Чакаме с трепет и вълнение всяко ново ОКТОМВРИйско попълнение - Тема 17

• 45 035
  • 582
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

Да се представя и аз, последните месеци ви следя и научих много полезна информация, вълнувах се с историите ви, но все не се престрашавах да пиша.

Днес /12.10./ със спешно секцио в 36.5 се роди синът ми Димитър. За съжаление установиха двустранна  пневмония и го преместиха за лечение в Токуда. Раждането беше в болница Вита, база 2.

Някоя мама преминавала ли е през подобно нещо? Или ако знае за подобни случаи, как е протекло, колко време отнема възстановяването на бебчетата? Страшно притеснена съм и не знам какво да мисля.

# 91
  • София
Здравейте,

Да се представя и аз, последните месеци ви следя и научих много полезна информация, вълнувах се с историите ви, но все не се престрашавах да пиша.

Днес /12.10./ със спешно секцио в 36.5 се роди синът ми Димитър. За съжаление установиха двустранна  пневмония и го преместиха за лечение в Токуда. Раждането беше в болница Вита, база 2.

Някоя мама преминавала ли е през подобно нещо? Или ако знае за подобни случаи, как е протекло, колко време отнема възстановяването на бебчетата? Страшно притеснена съм и не знам какво да мисля.

Ще ти пиша на лично, преминавам през същото, само дето родих на 9-ти. Иначе дори и болниците са същите.

# 92
  • омъжена
Бубамара. И аз явно като теб му дадох от шише,още повече нали след секциото не идва веднага,имах коластра нали на 2-3ден след операцията,но го слагах още от 2ден на гърдите и той засукваше нещо , и аз незнам , количество беше изключително малко тогава и си му давам Ам от болницата нали. И вече на 3-4 ден тотално почна да плаче ,да бута с ръце да си върти главата и се ядосваше като му дам гърдите,усетеше ли,че не е захапал силиконов биберон , край приключваше с желанието да яде и си се храни от шишето.И след доста съвети и опити с протектори с настояване и всъщност тормоз д го държа 15 Мин на гърдите ми реших да сме си със шишето,за мен по трудно за него по лесно. Изцеждам кърмата с помпата, и се храним. Това  най-много вечер ме натоварва.
сега сме със  шишето Томи типи анти колик,и  2бр
chicco,1nuk едно съм направила за вода, едно от за резерва за млякото и така.
Моника а да питам ако може аз не съм много наясно защо се дава витамин К? . 🙂аз знам само след 20 Тина дена се започва витамин Д. Аз обикновен си им давах вигантол,но сега вече има и много други фирми и избор съответно.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 08:37 от sunshine1992

# 93
  • София
foxxyy, да ти е жива и здрава майчицата! 🥰 Скоро да е горда баба на прекрасно бебенце!

Честито и на всички последни бебешки попълнения! Само да ви радват и правят горди родители! ❤

И хайде и аз да почерпя виртуално за моя рожден ден! 🥳 (с още цели 2 седмици до термин и очакване да пренося- тортата е тематична 😁)

# 94
Яренце, да си жива и здрава! Леко раждане и само да те радват дечицата!

Да ви кажа, от 1 през нощта до сега будувам заради контракции. От 5 без 10 са ми дълги по 1 минута на интервали между минута и 30 и 3 минути. Има някои болезнени, други съвсем не толкова. Сега звъннах на АГ и ще се отправям към болницата. Добре, че приготвих багажа миналата седмица и сложихме кошарата преди няколко дни. 😁 Дано наистина имам и някакво качествено разкритие за тия часове... Може да стиснете по някое палче за добри новини. 🤗

# 95
  • София
foxxyy, успех!!!
С майка ти ще чакаме астрално близначе! ❤

# 96
И хайде и аз да почерпя виртуално за моя рожден ден! 🥳 (с още цели 2 седмици до термин и очакване да пре[video][/video]нося- тортата е тематична 😁)

Честита да си, Яренце! Hug Flowers Bouquet Birthday Бъди жива и здрава и когато му дойде момента, посрещни с любов най-красивия и пухкав подарък на света! People Baby Готина торта, да ви е сладко!
Аз днес се чувствам значително по-добре и се надявам днес на обяд да ми дадат да видя малкия Антонио. Вчера само разбрах, че повръщал и бил на системи. На въпроса ми дали има нужда от специално мляко , лекаря от интензивно ми се скара, и аз не разбрах защо. Не е ли най-нормалното нещо на света майката да е при бебето си, когато то не е добре? Не мога да ги разбера тези остарели практики по българските болници.
Ще пиша пак по-късно.
П.с. foxxyy, успех, мила. Дано мине леко и бързо естествено раждане! Искай си упойка, ако не се търпи болката Hug

# 97
Яренце , честит рожден ден!
Благодаря,че поддържаш темата ни.
Бъди жива и здрава най-вече, много щастлива, обичана, усмихната. Нека с лекота да ти върви всяко начинание. И не на последно място много леко и безпроблемно раждане.

# 98
Яренце, честит рожден ден. Бъди много здрава и щастлива, обградена от обич и радост. Леко раждане и дано всичко мине както искаш ❤❤❤

# 99
Честит рожден ден, Яренце! Бъди здрава, щастлива, много обичана ииии леко раждане!❤🎂🎉🥳

# 100
  • до най-прекрасния мъж
Честит рожден ден, Яренце. Бъдете здрави цялото семейство и скоро да гушкате и да се радвате на най-хубавия подарък. Flowers HibiscusBirthdayRibbon

# 101
  • София/Севлиево
Честита да си,Яренце ❤️ Само прекрасни неща да ти се случват следващите 365 дни ❤️ Тортата изглежда страхотно ❤️
Честити ни нови бебчета ❤️
Фокси,стиснати палчета всичко да мине леко и скоро да пишеш с добри новини.

# 102
Честито на всички нови мами и бебенца! Бъдете здрави и бързо възстановяване!
На чакащите пожелавам бързо и безпроблемно раждане!
Яренце на теб честит рожден ден! Желая ти здраве и късмет да родиш така както искаш и всичко да мине по вода!
Страхотни сте всички!
Аз след два часа ще имам информация за моето момче и има голям шанс да го изпишат днес или утре. Нямам търпение, а и вътрешно много се вълнувам да го гушна и да го опозная. Каката само пита къде е бебето, надявам се да свикне и тя бързо с него и да нямаме проблеми.
Как минава при вас с по-големите деца и бебенцата? Баткото/каката как приема новия член. Нашата разлика е три години.

# 103
Добро утро на всички нови майчета и останалите коремчета! 🌻

На всичките ни нови попълнения желая здраве и щастливо детство!В темата ни стана много хубаво вече. 💕
На ladymagic и Eleyn желая сила и скоро да се гушкат с бебоците, сигурна съм, че всичко ще бъде наред с вас. ❤
Яренце , честит рожден ден 💐! Бъди здрава и безумно щастлива с твоите хора, весел празник (доколкото е възможен с голям тумбак). 😀
Foxxyy, успех и на тебе, чакаме новини.

Защо не се включват вече родилите мами, няма никакви новини за бебоците и ежедневието им, а ми е толкова интересно.
Cardy , Hariom, Chrissie-d, Sunshine, Bobby има и други много със сигурност, но за вас се сетих първо.Споделете как сте. 😊

На мене вчера ми падна тапата, с менструални болки и болки в кръста съм от няколко дни, но усещам, че до края на седмицата ще ми олекне и на мене.Довечера съм на преглед, нямам търпение да чуя какво ще каже док.Не съм спала почти тази нощ от вълнение, цяла нощ ядох, плаках и гледах сериали... 😀

# 104
Честит рожден ден, Яренце! Бъди здрава, щастлива и много обичана. Пожелавам ти едно леко и бързо раждане, така както си го представяш да премине! Благодаря ти, че си толкова всеотдайна и поддържаш темата ! Желая ти весел празник!

Честито и на новите бебчета! Да са здрави, щастливи и пухкави! А на майките им бързо възстановяване !

А на тези , които чакат да прегърнат рожбите си-момичета не остана! Наслаждавайте се на последните дни! Сили и кураж ви пожелавам-броени дни са!
На мен толкова ми липсва да съм бременна!

Алекс расте с всеки изминал ден. На нас ни предстои прословутата погача и не знам какво да правя. Съпругът ми не желае гости вкъщи, а аз си мислех с 3-4 жени да го отбележа и не знам какво решение да взема.
Мъчат ни и колики и по цял ден го гушкам и спи върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт