💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 561
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Ръкавици имаше. Който е искал, е сложил. Рабухчиев сложи.

Борис използва пясък, така че това не е "изобретение" на Елизабет.

От първата тройка минаха Рабухчиев с ръкавици, Морунов - без ръкавици и без пясък.

# 436
Александър дължи ли неустойка за това, че доброволно напусна?

# 437
Александър дължи ли неустойка за това, че доброволно напусна?
Според мен ДА, дължи.
Иначе макс две-три седмици след началото на сезона играчите ще се разбягат и ще се чудят какво да правят от Продукцията.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 14:49 от Bengun

# 438
Нали скоро трябва да останат 2 племена или бъркам? Жълтите и в момента са най-малко, а има логика те да се разпаднат (от началото смятам, че са най-силното племе и затова ще ги разпаднат). Нищо чудно примерно Борис да отпадне тази седмица (я в директна елиминация, я да иде при Мартин), а останалите четирима да отидат в другите 2 племена. Красима и Андрей (за да му е гадно) при едните и Бети и Симеон при другите.

# 439
Много рискови и необмислени игри! Борис се нарани при скока в басейна. При сблъсъка с водата колелото на гърба му отскочи нагоре и го удари в тила. Чист късмет е, че се размина с по-сериозно нараняване!

# 440
# 441
Разочароващо кратко интервю с Елена. Нямаше и 3 минути, а след това водещите обясняваха някакви глупости.

# 442
  • Козлодуй
Дано Bengun не се окаже прав и тазвечерната капитанска битка не се окаже елиминацонна защото за първи път ми харесват капитаните

# 443
  • Испания
Вместо да поканят всеки отпаднал за минимум половин час и да запълнят част от тъпото си предаване...

# 444
Дано Bengun не се окаже прав и тазвечерната капитанска битка не се окаже елиминацонна защото за първи път ми харесват капитаните
Не вярвам да има отпаднали днес.
Залагам на следващата седмица да има двама отпаднали, както бях написал. Вероятността да е през тази седмица ми се вижда по-ниска.

# 445
В предните 2 сезона кога ставаха 2 племена? И коя седмица се пада сега всъщност?

# 446
Интересна битка ще е между капитаните. Знам за кого няма да викам - Неделчо. Laughing  Прекалено много крясъци и нерви.

# 447
В предните 2 сезона кога ставаха 2 племена? И коя седмица се пада сега всъщност?
Тече шеста телевизионна седмица в момента.
В първи сезон останаха две племена в пета седмица.
Във втори - през осма.

# 448
  • София
Гласувах с, 'Не, скука и за Рабухчиев.

Много съм разочарован от играта снощи. Много хубава и трудна, топ игра, но дадена на неподходящите хора (и то без да играят Мани, Семира и Поли, които нямаха шанс), от там и слабото изпълнение. Само 6 човека успяха да минат по халките. Много съм учуден от Борис, не мога да повярвам. Но случва се. И в спорта е така, понякога просто нямаш ден и не се получават нещата. Андрей се е отпуснал нещо. И забелязвам, че определено има проблем с гребането. Първият път бе бавен, а в тази игра бе обърнал каяка от грешната страна.
Най-бързо по халките мина Стратимир. Морунов също бе бърз. Но най-елегантното и красиво минаване направи Вальо. Браво! Ето че става и с техника и акъл, не трябват само мускули (и те трябват разбира се, но не само). Браво и на Елизабет, но за една гимнастичка това е фасулска работа. Първият път падна заради 15-те килограма, просто не го е правела преди и трябваше един опит да опипа почвата както се казва.

За съжаление и тази игра бе опорочена от продукцията!
Как да оцениш високо една игра след като червения отбор (най-бутания отбор) изобщо не трябваше да стига до пъзела. Да я бяха оставили Кремена да си обръща сама каяка и да се оправя. Какви са тези правила??? Сега втора котва ли ще бутат в техния отбор? Стоян след 2-ия опит му дадоха 3 минути и после след него вече измислиха за 3-те опита. И докога Мани няма да играе в игрите?
Нямам думи просто.

Но най-скандалното нещо бе умишлено дълбоко заровената торбичка на приключенците.
Това е просто СКАНДАЛНО!
Абсолютно подарена и незаслужена победа за бойците!
Моралния победител за мен бяха приключенците, които очевидно са най-кадърното племе. Там има отбор и не зависят от отделни силни фигури и всеки е заменим. Бойците без Неделчо ще са абонати за реката. Въпреки универсалния Морунов. Жълтите пък са трагични на пъзели, днес пак се видя. Имаха огромна преднина и за малко Вальо да ги настигне. Красима само суфлираше на Андрей, но и на него това не му е силна страна. Личи си. Но не е отчайващо слаб като много други жълти ''легенди'' в миналото.

# 449
  • London
Тоест в трети може да е пък в съвсем различна седмица. Та май няма смисъл от сметки....явно всяка година има иновации.

Общи условия

Активация на акаунт