Кафеникаво зацапване в ранна бременност

• 75 891
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте дами,
При последна менструация на 24.09, и очаквана такава вчера, получих леко кървене, което до края на деня спря, а днес няма съвсем нищо. По принцип имам обилна менструация и за ден и половина вече трябваше да е страшно. Правим опити, но кога е удачно да направя тест? Вече съм 30 дни след последна менструация.
Зависи на колко дни обичайно ви идва цикъла. Ако сега вече е трябвало да дойде, може вече и тест да се направи. Ако пък цикълът е обичайно средно на 34 дни да кажем, изчакайте още няколко дни и тогава правете тест.

# 181
Здравейте дами,
При последна менструация на 24.09, и очаквана такава вчера, получих леко кървене, което до края на деня спря, а днес няма съвсем нищо. По принцип имам обилна менструация и за ден и половина вече трябваше да е страшно. Правим опити, но кога е удачно да направя тест? Вече съм 30 дни след последна менструация.
Зависи на колко дни обичайно ви идва цикъла. Ако сега вече е трябвало да дойде, може вече и тест да се направи. Ако пък цикълът е обичайно средно на 34 дни да кажем, изчакайте още няколко дни и тогава правете тест.
Обикновено е на 28 дни. Просто се чудя дали отчита реално толкова рано..

# 182
Отчита, да

# 183
Здравейте!Имам следния проблем. Последния цикъл ми беше началото на октомври и бих казала че ми зацапа само няколко дни.От тогава чак днес получих бледо розово зацапване като ида до тоалетна.Имам страшни болки ниско долу в корема и кръста и гърдите са ми подути
Правих няколко теста но отрицателни!

# 184
Отидете на лекар

# 185
Здравейте дами,
Имам нужда от малко мнение и опит, защото този месец цикълът ми се държи много странно.
Аз съм с много точен цикъл (от 26 до 29 дена, спрямо овулацията, винаги 15 дни лутеална фаза) и обикновено при мен менструацията започва рязко — първо леко прокапване, а после в рамките на час-два става обилно и червено, със стандартните болки.
Този месец обаче е различно.
На 25-ти ден от цикъла започна леко кафеникаво/розово зацапване. Повече от ден вече продължава да е много леко, като се появява на моменти, а понякога при избърсване няма абсолютно нищо.
Имам болки като преди цикъл, но нищо силно, само леки ръчкания в кръстта.
Правим опити за бебе от около 8 месеца, до сега неуспешни.
Овулацията този месец не съм я следила и не знам точно кога е била. Реших да си дам малко почивка. Овулацията миналия месец беше по-рано, но този месец не съм сигурна.
Притеснява ме, че цикълът ми никога не се е „влачил“ така и никога не е оставал толкова лек.
Не знам дали това е начало на цикъл или изобщо има ли шанс да е зацапване от имплантация.
Моля, ако някой е имал подобно зацапване – розово, леко, на вълни, без да се развива в цикъл – да сподели как се е развило.
Кога според вас е най-подходящо да направя тест? Дали изобщо е нещо притеснително?
Имали ли сте подобни симптоми преди положителен тест или преди цикъл?
Възможно ли е имплантацията да се прояви чак на 25–26 ден?
Благодаря предварително на всички, които ще отговорят.

# 186
Здравейте,
Последната менструация беше на 19.11.2025 г., като следващата трябваше да бъде на 19.12.2025 г., но не се появи. На 20 декември направих тест и беше отрицателен. След това, на 22 и 24 декември, имах леко зацапване с кафяво течение и после спря. На 28 направих нов тест и беше положителен. За всеки случай направих още два теста на следващия ден и пак бяха положителни, но това, което ме притеснява, е, че от 27-и си имам постоянно кафяво зацапване по 5-6 капки на ден. Днес ходих при АГ. Каза, че вижда нещо, което прилича на гестационен сак с размери 5 милиметра, но нищо не може да каже още и че може би е била късна овулация, защото размерите отговаряли на 4 г.с. Изписа ми Дуфастон 2х1 и през ден до 04.01.2026 г. да ходя на кръвни изследвания. Въпросът ми е: някоя минавала ли е по този път?

# 187
Да, аз съм минавала 2 пъти по този път с разликата, че на мен не ми назначиха кръвни. Но това с кръвните е добра идея, защото ще стане още по-ясно дали нещата на този етап се движат както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт