Лотария "Зелена карта" 2023

• 52 573
  • 608
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
Е, честито като отпаднат, а и това са туристически визи, а не работни все пак, че да се постигне американската мечта чак. Айде дано отпаднат.

# 136
  • Down south
Какво е общото между отпадането на туристическите визи и американската мечта?
Освен, ако мечтата ти не е да посетиш САЩ, без интервю за туристическа визa.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 03:24 от Daylily

# 137
  • USA
Вчера четох , че трябва да са под 3% отказаните визи, а в БГ били 9,6%-отделно страната да покаже "добра" политика в някой области. Дано стане, според мен ще мине още някоя друга година.

За Американска мечта едва ли, но много ще се улесни процеса роднини да идват при нас на гости...аз майка си не съм виждала от 4 г Sad Не издават визи, аз няма как да мръдна от тук -работа, децата училище, разни други мероприятия....отделно за да мръдна трябва да търся хотел за кучето, котките...сложно е, много по -лесно е например тя да дойде Simple Smile  отколкото финансово да купя билети за 4-5 човека.

# 138
Имам някакви надежди, че визите ще отпаднат, тъй като в предишен пост преди 1-2 седмици ви бях споделила, че в момента нашето посолство не издава визи - обработват само спешни случаи или изтекли 10 годишни такива, които се преиздават без явяване на интервю - използва се като предтекст пандемията, но пък може да е за добро. Simple Smile

# 139
Наскоро бяха приети в тази програма Полша и Шърватска !
Може би имаш предвид Хърватия. В събота (23 окт) чух по радиото “от днес отпадат визите за хърватски граждани” и си казах … егаси, колко години след нас влязоха в ЕС, а ще приемат еврото преди нас и ще им паднат визите за САЩ отпреди за нас. Миналата седмица казаха, че Хърватия ще влезе е Еврозоната през 2023, а България 2024 (най-рано). Сега и това с визизите.

По телевизията днес казаха за 90-дневно безвизово пътуване с цел да се помогне на туризма в САЩ. Като същото ще се случи за гражданите на Румъния, Кипърската гръцка  част и разбира се Израел (братския на САЩ)

ЕТО И НОВИНАТА ОТ САЙТА НА РОЙТЕРС

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 00:10 от diziler

# 140
  • Sunshine state
Много се надявам да стане, но както всичко, ще отнеме много време. Просто докато не го чуя, че е факт, не смея да се радвам.

# 141
Много спам за  отпадане на туристически визи, във тема за лотарията.
Не мисля, че може да се сравняваме с Хърватска.
Докато наши сънародници идват тук и остават нелегално, няма как да се гледа на нас с добро око.
И аз искам да отпаднат туристическите визи,  за да може детето ми да вижда баба си и дядо си...ама надали ще е скоро.

# 142
  • Down south
И аз искам да отпаднат туристическите визи,  за да може детето ми да вижда баба си и дядо си...ама надали ще е скоро.
Вече отказани визи. Жалко.

# 143
Вече отказани визи. Жалко.
Няма интервюта в момента, иначе не мисля,че ще имат отказ.

# 144
Здравейте, искам да попитам относно снимкана на детето, която се прикачва. Ще кандидатстваме от името на мъжа ми, неговата снимка е ок, но тази на детето под 2год не минава валидатора. Линията на очите не е на нивото им, както и тази на брадичката. Правени са на едно и също място, може би, защото той е по-мъничък излизат на друго ниво. Дали е такъв проблем и за прикачената снимка на детето? Thinking

Може ли по-запознатите да съдействат?

# 145
Здравейте, искам да попитам относно снимкана на детето, която се прикачва. Ще кандидатстваме от името на мъжа ми, неговата снимка е ок, но тази на детето под 2год не минава валидатора. Линията на очите не е на нивото им, както и тази на брадичката. Правени са на едно и също място, може би, защото той е по-мъничък излизат на друго ниво. Дали е такъв проблем и за прикачената снимка на детето? Thinking

Защо не го снимате да е право детето не седнало.Или отидете в фото там са правили снимки на децата.

# 146

Върни се във фотото , ще я преработят или нова снимка !

Сега сме по близко от всякога официално оповестено от правителството на САЩ !
Може да отпаднат още тази година , може и догодина но според мене който следи събитията много от близо това е ясен знак че визите ще паднат в най скоро време !
Честито на всички Българи които преследват Американската мечта !!!
Върни се във фотото , ще я преработят или нова снимка !

Нищо общо с Американската мечта ! Дали ще отпаднат е друг въпрос ....

# 147
Снимката и на мъжа ми на детето са правени във фото, просто както казах на детето линиите минават не през където показва валидатора. Честно казано се надявах да не е от толкова значение прикачените снимки на децата. 😞

# 148
Миналата година имахме проблем и с моята снимка и със снимката на детето. Пропорциите на детето въобще не се покриваха от валидатора, но въпреки това ги пуснах. Не сме изтеглени, не мога да твърдя че е заради това, но не се знае. По-горе съм пуснала линк за много полезно приложение (за айфон), чрез което може да напаснеш и вече готова снимка или да направиш такава, по изискванията за зелена карта. Успех!

# 149
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Здравейте! Ще участвам за първи път в лотарията и имам въпрос относно образованието. Имам диплома за завършено средно  образование с професия ,за която имам документ за придобита квалификация  и в момента съм студентка 5ти курс без наличен все още документ за завършена университетска степен. Не мога да открия информация относно education  сектора (5) Some university courses  дали се отнася за учащи студенти ,които все още нямат документ за завършване(диплома) или трябва да имаш университетска диплома. Или трябва да избера (3) High school diploma ,за която имам наличен документ? Има ли някой в подобна ситуация или такъв ,който да е наясно и знае кое е правилно да се отговори за най-висока прибодита образователна степен? Благодаря предварително за съдействието. Успех на всички! Relaxed Relaxed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт