💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 106
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 740
  • London
Жална ти майка, ако работиш заедно с Тъ. В игрите за един месец влуди всички, включително и зрителите, какво остава всеки ден да си по 8 часа с нея. Кой знае какви номера им върти.
Те работят, а тя гледа. Това ми се върти в главата.Joy

# 1 741
  • Sofia
Все пак организаторите са се и застраховали,понеже си знаят материала Simple Smile

Ох, едвам се сдържам, естествено, че гредите ще са на различна височина в зависимост от ръста на участниците.
Разбира се,че така би трябвало да е,ако на тази висока греда стоеше не дребничката и умничка Мани.която нямаше реално как да клекне дори в този огромен за ръста й отвор.
Нейната е най-хубавата-тази вдясно.
Най-вдясно беше Калоян.
Мани и Семира бяха по средата.И на двете долните греди им бяха вдигнати по-високо от на мъжете.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 17:21 от avi10

# 1 742
Нали Теленор беше Grinning не че има голямо значение

Теленор са рекламодатели и Тъ там работи.

В първи сезон Радостина стигна доста напред и също работеше за Теленор.

# 1 743
Теленор и ТЪпарев

# 1 744
Боже, преставих си Мани за колежка! Ужас, не бих я изтърпяла и 10 мин.

# 1 745
  • В светлината на слънцето
Той си вадеше фунийките от повърхността, на Калоян едните бяха толкова забити в пясъка както на Милена торбичката.

Това не е вярно. Първите две торбички с фунийки на Калоян бяха едва-едва покрити с пясък и той ги измъкна за секунди, докато Стратимир копаеше дълбоко. Като дадоха кадър отгоре много ясно се виждаше. После пък на Стратимир имаше на плитко, а на Калоян на дълбоко. Явно и за двамата е имало и от двата вида.
За протокола - не симпатизирам на нито един от двамата. Еднакво безлични са ми.

# 1 746
  • Sofia
Аз си мисля,че и на двамата торбичките не бяха закопани толкова дълбоко.Прост не копаеха винаги на съвсем правилното място.

# 1 747
  • Sunshine state
Защото не си опъваха въжетата свястно, за това. Каквото и да говорим, Стратимир бе по-добър от мрънкалото Калоян, който не спря да гримасничи. Да, веригите бяха супер глупава добавка към и без това тежката игра, ама в край на сметка това е било условието и за двамата.
Днес определено ми се ще Калата да ни помаха за довиждсне, че не ми е приятен.
А относно на Мани пръста - точно така казаха в една от игрите - лекарите не са видяли нишо нередно, за да не участва. Едва ли са пропуснали счупване на пръст. Симулантка си ни е тя.

# 1 748
Ще падна. Братя ли са Калоян и Стратимир от "Игри на волята"? https://www.bg-mamma.com/?topic=1377150&utm_source=NewTopic& … tm_campaign=Mails
🤔 Сигурно е изтрита

# 1 749
  • Sofia
Защото не си опъваха въжетата свястно, за това. Каквото и да говорим, Стратимир бе по-добър от мрънкалото Калоян, който не спря да гримасничи. Да, веригите бяха супер глупава добавка към и без това тежката игра, ама в край на сметка това е било условието и за двамата.
Днес определено ми се ще Калата да ни помаха за довиждсне, че не ми е приятен.
А относно на Мани пръста - точно така казаха в една от игрите - лекарите не са видяли нишо нередно, за да не участва. Едва ли са пропуснали счупване на пръст. Симулантка си ни е тя.
Ама естествено,че е симулантка.
Аз я загледах предния ден на втората елиминационна битка.Седеше си съвсем права,без никакъв наклон,а искаше да имитира супер напрежение и правеше едни физиономии,ще кажеш,че едвам издържа.И когато Димо каза "Мани...",явно с намерението да ѝ направи забележка,тя-"ми не мога".
За много хитра се мисли,явно.

# 1 750
  • SF
Добре, де, и ако са братя, сестри, синове, какво от това? Играят си играта всеки в отделно племе и никой по никакъв начин не се меси в другото, не пречи и не помага. Накрая ще спечели само един.
Но те не са братя, нито Стоян е баща на Милена. Simple Smile

# 1 751
Гложди ме мисъл такава: От къде знаеха, че жени ще победят/отпаднат та приготвиха тази игра?
Ми, ако бяха Манка и Семира на тези пранги? Anguished

# 1 752
Предполагам, че щяха да сложат по-леки.

# 1 753
Явно и той не я харесва  🤣

# 1 754
  • Испания
Бау!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт