Лотария "Зелена карта" 2023

• 53 230
  • 608
  •   1
Отговори
# 360
Аризона е червен щат. Не знам дали сте го помислили и от тази страна. Никак не е маловажно дали симпатизирате на републиканци или на демократи.

# 361
Аризона е и ураганен щат, мене ако питат рисково, но хората обикновено отиват за начало където има кой да ги посрещне, да ги ориентира за жилище, кола, работа...
Като новоимигранти в началото политиката няма да ги интересува, освен ако няма някакви рестрикции, които ги ограничават.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:31 от So Lucky*

# 362
Лъки, съжалявам, но просто ще се наложи да докладвам коментара ти за расизъм.

# 363
Лъки, мисля че говориш за Луизиана. Наистина има много интересна субкултура. Аризона няма проблеми с урагани, а по-скоро със суша и пожари. Всеки климат си има своите негативи и не може да е водещ при избора на начало наистина.

# 364
Много внимавай, Лъки, с такива коментари, дори и в български форум.

В ЮЕсЪфЕй българската свобода на предпочитанията за цвят на кожата много бързо могат да ти донесат финансови вреди в смол клейм корт.

# 365
Добре, премахнах допълнението.

Лъки, мисля че говориш за Луизиана. Наистина има много интересна субкултура. Аризона няма проблеми с урагани, а по-скоро със суша и пожари. Всеки климат си има своите негативи и не може да е водещ при избора на начало наистина.
Да, за Луизиана мислех, че става въпрос.

А в Аризона, няма урагани, така си е.

# 366
Това ни е единственият вариант за начало,имаме близки,които живеят 20 години там..

# 367
Хем уж не е важно в кой щат ще попаднеш , хем е.
Хубаво е да се види от кои щати бягат местните, и в кои се преселват, и защо.

# 368
Преселването е според работата и възможностите да си позволиш или не да живееш в дадено каунти.

# 369
Само това ще да е.
Но няма да спорим тук, на хората и без това  им е трудно да решат.

# 370
Не мисля, че има разлика. Аз бях с годеническа виза и на всички етапи след това не ми е бил нужен апостил.

Да попитам, какво означава годеническа виза?
И също за ЗК участваме двамата, брак нямаме а само годеж.. Ако някой от двамата е избран трябва ли да се бракуваме 😁 или на основание годежа?
ПП имаме и дете.

# 371
Естествено, че ще трябва да се бракувате, Мартин....е освен, ако жена ви не е решила друго, разбира се и не ви го сервира непосредствено след изтеглянето.

# 372
  • USA
Годеническа виза е виза нр. жената отива да се ожени в САЩ за американец или обратното мъж отива да се ожени за американка. Взема виза влиза в страната и има 90 дена да се извърши тая дейност.Взема си ЗК и след 3 г американско гражданство.
За тези от БГ с годеж, деца и без брак, спечелилия може да влезе в страната с детето, другия увисва по тукашните закони.Повечето в подобна ситуация, когато спечели 1, сключват брак  , добавят го в документите и влизат като "семейство".

# 373
  • САЩ
Нищо няма в Аризона, и пожари рядко има, щото всичко почти е заобиколено от пустиня Simple Smile
Няма урагани, земетресения, снежни бури...
Най-страшната природна стихия, която се случва са haboobs Simple Smile
Но пък има жега. Края на юни специално е най-големия ад,

@Елфичка беше червен. Сега Калифорния се премести във Финикс Astonished

# 374
Здравейте момичета! Как процедирате с подписите, които се изискват на документите?
В България подписите ни са буквички/ченгелчета, но в Щатите си пишеш име и фамилия за подпис.
Чудя се сега как да се подпиша на апликационната форма 🙄

Общи условия

Активация на акаунт