - много лошо решение на Бойците.
Напълно споделям.
Номинацията на Неделчо е в стил "На Стоянов гръб и сто Манита са малко" 😂, но като се има предвид, че той отдавна играе индивидуално, това можеше да се очаква. Все пак него винаги го боли кръста, когато има нещо да се носи или дърпа в игрите, та Мани е зачислена на Стоянчо.
За играта с плочките - не виждам защо Красима да не може да участва. Там се стъпва бавно и внимателно, тъкмо да не натоварва много крака. И да, аз също мисля, че Мани може и да се спаси при тази игра.

# 1 175
  • London
Принципно за контузията на Бамби.
Липсата на четвърти играч пряко ощетява останалите трима играчи в битката за спасение от елиминация. Добавянето на нов играч към тези четирима на мястото на контузения е нечестно спрямо новия играч.

Нормално в спорта има два изхода - или се отлага мача или се присъжда служебна загуба, ако отлагането е невъзможно.

Елена не е виновна, че Красима е контузена, за да ходи тя на нейно място.
Интересно ми е как ще разрешат ситуациата от Продукцията.
Според мен Красима трябва да е служебно номинирана за следващата седмица като й мине крака. Изобщо не е редно да пропускаш номинация сякаш не си я получил....редно е само да се отложи.

# 1 176
Мани ще се спаси първа. Елизабет и Соня на елиминации, като Соня ще посети Мартин, а  Красима директно ще си ходи.
Това е моето предположение
 за утре.
Как ще изтърват Манка? Гвоздеят на сезон 3 с работно заглавие " носят ме мамо, влачат ме"

# 1 177
Според мен би било редно да пратят Красима директно на номинации следващата седмица, ако сега й се разминат.
А в тази игра дето ще я играят всеки може да спечели, ако е със здрави нерви.
Почвам да се чудя коя има по-железни нерви от 4те. Може би Соня или Елена.

# 1 178
Здравейте, от миналата година ви следя и най-накрая си направих профил за да се включа в темата.
Според мен цялата интрига при бойците я направи Неделчо и днес триото Мани Неделчо и Кремена гласуваха много стратигически. Целта им беше да са Соня и Морунов на елиминации като се надяваха Морунов да гласува против Соня, на която и излязоха криви сметките. От племето най ми е жал за Стоян, който с голямо желание играе игрите. Между другото сивия кардинал там ми се струва точно Морунов, но ще видим за напред.

Жалко ако Красима отпадне така нелепо, тя ми е фаворит от жените.

# 1 179
Деби ...това което четеш е което казваме още няколко човека по-горе. Изненадвам се, че хора говорят за 4 ти човек четейки това....и после се смеят на Елизабет, че нямала логика. Ех, ех ....
Аз на Елизабет не съм се смяла Simple Smile ..
Ако играят трима, не мога да си обясня това изречение, написано в сайта: "Кой ще се спаси и кои две дами ще стигнат до елиминационна битка?", не знам как може да се спаси един и след това да има елиминационна битка, след като две отпадат? Или аз съм тъпа и не виждам логика или този, който е писал статията е писал много объркващо.
За това пък Смайли е извадила думите на Ралица и мисля, че ясно се разбира Simple Smile

# 1 180
Може би Красима ще реши да участва. Все пак тя се предложи за номинацията и искаше да отиде. Ако са казали каква ще е битката, може да е преценила, че ще се справи.
Андрей ме изумява все повече. В началото не го харесах, дори незнам защо, просто чувство. Започнах да го харесвам последствие, а сега ми се срина малко с тези изказвания. Не мога да преценя, злоба ли е или игра.

# 1 181
  • London
Мани си отива тази седмица, беше какво беше ....знаят, че би изглеждало хипер нагласено да продължи напред.

# 1 182
Досега номиниран контузен играч винаги е участвал в елиминационна. Ако сега не се включи Красима, явно е контузия по сценарий тип "Братоев".

Калоян има маниерите на миналогодишния Александър.

# 1 183
Бенгюн, тя Ралица кога е говорила за Острова и шанса за него на Елиминация? Това е тайна и се чува чак като си елиминиран.....ама много ме изненадвате ей.
БенГън Simple Smile
Може би не съм се изразил добре.
Имах предвид, че утре ще имаме директно отпаднал играч след Битката за спасение от Елиминация. И този играч няма да се срещне с Мартин, а директно си отива у дома без допълнителен шанс.

Т.е. утре двама ще отпаднат от играта - Един след Битката за спасение от Елиминация и втори след Елиминация. Като отпадналия в битката за Елиминация отива на плажа на отшелника.

Когато Симеон загуби играта с войника,  водещите казаха,  че всеки заслужавал втори шанс.Не,  че ще се учудя ако изобщо не се сетят какво са говорили и сега обърнат палачинката.

# 1 184
  • София
Браво на приключенците! Поредна тяхна победа. Супер. 🙂
Най-бърз на висящите стени над басейна бе Стратимир, на плуване никой. Много смешен Димо с несебърския Майкъл Фелпс по адрес на Неделчо. Неделчо има ужасен стил (то това не е и стил) и на връщане му падна много темпото. Един що годе приличен плувец ще го отвее, ама сред тези ''плувци'' в този сезон се отличава определено.
От жените браво на Поли и Соня. И разбира се на Милена на пъзела. Мани трагедията и на пъзел е тотал щета. Добре, че бе Неделчо та да нареди отстрани плочките, че и там нямаше да се сети какво да прави ако бе оставена сама.

Гледах промото.
Мани е най-некадърния играч в историята на ИВ и истински срам за продукцията, но имам неприятното усещане, че утре може и да спечели играта с плочките, защото работата и е свързана с ръцете и това да е прецизна. Не случайно са и дали точно тази игра. Единствената възможна игра на която има някакъв шанс. Но надеждата ми е все пак Елизабет, да я победи, дано. Соня за мен ще е последна на плочките.

Според мен Красима просто няма да отиде на дуел. Нали доктора и е забранил, то е ясно даже. Но няма да е справедливо друг да отиде вместо нея. Такъв гаф досега не е имало и едва ли ще се изложат да изпратят Елена. Така че ще са си три. Ако изпратят Елена ще е ново дъно на продукцията.
А за да е справедливо, то Красима трябва да е автоматично едната номинирана при следващ племенен съвет, а рано или късно ще има такъв. Както виждаме племената са доста равностойни и е абсурдно само едно племе да оцелява докрай без да ходи на съвет. Но няма смисъл да разсъждавам и прогнозирам, утре ще се види. А и в случая не ме вълнува особено. Държа единствено Мани да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт