Лотария "Зелена карта" 2023

• 52 599
  • 608
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за препоръката, но снимката реално е одрязана явно отдолу и програмата я оправя, но му продължава блузата замазана. Ще се свържа с фотото. 🙄
Миналата година имахме проблем и с моята снимка и със снимката на детето. Пропорциите на детето въобще не се покриваха от валидатора, но въпреки това ги пуснах. Не сме изтеглени, не мога да твърдя че е заради това, но не се знае. По-горе съм пуснала линк за много полезно приложение (за айфон), чрез което може да напаснеш и вече готова снимка или да направиш такава, по изискванията за зелена карта. Успех!

# 151
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Здравейте! Ще участвам за първи път в лотарията и имам въпрос относно образованието. Имам диплома за завършено средно  образование с професия ,за която имам документ за придобита квалификация  и в момента съм студентка 5ти курс без наличен все още документ за завършена университетска степен. Не мога да открия информация относно education  сектора (5) Some university courses  дали се отнася за учащи студенти ,които все още нямат документ за завършване(диплома) или трябва да имаш университетска диплома. Или трябва да избера (3) High school diploma ,за която имам наличен документ? Има ли някой в подобна ситуация или такъв ,който да е наясно и знае кое е правилно да се отговори за най-висока прибодита образователна степен? Благодаря предварително за съдействието. Успех на всички! Relaxed Relaxed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Най високата придобита степен,в случая ти е средното образование.
Не пречи да сложиш "some university courses"" не е лъжа щом си 5-ти курс.

Тези неща(образование) според мен не са фактор. Важно е, информацията да е вярна.

# 152
  • Sunshine state
Сложете последната завършена степен и това е. Действително няма голямо значение това. Успех!

# 153
Здравейте, искам да попитам относно снимкана на детето, която се прикачва. Ще кандидатстваме от името на мъжа ми, неговата снимка е ок, но тази на детето под 2год не минава валидатора. Линията на очите не е на нивото им, както и тази на брадичката. Правени са на едно и също място, може би, защото той е по-мъничък излизат на друго ниво. Дали е такъв проблем и за прикачената снимка на детето? Thinking

Може ли по-запознатите да съдействат?
Отблокирайте си получаването на Лични съобщения

# 154
Ако стана въпрос за мен, не са блокирани съобщенията ми.
Иначе днес отидох във фотото и направиха нова снимка на детето, по-късно и подадох апликацията. Успех на всички! 🤗

# 155
  • Cobrs
Здравейте, искам да попитам дали само подаващия заявлението трябва да има валиден международен паспорт или и всички членове на семейството?

# 156
Здравейте, искам да попитам дали само подаващия заявлението трябва да има валиден международен паспорт или и всички членове на семейството?
Само подаващия.

# 157
Здравейте за първа година искам да си пробвам късмета. Набавил съм всичко необходимо като паспорт и снимка (надявам се отговаряща на изискванията). Понеже нямам доверие на английският ми открих този сайт в който мога да се упражня https://bg.dvlottery.me/ds-5501-edv-form . Сега имам няколко въпроса свързани с полета в които не знам какво трябва да попълня. Полета:
6. "Страна на допустимост на програмата за ДП"
"Имате ли претенции за допустимост въз основа на страната, в която сте родени?"
И има опции "да" и "не" предполагам трябва да маркирам "да" и да не попълвам следващото поле което е: "Ако не, трябва да въведете страната, от която претендирате за допустимост"

"9. Пощенски адрес" Предполагам трябва да напиша адрес по лична карта? В паспорта не си спомням имаше ли точен адрес.
"а. В грижа за (по избор)" Какво е това? Предполагам, че е преведено грешно и нямам никаква идея какво трябва да напиша.
"б. Адресна линия 1" предполагам трябва да напиша само улица и в "Адресна линия 2" да напиша номер на къщата?

"15. Брой деца" Нямам деца. Трябва да напиша "0" или да оставя полето празно?

Получи се много дълъг коментар с много въпроси, но наистина съм много благодарен на хората които го прочетоха и още по-благодарен на хората които могат да ми помогнат!
Моля не ме подвеждайте ако не сте сигурни в отговорите.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 07:04 от pit_bull5

# 158
Здравейте за първа година искам да си пробвам късмета. Набавил съм всичко необходимо като паспорт и снимка (надявам се отговаряща на изискванията). Понеже нямам доверие на английският ми открих този сайт в който мога да се упражня https://bg.dvlottery.me/ds-5501-edv-form . Сега имам няколко въпроса свързани с полета в които не знам какво трябва да попълня. Полета:
6. "Страна на допустимост на програмата за ДП"
"Имате ли претенции за допустимост въз основа на страната, в която сте родени?"
И има опции "да" и "не" предполагам трябва да маркирам "да" и да не попълвам следващото поле което е: "Ако не, трябва да въведете страната, от която претендирате за допустимост"

"9. Пощенски адрес" Предполагам трябва да напиша адрес по лична карта? В паспорта не си спомням имаше ли точен адрес.
"а. В грижа за (по избор)" Какво е това? Предполагам, че е преведено грешно и нямам никаква идея какво трябва да напиша.
"б. Адресна линия 1" предполагам трябва да напиша само улица и в "Адресна линия 2" да напиша номер на къщата?

"15. Брой деца" Нямам деца. Трябва да напиша "0" или да оставя полето празно?

Получи се много дълъг коментар с много въпроси, но наистина съм много благодарен на хората които го прочетоха и още по-благодарен на хората които могат да ми помогнат!
Моля не ме подвеждайте ако не сте сигурни в отговорите.
6. Това е страната която има право да участва в лотарията в случая пишеш България
- "Имате ли претенции за допустимост въз основа на страната, в която сте родени?" - става си маркирано и не попълваш там ( това се попълва примерно ако жената ти е родена в БГ и има право да участва, а ти си роден в държава в която няма право)
9. Пишеш си адреса на който си живееш реално
а. In care of - това е когато кореспонденцията ще я получи собственика на имота на който живееш, когато пощата я получава друг и т.н.
б. Ако в първото поле не се събира адреса продължаваш на това
15. Брой деца - ако нямаш пишеш 0

# 159
  • Сф
Не си вкарвай личните данни по някакви измислени сайтове!
Отваряш истинския сайт и с гугъл превеждаш, ако трябва!

# 160
Не си вкарвай личните данни по някакви измислени сайтове!
Отваряш истинския сайт и с гугъл превеждаш, ако трябва!

Не вкарвам реалните ми данни. Просто пробвам. Качвах само реална снимка за проверка.

6. Това е страната която има право да участва в лотарията в случая пишеш България
- "Имате ли претенции за допустимост въз основа на страната, в която сте родени?" - става си маркирано и не попълваш там ( това се попълва примерно ако жената ти е родена в БГ и има право да участва, а ти си роден в държава в която няма право)
9. Пишеш си адреса на който си живееш реално
а. In care of - това е когато кореспонденцията ще я получи собственика на имота на който живееш, когато пощата я получава друг и т.н.
б. Ако в първото поле не се събира адреса продължаваш на това
15. Брой деца - ако нямаш пишеш 0

6. Тоест маркирам "да" и не попълвам страна?

9. За постоянно живея на адрес в България, но в момента съм в чужбина и трябва да го посоча в формата. Кой от 2-та адреса да попъля?

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 14:55 от pit_bull5

# 161

9. За постоянно живея на адрес в България, но в момента съм в чужбина и трябва да го посоча в формата. Кой от 2-та адреса да попъля?
Пишеш адреса си в България, освен ако не си за по дълго от 6 месеца в чужбина.

# 162
  • София
Здравейте.Сега ще задам няколко може би тъпи въпроси , но ще ви помоля за отговор.
На кирилица ли трябва да се попълва всичко? Като ходя във фотото за снимка и кажа условията ,след това от самото фото ще ми дадат линк ,който да го сваля от телефона и да прикача снимката когато кандидатствам.
Пробвах се веднъж ,но нещо не се справих много добре....
Последно - имам дъщеря на 19г - трябва ли да я посочвам като дете?
Извинявайте за всичките ми въпроси ,но искам и аз да се пробвам.
Благодаря Ви.

# 163
  • София
На латиница попълвате, на мен фотото ми ги изпрати по емейл, да, трябва да пишете дъщеря си, над 21г не се вписват.

# 164
  • София
На латиница попълвате, на мен фотото ми ги изпрати по емейл, да, трябва да пишете дъщеря си, над 21г не се вписват.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт