🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 108
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 630
Според мен единствения ,който не е с поза и роля е Цоньо.Той си е такъв !Но Мартина се държи като абсолютна мутра

# 631
Цоньо го харесвам и ще ми липсва като отпадне. Съжалявам, че му отровиха живота там и като дойде ред на някои да реват, че не им се тръгва и са влезли за преживяването или пък им трябвали парите, дано се осъзнаят, че и на него не му се е тръгвало, и той е бил влязъл с надежди и желание.

# 632
  • В тъмната гора.
Според мен единствения ,който не е с поза и роля е Цоньо.Той си е такъв !Но Мартина се държи като абсолютна мутра

Даааа, абсолютно перде е Мартина. Няма месо, стомахът и се измил, ...хайде три пуйки, сега й се е паднало. Спи и се...ляга и проспива половин ден, а междувременно козите са зачезнали. Пък колко се трогна, че някакъв добитък се затрил по гората.

# 633
Това, което прилагат на Цоньо е някаква мека форма на вербален булинг. Неглижиране, пренебрижително отношение, подигравателни коментари, пасивна агресия...
Нормално, позволява им го, защото се сдухва и те се надъхват още повече. Обаче има такива хора - то мисля, че като му видиш живота назад и ти става ясно.
Не ми е симпатичен Цьоньо, но като се замисля никой не ми е симпатичен в този сезон. Доста бозави участници и посредствени ситуации. Мисля, че и от предаването го осъзнават и се опитват да понапудрят някои моменти, та да изкарат телевизионно време и рейтинг.

# 634
Това, което прилагат на Цоньо е някаква мека форма на вербален булинг. Неглижиране, пренебрижително отношение, подигравателни коментари, пасивна агресия...
Нормално, позволява им го, защото се сдухва и те се надъхват още повече. Обаче има такива хора - то мисля, че като му видиш живота назад и ти става ясно.
Не ми е симпатичен Цьоньо, но като се замисля никой не ми е симпатичен в този сезон. Доста бозави участници и посредствени ситуации. Мисля, че и от предаването го осъзнават и се опитват да понапудрят някои моменти, та да изкарат телевизионно време и рейтинг.
Да, обикновено го отнасят добродушни, наивни, леко глуповати на пръв поглед хорица, леко беззащитни..., но определено дразнещи глутницата с примиренческото си поведение. Типично стадно отношение. Иначе Цоньо не ми е толкоз добродушен и чист.
Коцето е направо противняк, по - гнусно човешко същество не съм виждала, май.

# 635
Ох, за тоя Коце вече не съм съвсем сигурна, че е наред с главата...

# 636
Коцето напълно луд... и си вярва... без думи съм! Той прати Цоньо на дуел, а сега вика „ама аз ТИ издоих кравите”. И кво? Базика ли се този... Колко злоба има в погледа му... дано да отпадне.

# 637
  • Велико Търново
Не ми харесва така само трима да ходят на битка за имунитет от ратайство. Като ходеха всички без фермера и първия дуелист беше по-добре.

Цоньо каза, че иска Ивайло да бие, за да може измежду Стефан и Коце да "дръпне" Стефан. Тогава що вместо Ивайло не избра някой по-силен (евентуално), Пламен например. Не че е гаранция, че е по-силен, де. Поне така се смята. Пък и той толкова искаше...

# 638
Любо е отслабнал. Видимо.

# 639
На Цветка й напомнят да налита на мъжете , и тя милата точно на неадекватния Виктор избра да пърха.
Виктор ми харесваше в началото, но ми беше странно,  че след толкова образование и работа по света, неговия избор е " дивото зове" , в на тати дъскорезницата в Чепеларе. Или парите са добри , или ще излезе драма от там, я някой болен , я нещо друго,  и той се е жертвал и се е прибрал.
Манталитетът му е като от миналия век, не в добър смисъл , та свалката с на мама кифлата ( ходила само с пилоти )  е само за пред нас, не виждам искра.
В този ред на мисли , до тук във фермите , само на Красимира и Митко в очите имаше страст ( според мен ).
Иване , Андрей,  Мирон , и другите умници,  нещо се прецакахте този сезон, много разпокъсани са епизодите, много битки, участниците се щурат по поляната като нервни катерици...
Хапват , пийват, Винету подремва, Виктор извисява оперно вибрато, Ралица врътне грънците, Цоньо похъркне...И епизода свършил.

# 640
Пламен и Любо са ми като  Петър и Калата от сезон 6 😁

# 641
Ко стана с наперения Ивайло, ма му се дръпна л....то. Иска ми се да може двама от тримата бъдещи дуелисти да си ходят...

# 642
Някъде прочетох, че на Виктор брат му е починал. Може и това да е бил катализатор за връщането му твърдо в семейството.
Искам и тримата евентуални дуелисти да си тръгнат.

# 643
Виктор ми харесваше в началото, но ми беше странно,  че след толкова образование и работа по света, неговия избор е " дивото зове" , в на тати дъскорезницата в Чепеларе. Или парите са добри , или ще излезе драма от там, я някой болен , я нещо друго,  и той се е жертвал и се е прибрал.
Брат му е починал през 2019-та, доколкото разбрах е бил на 17...

# 644
Ще падне смях с козите сега.

Общи условия

Активация на акаунт